Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    17. Lipanj 2019. 11:25

Nova19

Ja sam danas baš loše, plačem stalno i baš sam nezadovoljna… možda nemam previše pravo glasa jer imam već jednu curicu, ali tako silno želim tu bebicu koja je već trebala biti a nije da me ulovi da vrištim… teško mi je danas misliti da će biti i da moram biti strpljiva jer mi se stalno ponavlja u glavi “možda i ne bude, možda su to bile tvoje šanse koje su prošle i to je to”…
    Sorry cure na ovoj depri, i tako je tu bilo i bit će puno plusića da vjerujem da nisam “zalutala” na ovom forumu a da i ja ne ugledam svoj pravi plus…
    Samim time da ste tu sve sa istim ciljem mi daje nadu ❤️

Draga moja Nova19,evo moram ti pisati jer si me dirnula...normalno je da budes zalosna i da places i dobro je da izbacujes te emocije iz sebe ali probaj si ne dozvoliti negativne misli,jer na kraju se ispostavi da ono sto puno mislimo i u sto vjerujemo da tako zapravo zivimo...iako te ne poznam,imam lijepi osjecaj u vezi tebe,imala sam ga vec nakon prve izmijenjene poruke...ja vjerujem da ces ti opet dobiti priliku za jos jednim bebacom upravo jer ti je zelja jako velika i zato se probaj fokusurati na tu zelju a manje se opterecivati nepotrebnim mislima tipa mozda ne bude,moja je sansa prosla ili slicno...mi stvaramo sami sebi sanse,zato draga moja glavu gore,imamo vec godina u guzici,nekog zivotnog iskustva kroz koje smo skupile puno snage i hrabrosti da svaku prepreku svladamo i da na sve gledamo s pozitivom i onda ce tako na dobro i izaci...oprosti na dugom postu ali evo imala sam potrebu ti pisati,ne da pametujem nego da te pokusam dignuti i ohrabriti...sve ovo sto sam tebi rekla svakodnevno i sama sebi ponavljam...sada jedan osmijeh molim

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Reni
    17. Lipanj 2019. 11:31

Bit ce bit ce,ovaj misec se sve selimo! Ajmo pozitivno 😂😂😂😂 da probam i ovako optimistično hahaha

• anamor
    17. Lipanj 2019. 12:00

Reni

Bit ce bit ce,ovaj misec se sve selimo! Ajmo pozitivno 😂😂😂😂 da probam i ovako optimistično hahaha

Tako je Reni......tesko je prvenstveno zgog stresova na poslu..uzurbanosti...i ostalih faktora..ali da se izdrzati sve...

Nova19
    17. Lipanj 2019. 12:43

Drage cure, hvala na divnim riječima, pogodile ste me u žicu! Vjerujem i mora biti sve ok na kraju jer drugo ne priznajem!
    Arrauch hvala ti draga, uspjela si me opet rasplakati ali na dobar način... 
    ulile ste mi ponovno snagu i vjeru, idemo dalje 💪🏼
    Uskoro ćemo se dopisivati na iščekivanju bebica a ne plusića 🥰😘😘😘😘😘
    HVALA još jednom curke 💕

Aria12
    17. Lipanj 2019. 12:52

Stigla vještica danas. :( dan ranije :( 

TinT
    17. Lipanj 2019. 14:54

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana... Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.

• Elenicaa20
    17. Lipanj 2019. 15:47

Pratim vas i dalje ali ne kom jer nemam nista novo ni pametno reci🤣
    Ja svoju vjesticu ocekujem sutra eventualno prekosutra 
    Curke glavu gore docekat cemo i mi nekad taj + aBd
    🙏🙏

Nova19
    17. Lipanj 2019. 16:33

Aria, TinT žao mi je za ovaj ciklus, ali čvrsto se nadam i vjerujem da je sljedeći dobitan 💪🏼🥰

Aria12
    17. Lipanj 2019. 17:10

Treba otići na GO negde daleko od svih problema i opustiti se, e tad neće biti problema :) 
    Meni moj poslodavac ne želi dati GO al cu otici na bolovanje ako treba na par dana i izbaciti posao iz glave na kratko :) 
    Zelim vam cure punoooooo plusica  👶👶😊

17. Lipanj 2019. 18:34

TinT

Beta mi je 1,44, ne kužim što se događa s mojim ciklusom, bio je točan kao švicarski sat, od kad radimo na bebi sve se poremetilo, prošli mjesec došla menga za 23 dana a ovaj za 36 dana… Sljedeću mengu idem vaditi hormone jer mi je ginekolog preko HZZO-a otišao danas na GO.

Meni prosli mj nakon 20 dana, sad sam na 29., nema je jos. Jesi pila kakve dodatke prehrani?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.