Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebalove
    23. Lipanj 2019. 10:13

Rita88

Bebalove i Medo jeste vi dobile ili je još nema?

Jutro,nazalost mene jutros  probudili grcevi i procurila 😐 Nema od plusica nista ni ovog mjeseca.Ocito da mi ciklusi setaju pa tako i ovulacija i da je tesko da se ulovi.Razocarala sam se i to previse jer po simp.sam bila sigurna da je to to.

Bebalove

Mika111
    23. Lipanj 2019. 11:00

Rita meni uvijek tako lagani grcevi 10-ak dana pred m najave njezin dolazak tako da ocito ni ovaj mjesec ništa, nije implantacija sigurno jer sam u prosloj trudnoci osjetila implantaciju i boljelo je cijeli dan, a sad je vec prestalo
    Bebalove zao mi je da je stigla m, ali nema predaje, idemo u nove pobjede

Rita88
    23. Lipanj 2019. 12:56

Nema bediranja, glavu gore i idemo dalje u nove pobjede 💪 neka nas Rastika i Reni usrece s plusicima uskoro 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

TiNa
    23. Lipanj 2019. 13:44

Curke koje imaju plus cestitam i da uzivate u trudnoci, one koje nemaju plusic, zelim samo pozitivu i da bude vise srece drugi puta, ja brojim 10 dana do M, piskila sam trakice uhvatili smo pik nadam se da bude nesto. 10 dana ce mi sada trajat kao citava vjecnost 🙄

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Medo2711
    23. Lipanj 2019. 15:31

Rita88

Jutro svima, sta nije Mika prerano za grceve za nadolazeću vjesticu , mozda je implantacija, nadam se da je ipak to. Kod mene nista još, vjestica mi je pri kraju.

Kod mene nista od m🙄..morat cu ici po ljekove..

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    23. Lipanj 2019. 15:33

Bebalove

Rita88

Jutro,nazalost mene jutros probudili grcevi i procurila 😐 Nema od plusica nista ni ovog mjeseca.Ocito da mi ciklusi setaju pa tako i ovulacija i da je tesko da se ulovi.Razocarala sam se i to previse jer po simp.sam bila sigurna da je to to.

Zao mi je..dali si radila kakve pretrage i hormone?
    Ja jos cekam i cekam m🙄..a znam kako ti je i ja sam bila uvjerena da sam trudna ali nista.saljem zagrljaj🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Bebalove
    23. Lipanj 2019. 15:44

Medo2711

Bebalove

Rita88

Jutro,nazalost mene jutros probudili grcevi i procurila 😐 Nema od plusica nista ni ovog mjeseca.Ocito da mi ciklusi setaju pa tako i ovulacija i da je tesko da se ulovi.Razocarala sam se i to previse jer po simp.sam bila sigurna da je to to.

Zao mi je..dali si radila kakve pretrage i hormone?
    Ja jos cekam i cekam m🙄..a znam kako ti je i ja sam bila uvjerena da sam trudna ali nista.saljem zagrljaj🤗

Trenutno jos nista nisam radila od pretraga.Samo papu i briseve gdje su uredni.A 9.7 sam narucena tek na uz zbog bolova u lijevom jajniku i gdje gin.sumnja na pcos.Pa vidjet cu posle tog uz da krenem polako sa svim tim pretragama,ipak je vrijeme jer godinu dana se trudimo,a zadnjih 6 mjeseci bas uzastopno.Sretno u iscekivanju ➕, i drzim fige da  nas obradujes sa velikiiim plusicem. ❤

Bebalove

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2019. 17:17

Cure meni danas treci dan a samo smede ide😟

Nova19
    23. Lipanj 2019. 19:49

Elenica si napravila test na trudnoću? Možda je implantacija je mislim da nije normalno da je samo smeđe od M. Ja sam tako imala prošli put 5 dana samo smeđe i ispostavilo se da je bila T.
    Cure da vas pitam, danas me baš jako boli lijevi jajnik, to znaci da je O nastupila ili tek bude?
    U fazi sam O, jučer me malo bolilo ali danas baš osjetno boli. Pokrili smo sve ove dane pa šta bude 🤞🏻🥰

• Elenicaa20
    23. Lipanj 2019. 20:26

Nova19 jucer je iz mene islo kao nikad do sad 
    Ali danas 3 dan samo smede 
    Kasnila 3 dana dosla na 3 dan ali prva dva dana nenormalni bolovi nijedna tableta mi nije pomogla a danas nista😟
    Sad me strah da nisam zajebala jer sam se selila nosila sam sve teske stvari prije nego sto sam trebala dobit i cak kad sam dobila opet sam isto radila
    Ali nikad mi treci dan nije islo smede

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.