Cure, pitanje, u anovulacijskom ciklusu, da li ima porast lh? Naime, ja sam jučer imala pik, a gin ( pvt di sam išla na razgovor za ivf, i muž raditi spermiogram) je rekao da mi je ciklus anovulatorni i da folikul nije puknuo ... inače mi o trebsla biti jučer ili danas ... od 11 mj ovo je 4 gin, druge su mi rekle da su mi jajnici ok i da oba ovoluiraju ( 1 pvt i 2 soc - moja i na poliklinici )
Samo_Sanja nije nužno da je muž s tobom na prvom pregledu, osim ako trebaš moralnupodršku:) ali on bi svakako trebao napraviti spermiogram za šta mu treba njegov doktor opće prakse napisati uputnicu! Ne bi bilo loše da i ti izvadiš uputnicu d1 jer će ti najvjerojatnije trebati za sve pretrage koje te očekuju…
Hvala na odgovoru 🙂
Kakva je to uputnicu d1? Jel da se javim svome ginekolog za to? Ili je dovoljno što imam ovu uputnicu za humanu reprodukciju? Gin mi je na godišnjem do 8.7 😕
Bolje ti je d1 jel onda ti mogu dati sve,od pretraga,postupka i ljekova.Da ne nosis stalno uputnice za svaki bok🤗
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Rita to sam i mislila da si u Zg, nazalost Rijeka nema tako dobar sustav pa sve moramo rijesavat u svojim domovima zdravlja. Al ja sam i to obavila jako brzo vecinu nalaza dobila za 7 dana, osim trombofilije i kariograma al to sam morala u Ri i Zg. Jesi ti bila vec u kojem postupku - inseminacija ili ivf? Po zakonu na D1 mozes dobiti samo 1 postupak. Do ove godine D1 je vrijedila godinu dana za sve, al su se zene bunile jer ti imas pravo ici na postupke svaki put i drugu kliniku ako zelis a onako si bila primorama sve u istoj. Iako meni iz Istre nije bas padalo napamet ici u Zg. Split ili Osijek u postupak, al vama u Zg je to super jer imate velik izbor.
Lh jeftine i dobre imate i na wish, ja sam tamo kupila i to i testove za trudnocu! Dobri su!
Ja sam isto kupovala i lh i testove na wish, za 12, 50 kuna 10 komada, negdje ima i više samo treba čačkati i nađe se
Cure, pitanje, u anovulacijskom ciklusu, da li ima porast lh? Naime, ja sam jučer imala pik, a gin ( pvt di sam išla na razgovor za ivf, i muž raditi spermiogram) je rekao da mi je ciklus anovulatorni i da folikul nije puknuo … inače mi o trebsla biti jučer ili danas … od 11 mj ovo je 4 gin, druge su mi rekle da su mi jajnici ok i da oba ovoluiraju ( 1 pvt i 2 soc - moja i na poliklinici )
Ako je gin vidio da folikul nece ovulirati tj da nije za ovulaciju to je onda tako, to sto imas lh pik moze lh narast i bez ovulacije. Ne vjerujem da je gin pogrijesio ocitat uzv.
Ma meni vise nista nije jasno oko ovulacija 😂😂 ja sam u petak osjetila bol u desnom jajniku... da bi me u nedjelju poceo trbuh rezati i lijeva strana i bolilo me do danas. Gin mi jutros ultrazvukom rekla kao to te boli ovulacija i jos me pita jel lijeva strana. Rekoh jep! E pa to je ovulacija... jos pitam kak toliko dana boli kao dogodi se... a ja kreten kako mi je rekla da je sve ok unutra meni doslo da od srece skocim gologuza s one stolice i odem plesuci gola kuci 😂😂😂 trebala sam pitat jel vidi da je bila vec ili sta... al sam bas dete kreten. A termin za mengu mi je kao za 10 dana. 🤷🏼♂️ Kad sam dosla kuci ovaj moj kad je cuo da je sve okej odmah gace skinuo pa smo imali odnos ali od nedjelje nismo nista jer nisam znala sta me boli. Ako menga dodje bome cu si opet narucit trakice pa sta bude jer stvarno ne znam sta da mislim
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
KK i Evo dobro došle i brzo ugledale plusic 🤞🏻
Cure drage, ja od večeras na godišnjem, sutra bježimo na more na 2,5 tjedna... kažem ja sebi “idemo nas 3, Vratit ćemo se 4 😉”
Uživajte u ljetu i ne dajte da vas vrućina “ometa” 😁🥰💋
Grizli vjerujem da je to tako, ali on je toliko loše sve rekao, prvi... do sad 3 mi nikad nisu spomenule da toliko problema imam sa jajnicima, dapace, da imam ful točne O na oba jajnika, on jecrekao lijevi jajnik nikakav, desni malo bolji...bas sam sad od 11 mj bila kod 3 različite... i sad ovaj ... totalno sam u šoku ostala, ne znam sto sad dalje.... :/ palo mi je na pamet da je to da se odmah odlučim na ivf... ne znam vise... :(
KK i Evo dobro došle i brzo ugledale plusic 🤞🏻
Cure drage, ja od večeras na godišnjem, sutra bježimo na more na 2,5 tjedna… kažem ja sebi “idemo nas 3, Vratit ćemo se 4 😉”
Uživajte u ljetu i ne dajte da vas vrućina “ometa” 😁🥰💋
Draga moja Nova,ako se ne vratite sa 4 ,bar sa 5 se onda vrati
Opusti se lijepo dolje,iskoristi muzica kvalitetno i cekam te tu sa lijepim vijestima...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ma meni vise nista nije jasno oko ovulacija 😂😂 ja sam u petak osjetila bol u desnom jajniku… da bi me u nedjelju poceo trbuh rezati i lijeva strana i bolilo me do danas. Gin mi jutros ultrazvukom rekla kao to te boli ovulacija i jos me pita jel lijeva strana. Rekoh jep! E pa to je ovulacija… jos pitam kak toliko dana boli kao dogodi se… a ja kreten kako mi je rekla da je sve ok unutra meni doslo da od srece skocim gologuza s one stolice i odem plesuci gola kuci 😂😂😂 trebala sam pitat jel vidi da je bila vec ili sta… al sam bas dete kreten. A termin za mengu mi je kao za 10 dana. 🤷🏼♂️ Kad sam dosla kuci ovaj moj kad je cuo da je sve okej odmah gace skinuo pa smo imali odnos ali od nedjelje nismo nista jer nisam znala sta me boli. Ako menga dodje bome cu si opet narucit trakice pa sta bude jer stvarno ne znam sta da mislim
Ti si stvarno opicena...sad se sama sa sobom smijem na tvoj post...ali to je ta pozitiva koju bi mi sve trebale imati...gologuta hastvarno drzim fige da te menga zaobidje
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji