Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Lipanj 2019. 11:27

Mene ti nista nije boljelo dok sam piskila, ali sam imala bolan spolni odnos u nekim pozama. Iscjetka se ne sjecam... A Ciste navodno pucaju dok menga traje pa to u obliku ugrusaka ide van. Ne znam.
    I ne gnjavis :)
    Ovo sto kazes za akne na licu, ziva istina..potvrdjeno od masu cura, cak je i kod mene ponekad jos prisutno.
    Ne znam sto bih ti rekla, kako te tocno boli? Pa nema razloga da te bas tako boli... Jesi sigurna da su ciste? Mozda je nesto drugo u pitanju. Ako ti je jako lose, odi na hitnu i neka ti naprave ultrazvuk abdomena.

Mika111
    18. Lipanj 2019. 11:35

Raštika bas mi je zao da te tako boli.....jesi sigurna da su jajnici? Koji dio trbuha te tocno boli? Imas li mučninu, nagon na povracanje, temperaturu? Pojacavaju li se bolovi pri hodu? Kod bolova u trbuhu, osobito ako su jaki treba stvarno biti oprezan

• Mare4
    18. Lipanj 2019. 11:59

Hej Raštika, evo mog primjera puknuća ciste i simptoma. Prije oko 4 godine sam najvjerojatnije imala puknuće ciste. Prije toga nikad, nakon toga nikad. Nekoliko ginekologa me pregledavalo satima u bolnici, da bi na kraju zaključili da je to vjerojatno bilo puknuće. Najveći simptom mi je bio taj da sam imala tupu bol u lijevom predjelu trbuha i da sam danima otežano hodala, tj. osjećala sam veću bol pri podizanju nogu nego pri mirovanju. Bolovi su počeli par dana prije tog pregleda, i završili isto par dana nakon pregleda, mislim da su trajali čak do 7 dana.

Raštika
    18. Lipanj 2019. 12:05

Hvala vam cure puno... idem se tusnut i ode do grada probat upast privatno na ultrazvuk negdje ak uspijem sve to islombinirat prije 14h jer moram ic radit. A bol... ostra je jako i donji dio trbuha s tim da me kao lijevi jajnik ziga, boli... bas kombinacije ovulacijske i menstrualne boli... boli dok sjedim, hodam... i tjera me piskit cesce s tim da mi je mlaz dobar.  🤨😁 ne piskaram po malo. 
    Odoh se spustit pa mozda nesto uspijem rijesit. Ak ne sad a bol ne prestane tokom dana bome cu poslije posla svratit na hitnu. 🤷🏼‍♂️ Na momente je bol kao kad te zaserafi pa moras na veliku nuzdu i to odmah. Javim se ak uspijem ista rijesit 🤞🏼🤞🏼 Kamenac nije garant imala sam ga jedno ljeti nazalost dobro znam kakva je to bol. 🤦🏻‍♀️😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    18. Lipanj 2019. 13:26

Eto mene ko spidi gonzales 😂😂😂 
    Obisla sam oba privatnika nitko ne radi sad. Svi su nesto dvokratno pa sam svratila do svoje gin da vidim ima li sta pametno za reci al je ona danas cijeli dan na terenu negdje pa mi je sestra rekla da dodjem sutra ujutro odmah pa cemo vidit. Da ne cekam petak... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Dully
    18. Lipanj 2019. 13:40

Drage da podjelim i ja nesto svama  pokusavamo dobit bebu skoro pa 3 god i nista obilazila sam doktora i imala hrpu pregleda i sve u odlicnom stanju naime doso je dan kada slmi je dokt prepiso letrozol tabl..trosila sam ih 3 dan ciklusa pila ih 5 dana nakon toga evo kontroliraju me...idem na folikometriju I sve u odlicnom stanju sl..cekamo evolucija dokt je reko da ce biti sutra il prekosutra da ce mi reci kada trebam imat odnos..i da je cak moguce da ivaj mj ostanem trudna ..malo sam u soku  sta vi kazete jel netko od vas imao slicno

Samo_Sanja
    18. Lipanj 2019. 15:12

Bog curke.. evo mene nakon dugo, dugo vremena.. radimo bebu prošlo je godinu dana.. Danas sam bila kod svoga gin i dao mi je uputnicu za prvi pregled.. Mogla sam birati Zagreb ili Osijek.. Odlučila sam se za Osijek jer mi je bliže.. Odma sam se naručila i idem 9.7.. Pa me zanima šta se radi na tome prvom pregledu i jel će smetati ako tad budem imala M.. tad mi je 27 dc.. Završila mi je jučer.. sad sam dobila na 25 dc.. inače dobivam M od 23 do 29 dc.. malo mi se poremetilo od kako radimo na bebi.. Lp svim trudnicama i trudilicama 😘

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Reni
    18. Lipanj 2019. 16:03

Rastika evo ja imam cistu,ali ne boli. Mislim boli me općenito kad trebam dobit i oko ovulacije,ona klasična bol. Kad ti je bila ovulacija,da nije kasnija pa te zato boli? Ja znam imat dosta jake bolove kad ovuliram,sinoc me isto bolilo,desni jajnik rekla bih i lagano udaralo u nogu. danas nista..ovaj Misec me ovulacija malo zeza ili sta,nemam bas sluzi,nesto sitno..mozda se pomakla pa tek slijedi..

Reni
    18. Lipanj 2019. 16:04

Ee pozitivni testici cestitam vam 😍 ne mogu popamtit imena 🙈

Mika111
    18. Lipanj 2019. 16:53

Raštika super da si odmah sutra na pregledu, bit ces mirnija cim budes znala od cega je bol.
    Reni, Raštika ja sam ovaj mjesec sigurna da mi piskimo plusić tako da odbijam kupiti i uloske, nemam ni jedan u stanu i tako ce i ostati iducih bar godinu dana😉😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.