Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    22. Lipanj 2019. 10:02

Rita88

Rastika ovo je za Miku sto se tice spontanih, pobjegla mi zadnja recenica kod tebe 🙄

Ja sam obavila briseve, serologiju na TORCH, kariogram smo oboje odradili, napravila štitnjaču, pretrage na trombofiliju, OGTT, inzulinsku rezistenciju i D vitamin, sve je bilo uredno, osim D vitamina koji mi je bio niži pa sam uzimala 4 mjeseca visoke doze D vitamina, a sad da li je to bio uzrok ili ne, ne znam, netko kate da je vitamin D jako vazan i da jw moguće da mi js zbog manjka nije bila dovoljno kvalitetna i da se oplodi i krene dijeliti i onda propadne......bila bih sretnija da smo nesto konkretno našli, ali sto je tu je

Grizli
    22. Lipanj 2019. 10:03

Rita to ti moze uputnice dat i dr opce za te vitamine i androgene hormone. Meni je ona dala na konto dijagnoze habitualni pobacaji a to i ti imas pod dijagnozu. 

Rita88
    22. Lipanj 2019. 12:51

ok super budem to sve obavila još. Meni moj ginic nista ne govori, znaci da nema foruma nebi nista ni znala,sve sam moras kopat i trazit. Uglavnom hvala na info puno si mi pomogla Grizli. 
    Mika111 potpuno te shvacam ne znas jel bolje ako je sve uredno ili je bolje da se nesto nadje pa da se zna uzrok,bas za izludit. Jel tvoj partner radio spermiogram jel mu ok sve? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mika111
    22. Lipanj 2019. 13:35

Rita spermiogram jos nije radio, moja gin i gin u bolnici tvrde da to kao nije uzrok jer da je loš ne bih ni ostala trudna, a prosli puta sam ostala trudna u prvom ciklusu pokušavanja, zasad nisam inzistirala na tome, ali ako nam ne uspije uskoro pocet cu ga pripremati na to.

Grizli
    22. Lipanj 2019. 14:53

Mika to su gluposti. Mi smo u postpak ivf usli jer mm ima spore spermije. Ostajala sam ja trudna al upitno je s kakvim spermijem i naravno da ako je on bio spor da ni razvoj zametka nije idealan. Ja bi ti preporucila da muza posaljes kod dr opce prakse da si uzme uputnicu. Kaze da si imala spontane i da vam je preporuka da napravite to. A da ne govorim koji problemi sa zacecem mogu biti ako ima velik postotak morfoloski neispravnih. Pitala bi tu gin kakav embrij se razvije iz spermija sa 2 repa ili sa 2 glave, a muskima je normalno da ih imaju mali postotak i da najcesce oni ispravni takve izguraju, al ako ih je velik postotak on oplodi js i eto ti problema. 

Mika111
    22. Lipanj 2019. 15:13

Znam Grizli, vec smo pricale na forumu o tome, pustit cu ga sad preko ljeta pa onda na jesen poslati na spermio.......iako se nadam da cu do tada ostati t i da će biti sve u redu pa nam to nece ni trebati

Rita88
    22. Lipanj 2019. 16:07

Tome se i ja nadam Mika, nadam se dobitnom ljetu 😊
    Netko je gore spominjao zatvor mislim Reni, meni je to inace bio bas pravi prvi simptom, nisam mogla na wc par dana prije nego sto sam trebala dobit, inace s tim nemam problema (uvijek imam trckalicu prije menge) znam da su me hlace stiskale jer sam bila sva nekak napuhana i nisam mogla sjedit normalno morala sam otkopcavat hlace i tu sam skuzila da nesto ne stima i bio je plus, tako da eto nadam se da je to to kod tebe 🤞😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Bebalove
    22. Lipanj 2019. 18:20

Neko spominje zatvor,ajmeee meni i ja muku mucim s tim vec danima. 🙈 Toliko tvrda stolica,da sam na kraju i prokrvarila malo.I u merkatorima nadjem Donat Mg,pa sam pocela piti, kazu da pomaze pa eto mozda Reni pomogne i tebi.

Bebalove

Mika111
    23. Lipanj 2019. 08:35

Jutro cure, kod nas je jucer navečer i noćas turbo padala kiša, evo i sad lagano pada, bas je lijepo osvjezilo, odmah se lakše diše.
    Mene jutros probudili grčevi u donjem dijelu leđa i trbuha tako da, zao mi je cure, ali ja ovaj mjesec ocito necu vidjwti plusić, uvijek mi tako krwnu grcevi 10-ak dana prije m i onda znam da je to to, bar ne budem previše razocarana kad dode jer sam vec pripremljena na njezin dolazak. A bas sam vjerovala u ovaj ciklus😭😭😭😭😭😭😭. Nadam se da ćete vi imati više sreće😉😉

Rita88
    23. Lipanj 2019. 10:05

Jutro svima, sta nije Mika prerano za grceve za nadolazeću vjesticu , mozda je implantacija, nadam se da je ipak to. Kod mene nista još, vjestica mi je pri kraju.
    Bebalove i Medo jeste vi dobile ili je još nema? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.