Hej,kako ste mi?
Da li je itko od vas cuo za sirup,kapi Duoanster? Ili da je netko od vas koristio? Citam kao pozitivna iskustva,al sta ja znam. A ipak popila bi i govno ako treba da znam da ce pomoc :-D
A navodno pomaze i kod azoospermije
Cure pomoc,nevezano za trudnocu,al moram. Nedavno sam dobila klizmu jer sam radila jednu pretragu,od tada nisam nikako imala stolicu,jednostavno ne ide,vec 6 dana,nemam nikakav nagon. I prije sam cesto imala zatvor ali u zadnjih par mjeseci sam uspjela to regulirati. Sta da radim,jel mozda od stresa zbog klizme jer mi je bas bilo grozno?
Dulcolax i DonatMg!
Cure pomoc,nevezano za trudnocu,al moram. Nedavno sam dobila klizmu jer sam radila jednu pretragu,od tada nisam nikako imala stolicu,jednostavno ne ide,vec 6 dana,nemam nikakav nagon. I prije sam cesto imala zatvor ali u zadnjih par mjeseci sam uspjela to regulirati. Sta da radim,jel mozda od stresa zbog klizme jer mi je bas bilo grozno?
Reni ja oduvijek imam jako sporu probavu, povremeno uzmem Ortisan vocne kocke, navecer se pojede ta kocka, cak je ukusno, ima okus smokve i nakon toga popijes 2deci vode (pročitaj jos u u uputi, nisam dugo sada koristila) i uvijek bih drugo jutro imala stolicu.....mislim da 5kn koštaju, ja sam s tim stvarno bila zadovoljna
Popila sam litru Donata danas,i nista..ortisan kocke sam i ja kupovala prije,neko pakiranje od mislim 10tak tih kocki,placala oko 60 kn,i kad je pojedem uvecer imam ujutro stolicu,ak je nisam pojela nista.onda sam nekako uspjela suhim smokvama i maslinovim uljem to izregulirati koliko toliko. I evo bilo je dobro do klizme,i opet zapelo. Uvijek sam se uzasavala klizme i kao dijete tako da mislim da mi je mozda malo udarilo u psihu,ako to uopće moze bit.
jutros 4 dana prije m test mi izgleda ovako… da li to znaci da sam trudna
vide se dvije crtice s tim da je prva svjetlija
Rukomet 5 cestitam pozitivan test
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Jutro 🙋🏽
Obavi ja pregled doslo mi je da umrem od smijeha... bol je ovulacija. Fala bogu nikakve ciste il jos gore tumori kako sam si ja zabrijala odmah. 🤦🏻♀️😂😂😂
Pitala sam pa kak to da boli danas 4.dan al gin kaze da se zna to dogodit....
ovo mi se prvi put dogodilo al eto naucila sam nesto novo samo mi zao sto nije bilo sexa ova 4 dana jer nisam mogla od boli i paranoje 😂😂😂
Bas cu opet narucit trakice pa testirat jer zabolio me desni jajnik na plazi. I za dva dana cini mi se, pocela ova bol i evo boli danas 4.dan. Tako da mi stvaaaarno nista nije jasno.
Reni, mene za zatvor spasavaju suhe smokve i voda. Natucem se smokvi i popijem dosta vode odmah i da vidis kak me potjera.
Ne znam koliko je dobro da ne ides toliko duho na wc... malo mi se cini to predugo.
E a smokve u ulju, vidim da se to uzima kad imas ciste... i za probavu naravno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
E i ultrazvuk mi dobar, sve je ok unutra sad cekat papa test. Rezultati za mjesec do mjesec i pol. Zvat ce ak bude sta. A bit ce i to dobro. 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozz curke, čitam pa evo i da pozdravim 😀
Ukratko, izad nas je borba više od 1 i pol godinu, nakon 1 god vađeni svi nalazi, prebačena pod vodstvo na humanu reprodukciju, polic jajnici, i vjerojatno anovulatorni ciklusi. Dali se koja srela s tim, dali ima nade tu, ne za izliječenje već za trudnoću?
U 3 mjesecu spec. mi je dao Klomifen, u utorak (tad u 3 mj) bila na pregledu i vidi se pomak, naručena bila za petak da vidimo dalje, međutim na putu za Split doživjela strašnu prometnu nesreću sa teškim tj ozljedama, nakon koje sam 2 mj bila u krevetu, i evo tek odnedavno stala na noge.
Sada smo opet počeli opušteno sa odnosima, jer sam si nekako shvatila da sam stvarno već bila pre opterećena, Bog me samo spasio od smrti, jer sam preživjela nemoguće, i sa minimalnim ozljedama (osim kralješka koji je pukao) i možda je baš htio da malo zakočim i opustim se.
Odtada sam stvarno počela pozitivnije razmišljati oko svega.
Sada sam na 4 dana od menge, treba doći u nedjelju, a mene već od 2 dana nakon ovulacije bole grudi nenormalno, jučer pola minute sijevnulo u lijevom jajniku, inače sve drugo okej, za bolove u leđima ili umor ne mogu ništa reći jer me od prometne još boli svaki dio tijela, pa to ne mogu razaznati od čega je.
E i ultrazvuk mi dobar, sve je ok unutra sad cekat papa test. Rezultati za mjesec do mjesec i pol. Zvat ce ak bude sta. A bit ce i to dobro. 🤞🏼
Eto vidis da je sve u redu,rekla sam ti ja da je vjerojatno ovulacija u pitanju. Nisam ni ja dobro iskoristila ove dane,vrucine ubise 😂 al ajde ovaj mjesec nova taktika,trudne smo dok ne dođe vjestica 🙈🙈
Evo pocela sam jutro sa smokvama i uljem,pa donatom opet,idem sad kupiti nekih jogurta,svasta cu si ljigavo danas miksati da me procera 😂😂😂😂😂
Joj, Reni htjela sam napisati da Ortisan kosta oko 50-ak kn, a ne 5🙈🙈🙈🙈......uglavnom samo da uspijes s necim sada pokrenuti probavu pa ce onda mozda dalje biti sve ok bez pomagala.
Raštika super za pregled, drago mi je da si sada mirnija......i cure nemojte mi tu sada nismo pokrili, bilo je vruce, ovo, ono, za 10 dana nas tri piskimo plusice i to je to. Nemojte me zezati sada😌😌
KK dobro nam došla......sto se tice ne imanja ovulacija ja imam prijateljicu koja ima policisticne jajnike i ako nije na pilulala uopce nije imala m, evo prije 3 dana je javila da je trudna, davao joj je doktor nesto za izazivanje o i imali su tempirane odnose i uspjelo im iz 2.pokušaja, tako da samo hrabro.
Sortiraj odgovore
Najstariji