Dosla vjestica na 30.dan. izgleda da mu je O odsetala sa 13.dana na 16-17 dan jer mi je tek na 18.dan bio temperaturni skok. Idemo opet u nove pobjede!
Pozz curke, citam ali ne komentiram.
Rastika, ja sam imala cistu na desnom jajniku i nisam uopce znala da ju imam, nije me bolilo niti ista i u biti otkrila sam ju sa prvim uzv u trudnoci, ali sam se tad sva osula po licu pa ne znam dali je povezano bilo s cistom ili teudnocom..bila je 3cm a beba par milimetara i dr.mi je rekao da se ne brinem da nije opasna jer je vodena i da ce ona sama puknuti i tako je i bilo, osjetila sam to puknuce i to me malo zabolilo ali sam isto tako osjetila istjecanje vode. Na iducem pregledu nje nije bilo i od tad mi se vise nije niti vracala hB.
Ja sam na par dana do menge takoder, sad cemo vidit hoce li doci ili ne.
Pozdrav dame :) ja sam nova, pa cisto ukratko moja situacija, zarucnik i ja 4mj.radimo na bebi, ja sam bila na pregledu, sve je ok, imam male ciste, cak i nisu skroz policisticni jajnici..ipak pijem vrkutu tu i tamo i macca prah.. e sad, znam da je mozda malo kratko vrijeme pokusavanja, ali ja sam malo nestrpljiva heheh :) svi mi govore da je isto tako najvaznije da se opustim,kad bude vrijeme da ce doci..ustvari moje pitanje, posto mi zarucnik nije bio na pregledu, da li da vjerujem pricama da nekad muskarcima steti voznja biciklom? On vozi bicikl od svoje 15.godine sad ima 33.. ili je to cista glupost?
I da jos dodam da su mi ciklusi bili jako neredoviti, ali su mi se vjerovatno regulirali od vrkute, sa 40 do 50 dana na 33 dana.
Hm, nisam sigurna koliko su to bapske price za voznju biciklom i probleme s plodnoscu kod muskaraca. Pogotovo ako vozi profesionalno ili puno sati tjedno. Mislim da postoji mogucnost da zbog toga moze imati problema pa je bolje provjeriti.
Npr. znam sigurno za trcanje da moze utjecati na plodnost jer smanjuje testosteron (ako se pretjeruje). Citala sam o jednom profesionalnom trkacu koji je imao takvih problema. Kod biciklizma je i specifican taj polozaj i sjedenje na uskom sjedalu.
Hm, nisam sigurna koliko su to bapske price za voznju biciklom i probleme s plodnoscu kod muskaraca. Pogotovo ako vozi profesionalno ili puno sati tjedno. Mislim da postoji mogucnost da zbog toga moze imati problema pa je bolje provjeriti.
Npr. znam sigurno za trcanje da moze utjecati na plodnost jer smanjuje testosteron (ako se pretjeruje). Citala sam o jednom profesionalnom trkacu koji je imao takvih problema. Kod biciklizma je i specifican taj polozaj i sjedenje na uskom sjedalu.
A od puberteta je uvijek u nekom sportu, mislim sve je to rekreativno..sport bi jos trebao dobro utjecat na sve to, barem mislim heheh :) a na bicikli je ajmo rec svako drugi dan po 2,3 sata..pa me sad to brine..
Hvala na odgovoru svejedno :)
https://www.triathlete.com/2017/01/training/injury-prevention/low-testosterone-training-clash_297253
https://www.flotrack.org/articles/5051076-is-that-him-ryan-hall-gains-40-pounds-of-muscle-since-retiring
Ovaj drugi link sam trazila. Pogledajte kako je Ryan Hall izgledao dok se profesionalno bavio trcanjem i kako izgleda nakon sto se prestao baviti.
https://arm.coloradowomenshealth.com/doctors-blog/bicycling-affect-male-fertility
Evo za bicikliste pise da ako voze bajk vise od 5 sati tjedno da se smanjuje koncentracija spermija.
S druge strane, citala sam da je umjerena aktivnost dobra za plodnost i kod zena i kod muskaraca.
Stefani, ako mu je stvarno stalo da postane otac neka ode na pregled i vidi. Moguce je da ima problema. Mozda ce trebat smanjit voznju bajkom.
Cure pomoc,nevezano za trudnocu,al moram. Nedavno sam dobila klizmu jer sam radila jednu pretragu,od tada nisam nikako imala stolicu,jednostavno ne ide,vec 6 dana,nemam nikakav nagon. I prije sam cesto imala zatvor ali u zadnjih par mjeseci sam uspjela to regulirati. Sta da radim,jel mozda od stresa zbog klizme jer mi je bas bilo grozno?
Sortiraj odgovore
Najstariji