Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinT
    17. Lipanj 2019. 18:37

Da, ja stajem sada sa 👶🏻👶🏻 Idem se odmoriti i krecemo u akciju nakon ljeta jer mi je ovo pracenje jako zamorno i stresno. 
    Aria12 kako mislis ne zeli ti dati GO? Koliko dugo radis? Ako je vise od pola god moras dobiti po Zakonu o radu. Sada se popunjava plan GO za 2019.koji mora biti izvjesen na oglasnoj ploci do 30.06. Curke nema radnika - postavite se prema poslodavcu jer vam bar to ova drzava omogucava... 

TinT
    17. Lipanj 2019. 18:40

malina08

TinT

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana… Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.

Meni prosli mj nakon 20 dana, sad sam na 29., nema je jos. Jesi pila kakve dodatke prehrani?

Da, pijem prenatal Novalac vec skoro pola god. Mislis da to ima veze? Jesi ti isla vaditi betu? Spolne hormone? 

• rukomet5
    17. Lipanj 2019. 18:43

Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m...od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place  nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu... test je uslikan nakon 5 min

Aria12
    17. Lipanj 2019. 18:56

TinT, radim tamo više od 8 mj ali me prijavio tek sa 1.05. Radila sam na crno toliko dugo jer mi je bila potrebna plaća, udajem se za manje od mjesec dana i jednostavno sam zato prihvatila posao. Sad kad tražim GO kaže da radim tek 2 mjeseca i da ću imati GO nakon 6 mj rada....

17. Lipanj 2019. 19:03

TinT

malina08

TinT

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana… Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.

Meni prosli mj nakon 20 dana, sad sam na 29., nema je jos. Jesi pila kakve dodatke prehrani?

Da, pijem prenatal Novalac vec skoro pola god. Mislis da to ima veze? Jesi ti isla vaditi betu? Spolne hormone?

Radipa sam detox jodom ali sad ga ne pijem vec mj i pol. Pijem samo folnu i Mg. Nisam radila zasad nikakve pretrage... ne cini mi se nista alarmantno, vidjet cu ovaj mjesec kako bude zavrsio

17. Lipanj 2019. 19:05

aria12

TinT, radim tamo više od 8 mj ali me prijavio tek sa 1.05. Radila sam na crno toliko dugo jer mi je bila potrebna plaća, udajem se za manje od mjesec dana i jednostavno sam zato prihvatila posao. Sad kad tražim GO kaže da radim tek 2 mjeseca i da ću imati GO nakon 6 mj rada….

Po zakonu imas zbog vjencanja 4 dana slobodnih dana

Raštika
    17. Lipanj 2019. 23:05

Rukomet, koji ti je to test? Sta pise na uputi kako treba izgledati pozitivan?
    Ne znam sta da ti kazem jer nisam nikad takav test koristila. 🤷🏼‍♂️ 
    Di ste zene? Prodje ponedjeljak napokon, meni je cijeli dan naopak bio. 🤦🏻‍♀️ Uspjela sam rastegat najdrazu suknju danas na biciklu, skoro sam ostala gole guzice nasred ceste. 😂😂😂 
    Nesto me cudno bole jajnici zadnja dva dana, zvala sam gin i narucila se u petak za pregled. Drz’te fige da nije nista. 🤞🏼 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    17. Lipanj 2019. 23:07

malina08

TinT

malina08

TinT

Radipa sam detox jodom ali sad ga ne pijem vec mj i pol. Pijem samo folnu i Mg. Nisam radila zasad nikakve pretrage… ne cini mi se nista alarmantno, vidjet cu ovaj mjesec kako bude zavrsio

Koji si jos pila? Kakva ti je menga bila tokom detoxa? Dobila si mengu jednu nakon toga?
    Pitam jer sam ja pila jadrankinu otopinu i sva mi se menga zmrdala. 🤷🏼‍♂️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

17. Lipanj 2019. 23:18

Pila sam novi jod. Ne znam sto da ti kazem. Prvi ciklus se pomaknuo na 30 dana, 2.ciklus dosla M na 20.dan!! I onda sam prestala piti. Sad sam na 29.dan i pitam se hoce li doci.. jutros sam pisnula test i bio negativan. Simptomi NULA.

Raštika
    17. Lipanj 2019. 23:28

Meni je od joda cini mi se ranije dolazila i bila je ful crna. Nikad takva nije bila. Bas sam se bila prepala kad sam ju vidjela na ulosku. Dva mjeseca sam pila i obje menge su takve bile. Sad pijem bas kelp tablete od Kal-a i prva menga je dosla skroz normalna. Nije me bolilo prije nego sam dobila ali bila je normalne boje. Sad cemo vidit sta ce bit, ja se uvjeravam da nece ni doci napokon. 🤞🏼😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.