Ma evo cure sve me sram kak sam bedasta bila. 😂😂😂
Uuu reni kad te to otvori sve trazit ces cokolade za kuhanje da te zatvori. 😂😂😂
Mika, pisamo nas tri plusice. To je vec rjeseno. 😉🤞🏼
Kk, svaka ti cast. Bog ima za tebe dobar plan dok te sacuvao tako da ne brigaj uopce.
Imamo i ovdje slucajeva trudnica s policisticnim jajnicima tako da je sve bome moguce. Ak te zanima nesto od biljnih pripravaka proguglaj kombinaciju sladića i boražine. Tesko je naci caj od borazine ali postoji ulje i kapsule. Sretno! ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam uvijek cikluse imala nekad do 35- 36 dana, a odkad sam to popila turu klomifena prije nesreće evo svaki mi mj dolazi točno na 32 dan... Možda ima nade, baš ste me razveselile, i hvala na dobrodošlici svima 😘
Kk, nema mozda nego IMA nade. 😉
Imamo ovdje stvarno cura koja se zatrudnile pod nevjerojatnim dijagnozama.
Ja sam jucer provela pol dana u citanju o cistama na nekom srpskom forumu i bas sam naletavala na cure koje su doslovno bile otpisane za zatrudnit, javile bi se na forum da su trudne. 🤷🏼♂️ Stvarno ima svega. Samo pozitivno. 💪🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Bok svima, baš mi je drago da sam naišla na ovaj forum :)
Nekako je lakše kad imaš neko mjesto na kojem su svi u istoj fazi i stanju.
Zaručnik i ja smo prije 2 mjeseca odlučili probati napravit bebicu... Zasad se nije primilo.. Pijem folnu, ali tek cca 3 tjedna i napravit ću briseve...
Imam nekakve bakterije na noktu pa trenutno pijem antibiotik za to (čekala sam da dobijem mengu iako se navodno mogu piti u trudnoći) i to je to.. nadam se najboljem :))
I ja sam uvijek svima govorila da se opuste i ne misle o tome, ali sad kad sam u tome shvaćam da ipak nije to tako lako :)) Zapravo, jedino pred mengu je to iščekivanje hoće li doći i li ne, ostatak mjeseca zapravo i ne mislim puno o tome...
Eto, čitam i dalje i želim nam svima plusiće.
Da stvarno i ja znam nevjerojatnih priča, i cura spremnih za operacije razno razne, i onda ostanu trudne.
Mene ovaj mj najviše kopka odmah nakon ovulacije bol u grudima, težina i baš bol i žarenje bradavica, i to šta svaki mj prije menge osjetim dole zatezanje (svaki mj prije sam govorila- to je to evo ga smješta se) a sad je još 4 dana do menge i ništa ne osjećam dole, osim onog sjevanja od jučer lijevi jajnik na pola minute
Pozz curke, čitam pa evo i da pozdravim 😀
Ukratko, izad nas je borba više od 1 i pol godinu, nakon 1 god vađeni svi nalazi, prebačena pod vodstvo na humanu reprodukciju, polic jajnici, i vjerojatno anovulatorni ciklusi. Dali se koja srela s tim, dali ima nade tu, ne za izliječenje već za trudnoću?
U 3 mjesecu spec. mi je dao Klomifen, u utorak (tad u 3 mj) bila na pregledu i vidi se pomak, naručena bila za petak da vidimo dalje, međutim na putu za Split doživjela strašnu prometnu nesreću sa teškim tj ozljedama, nakon koje sam 2 mj bila u krevetu, i evo tek odnedavno stala na noge.
Sada smo opet počeli opušteno sa odnosima, jer sam si nekako shvatila da sam stvarno već bila pre opterećena, Bog me samo spasio od smrti, jer sam preživjela nemoguće, i sa minimalnim ozljedama (osim kralješka koji je pukao) i možda je baš htio da malo zakočim i opustim se.
Odtada sam stvarno počela pozitivnije razmišljati oko svega.
Sada sam na 4 dana od menge, treba doći u nedjelju, a mene već od 2 dana nakon ovulacije bole grudi nenormalno, jučer pola minute sijevnulo u lijevom jajniku, inače sve drugo okej, za bolove u leđima ili umor ne mogu ništa reći jer me od prometne još boli svaki dio tijela, pa to ne mogu razaznati od čega je.
Meni ti je dijagnoza bila look alike policisticni jajnici.. Nema ovulacije, nikad menstruacija redovita.. Dok proslo ljeto nije uopce dosla i izazvala je duphastonom... Meni doduse su drugi nalazi bili malo u dizbalansu.. I stitanjaca tako da je meni to sve skupa cinilo problem 🙄 za policisticne jajnike mi je ginekologica dala gynositol koji san pila 3 mjeseca i novalac prenatal s tim da san mjesec dana prije nego aam ostala trudna pocela piti terapaiju za stitnjacu i zeljezo koje mi je nisko bilo... I jedno vrijeme sam pila natašte aroniju.. Tako da ni to nije skodilo sigurno. A da ti ne govorim koliko mi je psiha bila u rasulu.. Znaju svi na forumu 🤗 nemoj posustajat ima nade za sve nas.. Znam da se cine ko puste fraze... Tako je i meni islo na zivce kad bi meni govorili. I kad vratim film unazad momenat kad san zatrudnila je bio najopusteniji seks nakon dugo vremena tako da je i to malo pripomoglo 🤗😂🤭. I uz Bozju pomoc termin mi je za 9 dana i jedva cekam upoznat svog sincica 🤗👶💞🙏. Viruj i bit ce 💪🙏💞
Kk prije svega drago mi je da si iz strasne nesrece izvukla se ziva i zdrava. Savjetovala bih ti da s obzirom na ozljedu kraljeska se posavjetujes i sa ortopedom jer davno sad vec 2012 sam slomila trticu pa mi je specijalist rekao da ako zelim trudnocu trebala pricekat 6 mj od ozljede da se ne bi dogodio problem kakav u trudnoci. Za tvoju dijagnozu ne brini nije to nista strasno i ima uspjesnih rezultata posebno uz pomoc humane. Kakav je spermiogram od partnera? Ja sam ti jedna od onih koja je zatrudnila uz pomoc ivf postupka pa eto sto god te zanima pitaj, a imas i temu tu na forumu bas za potpomognutu. Sretno!
Reni koristis ti magnezij? Malo veca doza Mg ili vit C i da vidis probave. Dobro ti Rastika kaze kad to sve krene traziti ces cokolade i banane.
Evo i mene tu dobrodosla i sto prije ostvarila cilj. Samo smireno, opusteno i uzivancija.
Minicooper iscekujem s tobom. ❤️ Tu na forumu sam komunicirala sa puno cura i jako mi je drago kad nam jave sretne vijesti o bebanima, ponekad imam osjecaj kao da je tko moj najblizi rodio toliko me to razveseli. Sretno
Pozdrav cure..imam jedno pitanje.. dobila sam uputnicu za prvi pregled humane reprodukcije.. šta se radi na tome prvom pregledu i jel će smetati ako tad budem imala M?
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Pozdrav cure..imam jedno pitanje.. dobila sam uputnicu za prvi pregled humane reprodukcije.. šta se radi na tome prvom pregledu i jel će smetati ako tad budem imala M?
Pozdrav. Obicno na prvom pregledu odnosno konzultacijama nema nista posebno. Pogleda papire koje imas, vide sto bi mogao biti problem, meni cak ni uzv nisu radili niti ikakav pregled, a ako treba nije ti to njima nista problematicno sto ti imas M jer i tako ako ides u stimulaciju uzv krecu 2-3 dc. Dobro bi bilo da odradis ako nisi prve neke nalaze spolne hormone, stitnjacu, muz spermiogram. U pravilu oni saslusaju tvoj problem i napisu sto od nalaza da povadis i onda dolazis na 2.pregled koji bude vec jasnije sto, di i kako.
Grizli,pomagaj. 😊 Gotov mi je i ovaj drugi nalaz. Evo slike u nastavku.
Grizli, vjerovato ti je promaklo, vidim da te nije bilo pa ako ti nije problem da mi kažeš svoje misljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji