Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    20. Lipanj 2019. 08:52

Stekao mi je Wi-fi... 
    u 11 mj sam bila kod dobre pvt ginekologice, zatim kod moje socijalne ( zbog ciste (endometrioticne) pa na poliklinici preko frendice koja je doktorica i bas me je 2x detaljno pregledala, i rekla da mi ovoluira jajnik ko švicarski sat jedan i drugi! 
    Ovo sam išla jer imam dosta godina (37) i poklapalo mi se sa O, a M je tamo išao napraviti spermiogram ( nije mu idealan, ali nije ni preloš) Stvar je da me je gledao 2min, rekao maternica dobra, jajnik lijevi nikakav, a desni ko cista ( nerupturirajuci folikul? ) stavio ciklus 28/5, a meni su 29/30/5, i odmah predložio ivf! Nije da mi nebi, bi ja definitively ako sad preko ljeta me uspijemo... nego..  Ostala sam malo u soul! Stvarno imam uvihek točne m i o ( po osjećaju i trakicama i uzv prije) 

vuky
    20. Lipanj 2019. 08:57

Sada ću ponoviti spolne ( 2017. su bili dobri) Tsh sam pod terapijom on mi je 2.0...

Grizli
    20. Lipanj 2019. 09:28

Vuky spolni se doslovno mjenjaju u roku par mjeseci za mpo ne smiju biti stariji od vodinu dana. Zato ponovi s obzirom na godine nije cudno da imas i anovulacijske cikluse. 

Lalla
    20. Lipanj 2019. 10:05

Da Vuky, to je dosta godina. Ako ti je to prvo... ja bi na tvom mjestu jos probala mozda do jeseni pa na pregled kod nekog dobrog mpo gina pa na ivf odmah... citala sam dosta o plodnosti nakom 35 i ne mora biti da se smanjuje, nije pravilo ali... jos do 38 bude ok, al nakon 38 dosta zena ima problema. Vjerujem da ces uspjeti ostati trudna.

vuky
    20. Lipanj 2019. 10:29

Da, napraviti ću... samo me zanimalo dal netko ima iskustva sa anovulacijom, da sve bude ko ovulacija... i pozitivna lh trakica i sluz i bol u tom jajniku... i svjesna sam da je kod svake žene moguć anovulacijski ciklus, pogotovo u mojim godinama ... ništa, odemo na ivf i to je to...

Nova19
    20. Lipanj 2019. 12:40

Arrauch 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰🥰🥰

KK_29.03
    20. Lipanj 2019. 13:17

Ja kad sam išla na humanu kad smo prvi put išli pratiti ima li ovulacije, točno kad je kalendarski trebala biti mene je strašno bolilo u jajnicima, došla kod spec. on kaže ajmo vidjeti, i kaže nema ništa.
    A isto bi imala sluz i bolove dole kao da baš je, ali anovulatorni ciklusi su ustanovljeni. Tako da to eto očito ništa ne znači

TiNa
    20. Lipanj 2019. 13:46

Helou curke pokusavam pratiti nije me bilo par dana, one koje cekaju O sretno u akciji drzim fige a one koje su ugledale plusic na testovima zelim sretnu trudnocu.... Kako ste, drzite mi se 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Rita88
    20. Lipanj 2019. 15:19

Pozdrav cure, ulijecem malo ko padobranac ali me zanima dali itko zna iscitati nalaze za trombofiliju. Prošle godine u 8 mj i ove godine u 1 mjesecu imala sam spontani u 6 tjednu tocnije biokemijska i odlucila sam na svoju ruku napraviti testove na trombofiliju. S tim da su mi Faktor V i Faktor III ok to sam preko hzzo-a kad sam radila ostale pretrage koagulacije. Hvala vam na info. Novopečenim trudnicama od srca cestitam ostalima drzim fige za plusic ko i sebi. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

vuky
    20. Lipanj 2019. 16:12

KK_29.03

Ja kad sam išla na humanu kad smo prvi put išli pratiti ima li ovulacije, točno kad je kalendarski trebala biti mene je strašno bolilo u jajnicima, došla kod spec. on kaže ajmo vidjeti, i kaže nema ništa.
    A isto bi imala sluz i bolove dole kao da baš je, ali anovulatorni ciklusi su ustanovljeni. Tako da to eto očito ništa ne znači

To me je zanimalo... znaci nema smisla pratiti O Lh trakicama i sve ovo drugo... očito mi preveliki narastu folikuli...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.