Samo Sanja ne treba muz s tobom. Humana obicno i je samo u bolnicama ne u lokalnim, znam i sama sam putovala toliko skoro do Rijeke. Tako da pripreminse psihicki na puuuno putovanja. D1 je uputnica za postupke, a konzultacije obicno idu na A1 ili A3 nisam sigurna, al tvoja gin ce znat tocno sto treba. Sretno.
Hope tako je eventualno andol 100 osim ako bi bilo problema sa nalazima koagulacije u trudnoci pa salju hematologu ili fetalnom za jacu terapiju.
Kk pusti okolinu sve smo to prolazile al nazalost ne mozes to mjenjati mozes samo se veseliti za njih iako znam i sama da je nekad jako tesko i koliko god se trudile ne biti ljubomorne unutra nam kuha.
Samo Sanja mozd ati Rita i dobro govori ako je isto isla u Osijek. Nama u Rijeci ne rade nista od nalaza oni nego sve mora nas soc gin nam dat uputnice i rijesavamo kod sebe pa onda sa nalazima dolazimo opet u Ri. Tako da provjeri, al ako nemas D1 vec neku drugu bit ce i ta dobra za konzultacije vjeruj mi. D1 je za jedan postupak uputnica. Ovisno kad ides u jjega koze ti trajat do najvise 1 godine.
ja sam u zg, meni je soc gin izdala d1 i na temelju nje mi na humanoj daju dalje uputnice...do humane nisam ni imala soc gin jer sam isla privatnici. Trebala sam otvoriti karton kod soc gin samo radi te d1...evo vec mjesec dana i hrpa nalaza za koje uputnice dobivam na humanoj- kod soc gin nakon toga nisam ni jednom bila osim po tu d1....ne znam očito u svakom gradu a i bolnici najvjerojatnije drugačije :) Uglavnom nemoj se zanemarivati sada s time...prvi kontakt s humanom je razgovor i upute kako dalje tako da ćeš biti pametnija nakon toga...sretno i hrabro dalje! :)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Hvala Rita i Grizli
Evo sad sam pogledala A1 je.. ma bitno da se krene, da vidimo šta i kako dalje.. Ja neznam kako vi al ja kad je nešto novo moram sve izguglati.. ne volim bit ne upućena 🤷♀️ tak da, nek ja znam šta mene čeka haha
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Sanja slažem se za upućenost. Ovih par mjeseci izgooglala sam sve simptome/dijagnoze/opcije/zahvate ma sve.. ali iskreno nez da li mi je to pomoglo ili odmoglo xd svaki dan nešto "novo" a doktori se bar po mom iskustvu ponašaju kao da bi mi sve to trebali znati. Mislim ako je njima to svakodnevica nama bar dosad nije bila...inače od "novosti" možda nekom pomogne tko prati ovulaciju lh trakicama da to očito nije uvijek najpreciznije.....ovaj mjesec na folikulometriji sam skužila da je ovulacija bila 2 dana prije pozitivne lh trakice
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
Ja mislim ako previše guglas da odmogne jer onda stalno mislis na to.. di kupuješ lh trakice? Ja sam prije kupovala u ljekarnoj pa sam se dosta potrošila i na kraju odustala od njih
u bipi- isto se istrosila ali eto nadala se da ce biti s razlogom :/
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
Ma biti će.. samo polako.. ja sam te trakice koristila nakon par mjeseci što smo se prestali pazit..prije nego sam se javila gin.. ako bude potrebno da ih opet koristim gledat ću di su jeftinije.. koliko koštaju u bipi? Ove u ljekarnoj su 70 ili 80 kn 5 kom
Cure ja sam narucila LH trakice preko Ali expressa, 20 komada je bili negdje oko 35, 40kn....jos mi nisu stigle pa ne znam kakve su, ali ne vjerujem da ce biti losije od tih iz ljekarne. Imate ih i na ebay-u, sama ginekologica mi je rekla da si kupim preko interneta i da nema nikakve razlike
Ma biti će.. samo polako.. ja sam te trakice koristila nakon par mjeseci što smo se prestali pazit..prije nego sam se javila gin.. ako bude potrebno da ih opet koristim gledat ću di su jeftinije.. koliko koštaju u bipi? Ove u ljekarnoj su 70 ili 80 kn 5 kom
Imate na njuskalu jeftinijih ili narucite preko interneta.Dosta su jeftiniji a isti su.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Sortiraj odgovore
Najstariji