Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Evo i mene tu :)
    21. Lipanj 2019. 13:02

Elenicaa20 pusti druge ljude, nemoj se zamarati s tim tko što misli... Ljudi često nešto skomenitraju, ali isti čas i na to zaborave, a mi o tome mislimo još ne znam koliko vremena...
    Pusti njih i samo se fokusiraj na svoju situaciju. Svatko ima neke svoje križeve.

Rastika, ja sam tek na početku ciklusa tako da tek trebam pikirati pa još ne iščekujem, ali tebi želim PLUS! 

Grizli
    21. Lipanj 2019. 13:08

Elenica znam koliko ljudi mogu isfrustiratit te sa svojim pitanjima. Nazalost oni ne razmisljaju dalje od svoje potrebe da to pitaju. Ako ti jako smeta kao što je meni smetalo onda im fino kazes to se vas ne tiče o vise nitko ne postavlja pitanja nakon toga. To je privatna stvaf koja se tice tebe i muza a ne okoline. Jednom prilikom sam svekra na pitanje kad mi mislimo imat djete iznenadila protupitanjem a kad vi mislite umrijet? Od onda vise nije bilo zabadanaj. Nekad moras biti moga i bezobrazan za druge al moras sebi pruziti mir.
    Rita evo ok sam, imam povisen secer pa se tek navikavam na prehranu odnosno na vaganje hrane i tako 6 obroka na dan pa me ti okupira vise od pol dana. Dobila heparin injekcije pa jos vodim borbu svaku vecer gdje se upiknut a da ne ostane masnica. Al sve u svemu super necu se zaliti to su nebitne stavri kad sam sve izdrzala to je med i mlijeko.

Raštika
    21. Lipanj 2019. 13:36

Pusti selo Elenice neka prica. Đava ih sve odnio. Kad bi se ja zamarala sta ko prica daaaavno bih si mogla zavezat uze oko vrata. 😂😂😂 prelomit ces s vremenom i to vjeruj mi. I ja sam se ubijala i oplakivala u pocetku al s vremenom kao da otupis na pitanja. 🤷🏼‍♂️ Evo ja sam jucer sjela s poznanicom s kojom se nisam vidjela godinu dana i prvo pitanje je bilo jel mislis ti bebe radit. Ja sam bome samo hladnokrcno odgovorila ma radim al ne ide! I nasmijala se. I nastavila dalje mirno pricu. Jos si poslije mislim kak sam to tako mirno odgovorila da me nije pogodilo. 😂😂😂 

Drzite mi fige mislim da imam jos 8 dana do dobitnog dana. 😂🤞🏼🤞🏼
    Grizli, zbog tebe na poslu svaki slobodni tren iscitavam zimske bebe. 😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    21. Lipanj 2019. 13:44

Opet ja ko iz aviona🙈
    Da sad ne kopam unazad...Rastika ti odbrojavas jos malo, jesam dobro zapamtila?? 😉

Raštika
    21. Lipanj 2019. 13:46

Jesam, jesam... jos 8 dana. 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Angie1205
    21. Lipanj 2019. 13:48

Onda drzimo figice 🤞🤞
    Sretno cure svima koje odbrojavate!! Skicnem vas povremeno i s vama se veselim svakom plusicu koji se izrodi 🥰

Rita88
    21. Lipanj 2019. 13:57

Grizli ako si sve ovo dosad izdrzala budes i to...guraj samo naprijed i javljaj nam sve...jesi planirala mozda nifty test radit ili ces preskočit?
    Rastika drzim figee 🤞meni je danas 4dc imam sta cekat do akcije 😒

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mika111
    21. Lipanj 2019. 14:47

Jooooj cure, na ta pitanja "što vi čekate? I zasto jos nemate djecu?" dobijem osip.....neki ljudi bas nemaju takta, kao da se djeca mogu naruciti pa ce doci u trenu bas kad sam si ja zamislila....mozes si misliti, Raštika bravo za odgovor i bravo jer te nije uzrujala, nema smisla uzrujavati se, svaka od nas ce napraviti apsolutno sve da dođe do bebice, a sad kad ce to biti......moramo samo strpljivo čekati
    Raštika jos 8 dana i javljas plus ko kuća, nemoj se sad izvlaciti, dogovor je dogovor

• Bebalove
    21. Lipanj 2019. 17:26

Meni danas 33dc a jos nema vjestice.Prosla je dosla na 29dc.Prije 5 dana radjen test negativan,jutros isto radjen i naravno negativan.A simptoma je na izvoz.Vise ne znam da li je stvarno simptom prisutan ili je to sve psihicki stvoreno. :( :( 
    Danas cijeli dan sam u teskoj depri.
    Kako ste vi cure,jel ima koja da iscekuuje plusic ili da joj kasni ? :)

Bebalove

Raštika
    21. Lipanj 2019. 17:39

fala cure, okeeeej Mika javljam plus! Na kojem si ti danu?
    Bebalove, da ti nije ovulacija bila malo kasnije?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.