Meni je od joda cini mi se ranije dolazila i bila je ful crna. Nikad takva nije bila. Bas sam se bila prepala kad sam ju vidjela na ulosku. Dva mjeseca sam pila i obje menge su takve bile. Sad pijem bas kelp tablete od Kal-a i prva menga je dosla skroz normalna. Nije me bolilo prije nego sam dobila ali bila je normalne boje. Sad cemo vidit sta ce bit, ja se uvjeravam da nece ni doci napokon. 🤞🏼😂
Mozda su otrovi na takav nacin kod tebe izlazili van. Ja sam se sva osula po vratu recimo, valjda je to sve individualno.. ali da sam znala da ce mi poremetit ciklus, ne bih ni pocela! Koji je tebi dan, kad ne cekas M?
A vrag ce ga znati. 🤷🏼♂️ Mislila sam okej, jedna menga cudna nije valjda frka al kad ke i druga dosla ista... e tu me vec panika ulovila. 😂 Ok, valjda moze bit neki simptom detoxa al nikad ne traju tako dugo. Nisam se bas rodila u cernobilu da sam puna otrova. Salim se. 😉😆😆 Nemam pojma stvarno...
ma ja imam jos 11 dana do pozitivnog testa. Sad ce to brzo proletit. 💪🏼
Vidi ako ti ne dodje kroz dan-dva probaj opet test pa zovi dr ako se nista ne promijeni. Drzim fige da je sve u redu. 🤞🏼😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
jutros 4 dana prije m test mi izgleda ovako... da li to znaci da sam trudna
vide se dvije crtice s tim da je prva svjetlija
Rukomet, cestitam! Napravi isti test opet za dva dana da vidis da li ce potamniti i javi se ginu.
Cestitam rukomet! 🥳🥳🥳
E mene tako boli trbuh da mi dodje da na hitnu odem... ne znam sta mi je stvarno. Ko ce docekat do petka do pregleda. Malo sam isparanoirana zbog mame sta je prosla. Sinoc sam jedva spavala od panike. Bas me cudno boli evo vec treci dan a nema me sta bolit, ni menga ni ovulacija....
Jel zna netko kakva je bol ako recimo imas ciste?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Cestitam rukomet! 🥳🥳🥳
E mene tako boli trbuh da mi dodje da na hitnu odem… ne znam sta mi je stvarno. Ko ce docekat do petka do pregleda. Malo sam isparanoirana zbog mame sta je prosla. Sinoc sam jedva spavala od panike. Bas me cudno boli evo vec treci dan a nema me sta bolit, ni menga ni ovulacija….
Mozda pucaju? Ne znam... ne znas koliko je cista vekika? Ja sam imala jednu veliku koja minje pritiskala mokracovod.. mislila sam da imam upalu bubrega :/
Grizli, pomagaj. 😊 Gotov mi je i ovaj drugi nalaz. Evo slike u nastavku.
Cestitam rukomet! 🥳🥳🥳
E mene tako boli trbuh da mi dodje da na hitnu odem… ne znam sta mi je stvarno. Ko ce docekat do petka do pregleda. Malo sam isparanoirana zbog mame sta je prosla. Sinoc sam jedva spavala od panike. Bas me cudno boli evo vec treci dan a nema me sta bolit, ni menga ni ovulacija….
Mozda pucaju? Ne znam… ne znas koliko je cista vekika? Ja sam imala jednu veliku koja minje pritiskala mokracovod.. mislila sam da imam upalu bubrega :/
Nista ne znam. Iskreno nikad mi nisu ni dijagnoaticirane sto naravno ne znaci da ih nikad nisam ni imala. Za dva slucaja ja cak sumnjam da sam ih imala. Ali to su nagadjanja. 🤷🏼♂️
A daj mi pliz reci jel te ometala dok piskis i kako?
Kakva je situacija kad ciste pucaju? Boli to pretpostavljam ali da li imas iscjedak nekakav?
I mogu li one pucati i boljeti nekoliko dana za redom?
Sorry sto gnjavim al bas sam nekako istraumatizirana ne znam kako cu docekat petak ujutro. Sinoc mi je doslo da na hitnu odem al ne znam koliko mi oni ovdje mogu pomoc, kakav nam je dom zdravlja ko zna imaju li uopce ultrazvuk... i brinem se jer ne znam jel mi pametno cekat do petka i ako to je prakticki jos dva dana... evo nemam pojma stvarno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
E jos nesto, sta ces... zadnju mengu sam dobila 6 komada onih pravih cisticnih akni na vratu i to bas na poziciji koji pokazuju jajnike... ne znam koliko je ko upucen al ima ona metoda koja ti pokazije po polozaju akni na locu sta te muci u tijelu. Mozda su to nekima budalastine, to je ok ali meni se to pokazalo stvarno tocnim i to prakticiram vec godinama. Koga zanima samo neka u gugl upise ‘polozam akni na licu’. Uglavnom, te akne pd prosle menge saniram jos uvijek a na 11 dana do nove menge sam. I to su kao sto sam i napisala bas one bolne cisticne akne koje ostavljaju dugo trag i ne mos ih ni istisnut... a one mi se bas ne dogadjaju cesto. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji