Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    23. Lipanj 2019. 21:33

Elenicaa20

Nova19 jucer je iz mene islo kao nikad do sad
    Ali danas 3 dan samo smede
    Kasnila 3 dana dosla na 3 dan ali prva dva dana nenormalni bolovi nijedna tableta mi nije pomogla a danas nista😟
    Sad me strah da nisam zajebala jer sam se selila nosila sam sve teske stvari prije nego sto sam trebala dobit i cak kad sam dobila opet sam isto radila
    Ali nikad mi treci dan nije islo smede

Nemoj tako razmišljati, samo ćeš se mučiti bezveze... ja sam uvjerena da se ciklusi znaju poremetiti, iz nekog razloga... probaj sljedeći ciklus ne dizati preteške stvari i držim palčeve da bude dobitan 🤞🏻🤗

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2019. 21:51

Nova19 ma nama je vec u julu sada godina dana pokusavanja i nista😟
    Vrijeme krenut na pretrage 
    S nekim razlogom se sve desava☺️

Rita88
    23. Lipanj 2019. 22:54

Nova19

Elenica si napravila test na trudnoću? Možda je implantacija je mislim da nije normalno da je samo smeđe od M. Ja sam tako imala prošli put 5 dana samo smeđe i ispostavilo se da je bila T.
    Cure da vas pitam, danas me baš jako boli lijevi jajnik, to znaci da je O nastupila ili tek bude?
    U fazi sam O, jučer me malo bolilo ali danas baš osjetno boli. Pokrili smo sve ove dane pa šta bude 🤞🏻🥰

kod mene kad su bolovi ovulacija tek nastupa, dan prije krenu bolovi... tako mi je bilo na 15 dc i tad mi je lh trakica pokazala pik u 11 ujutro, bolovi krenuli navecer, ovulacija mi je bila 16 dc i na kraju dobila, pokrili sve školski al nije uspjelo, nadam se da ce kod tebe biti drugacije i da ces uskoro vidjet plus.. sretno 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    23. Lipanj 2019. 22:57

Elenicaa20

Cure meni danas treci dan a samo smede ide😟

hm.. nesto ti se zbrckalo, napravi test za svaki slucaj sutra ujutro..

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Medo2711
    23. Lipanj 2019. 23:16

Bebalove

Medo2711

Bebalove

Rita88

Bebalove i Medo jeste vi dobile ili je još nema?

Jutro,nazalost mene jutros probudili grcevi i procurila 😐 Nema od plusica nista ni ovog mjeseca.Ocito da mi ciklusi setaju pa tako i ovulacija i da je tesko da se ulovi.Razocarala sam se i to previse jer po simp.sam bila sigurna da je to to.

Zao mi je..dali si radila kakve pretrage i hormone?
    Ja jos cekam i cekam m🙄..a znam kako ti je i ja sam bila uvjerena da sam trudna ali nista.saljem zagrljaj🤗

Trenutno jos nista nisam radila od pretraga.Samo papu i briseve gdje su uredni.A 9.7 sam narucena tek na uz zbog bolova u lijevom jajniku i gdje gin.sumnja na pcos.Pa vidjet cu posle tog uz da krenem polako sa svim tim pretragama,ipak je vrijeme jer godinu dana se trudimo,a zadnjih 6 mjeseci bas uzastopno.Sretno u iscekivanju ➕, i drzim fige da nas obradujes sa velikiiim plusicem. ❤

Sretno na pretragama.Sve si hormone vadi i stitnjacu pa ces vidjeti.Na zalost nista od + jer mi je beta negativna.Nadam se da ces sve biti u redu kod gin 🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• pitanja
    24. Lipanj 2019. 00:06
    Zdravo zenice,da li je ovaj test pozitivan? Vasa iskustva?

• Bebalove
    24. Lipanj 2019. 00:34

Da li je neko imao iskustva sa aplikacijom na mob Fertility friend kao upisujes bazalnu temperaturu i grafikon ti obiljezi kada je ovulacija?To sam nasla na play store ali ne znam da li je to tacno..

Bebalove

• Bebalove
    24. Lipanj 2019. 00:35

pitanja

Ovo je po meni def.pozitivan test ako je ocitan u tacnom vremenskom periodu kao sto pise i na upustvu.Cestitam 🤗

Bebalove

Rita88
    24. Lipanj 2019. 07:55

pitanja

pozitivan je. Cek jel to tvoj test? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    24. Lipanj 2019. 07:56

Rita88

pitanja

pozitivan je. Cek jel to tvoj test?

hjoj sorry zamijenila sam te s bebalove 😬 uglavnom cestitam ti 😃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.