Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna… možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim… teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”…
Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus…
Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️
Draga moja Nova19,evo moram ti pisati jer si me dirnula...normalno je da budes zalosna i da places i dobro je da izbacujes te emocije iz sebe ali probaj si ne dozvoliti negativne misli,jer na kraju se ispostavi da ono sto puno mislimo i u sto vjerujemo da tako zapravo zivimo...iako te ne poznam,imam lijepi osjecaj u vezi tebe,imala sam ga vec nakon prve izmijenjene poruke...ja vjerujem da ces ti opet dobiti priliku za jos jednim bebacom upravo jer ti je zelja jako velika i zato se probaj fokusurati na tu zelju a manje se opterecivati nepotrebnim mislima tipa mozda ne bude,moja je sansa prosla ili slicno...mi stvaramo sami sebi sanse,zato draga moja glavu gore,imamo vec godina u guzici,nekog zivotnog iskustva kroz koje smo skupile puno snage i hrabrosti da svaku prepreku svladamo i da na sve gledamo s pozitivom i onda ce tako na dobro i izaci...oprosti na dugom postu ali evo imala sam potrebu ti pisati,ne da pametujem nego da te pokusam dignuti i ohrabriti...sve ovo sto sam tebi rekla svakodnevno i sama sebi ponavljam...sada jedan osmijeh molim
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Bit ce bit ce,ovaj misec se sve selimo! Ajmo pozitivno 😂😂😂😂 da probam i ovako optimistično hahaha

Bit ce bit ce,ovaj misec se sve selimo! Ajmo pozitivno 😂😂😂😂 da probam i ovako optimistično hahaha
Tako je Reni......tesko je prvenstveno zgog stresova na poslu..uzurbanosti...i ostalih faktora..ali da se izdrzati sve...
Drage cure, hvala na divnim riječima, pogodile ste me u žicu! Vjerujem i mora biti sve ok na kraju jer drugo ne priznajem!
Arrauch hvala ti draga, uspjela si me opet rasplakati ali na dobar način...
ulile ste mi ponovno snagu i vjeru, idemo dalje 💪🏼
Uskoro ćemo se dopisivati na iščekivanju bebica a ne plusića 🥰😘😘😘😘😘
HVALA još jednom curke 💕

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana... Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.
Pratim vas i dalje ali ne kom jer nemam nista novo ni pametno reci🤣
Ja svoju vjesticu ocekujem sutra eventualno prekosutra
Curke glavu gore docekat cemo i mi nekad taj + aBd
🙏🙏
Aria, TinT žao mi je za ovaj ciklus, ali čvrsto se nadam i vjerujem da je sljedeći dobitan 💪🏼🥰

Treba otići na GO negde daleko od svih problema i opustiti se, e tad neće biti problema :)
Meni moj poslodavac ne želi dati GO al cu otici na bolovanje ako treba na par dana i izbaciti posao iz glave na kratko :)
Zelim vam cure punoooooo plusica 👶👶😊

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana… Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.
Meni prosli mj nakon 20 dana, sad sam na 29., nema je jos. Jesi pila kakve dodatke prehrani?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji