Ne znam za trakice, dali ispravno pokažu, nisam ih koristila to mi jr bila naučna fantastika, u isto vrime, pa nemoj puno pit nemoj puno mokrot, a kad bi radila nebi baš ni mogla na poslu to poštovat ni piškit pa sam odustala od njih i dala ih frendici
Da li je ovulacija uvijek 14 dana prije ocekivane M? Znaci, ciklus od 30 dana minus 14 dana znaci da je O 16.dan?
malina08 tako je meni, zadnja dva mjeseca dobivam na 30dc i ovulacija je bila 16 dc, potvrdila i sa lh trakicama.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Malina to nije pravilo. Meni je ciklus 24-26 dana i imam ovulacije na 13-14 dan. To sam sigurna jer sam ostala trudna u prosincu 14 dc, a i sad mi to trakice potvrdjuju. Negdje sam procitala da su ovulacije uglavnom 12-16 dana prije menstruacije. Neke zene ostanu trudne za vrijeme menstraucije, a nekim zna ovulacija setati.
Jutro cure 🌞
Reni, jesi uspjela na wc?
Ja sam na 8 dana do menge... valjda. Do neki dan sam bas bila nekakk pozitivna kao nece ni doci, ma trudna sam al sad lagano sumnjam nakon svega. Jucer kupujem u dm-u nesto i kazu mi na kasi da imam kao popust 23 kn hocu ga iskoristit. A ja ko iz topa, ne! Odmah u glavi mi kombinacija sad ces fino uzet dva testa i to ti dodje ko da si ih dobila gratis. 😂😂😂 Nadam se da cu se iskulirati oa necu ni otic do dm-a.
Kakvo je stanje kod ostalih cura? Na kojem danu ste? Jel ima netko da samnom odbrojava?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rita ti si homozigot za mthfr i heterozigot za pai-1. To se smatraju vrlo ceste i blagim mutacijama. Pai-1 nije neka velika mutacija i rijetko za nju ista prepisuju osim andola ili aspirina 100. Svi koji imaju kutaciju mthfr ne smiju uzimati folnu kiselinu vec mora biti u aktivnom obliku tzv folacin, quadrifolic, 5-mthf jer folnunkiselinu sinteticku ne mozes u potpunosti razgrafiti pa se talozi u tijelu. Posto si homozigot mozda ce tvoj gin te poslat i dalje na obradu kod hematologa ili fetalnog u slucaju trudnoce da ti daju hepatinske injekcije, dok npr za homozigot mthfr ne daju cak ni andol. No to ovisi o krvnom nalazu koagulacije i tijelu trudnoce, u slucaju da imas u anamnezi spontane ili kariovaskularne bolesti onda vjerojatno uvedu heparin, ako ne drze te na andolu/aspirinu.
Grizli hvala ti puno na odgovoru, 02.07.sam narucena kod hematologa pa cemo vidjet sta ce mi rec. Ako ti se da skicnuti ostale nalaze, buni me ovo L kraj PV-INR neznam jel to sta znaci, ovo ostalo kolko vidim je ok. Imala sam i tsh povisen 6,17 sad mi je na 1,47 (pijem eutirox 25), nisam još spolne hormone vadila nit sam muza slala na spermiogram. Nazalost kod obadvije trudnoce ne stignem ni do prvog pregleda, prokrvarim.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Kao sto sam i rekla moja menst kasnila 3 dana i jutros stigla naravno..Medutim bolovi ne prestaju od 7 jutros nisu prejaki ali su prisutni
Od kako znam za svoje menst uvijek popijem kofan instant i odmah me prode al jutros od 7 nista ne pomaze...
Jucer sam iznosila stvari teske ne znam jel to ima neke veze il sta vec
Naravno luda glava je mislika 3 dana kasni mozda sam trudna al nista od toga😭
Placem cijelo jutro..Samo vama ovdje se mogu izjadati
Samo mi znamo kako nam je...
Sad ce nam godina dana braka u julu i vec nas svi gledaju kao da smo manje vrijedni jer mi nemamo jos djecu...
Rita Pv-inr ti je vrijeme potrebno za koagulaciju krvi koliko se sjecam vazno je da nije poviseno tebi koliko vidim je snizena vrijednost to ti to znaci taj L sa strane. Snizeno moze biti npr ako si prije vadjenja krvi pila kakve antibiotike pa tako neke stavri utjecu da taj broj bude nizak. Bitno je da su ti uredi pv i aptv.
Grizli hvala ti. Kako si ti, kad imas iduci pregled? pratila sam prijašnje postove pa znam tvoju situaciju.
Elenicaa nemoj se zamarat drugim ljudima, nek pricaju sta hoce. Kakvi su ti inace ciklusi, jel ti zna tako kasniti ili? Mozda si vec napisala al ne mogu se vise sjetiti.
Rastika navijam za plus, ja sam bila uvjerena da sam ovaj mjesec trudna i da je to to kad eto menge na vrijeme,nije se potrudila ni zakasnit 🙄
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji