Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TiNa
    07. Lipanj 2019. 23:46

Ja dobila M, tako da nista od pisanja trakica i moguce trudnoce. Vama svima zelim plusice, tko ceka sretno 🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

miniii20
    07. Lipanj 2019. 23:57

TiNa  bas mi je zao, mislim da ću ti se i ja pridružit za dan dva. 

• anjuska007
    08. Lipanj 2019. 08:08

TiNa

Ja dobila M, tako da nista od pisanja trakica i moguce trudnoce. Vama svima zelim plusice, tko ceka sretno 🤗

Tina zao mi je...držim palceve da čim prije ugledas svoj plusic🤗

Nova19
    08. Lipanj 2019. 09:33

TiNa žao mi je 😞 neka ti brzo prođe i onda ponovo u akciju 💪🏼 Neka ti plusic brzo dođe 💕

samojed
    08. Lipanj 2019. 10:01

TiNa zao mi je al zato za par dana opet akcije ma ima da bude +  

samojed
    08. Lipanj 2019. 10:02

Raštika ti si se bas dobro naoruzala

aarauch
    08. Lipanj 2019. 10:58

Evo meni krenuo neki smedji iscjedak u tragovima a M tek iduci vikend i uzvto neko preznojavanje i slabina...jel moguce da je to tako sve intenzivnije s godinama ili nemam pojma...imam hrpu posla a nikako si nisam fiti da jos mi je i muka,super...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Mangomum
    08. Lipanj 2019. 13:03

samojed

Raštika ti si se bas dobro naoruzala

Samojed jesi li pronasla ginekologa koji ce ti vodit trudnocu?

Nova19
    08. Lipanj 2019. 14:13

Aarauch ako se ne pojača, onda ti je implantacija po meni... ili ti je ciklus kraći ovaj put 🤔 javi svakako kako ti ide dalje i nadamo se pozitivi 🤞🏻💕

lorija
    08. Lipanj 2019. 14:30

Hej cure ima jos friskih,kad cete raditi testove? 😁
    Samojed, Mari1313 nema ni vas, izgleda i vi cekate preglede da se potvrdi prvo. Ja necu uskoro ici. Nastojim se i ne brinuti jer me redovno nesto presjece u donjem dijelu posebno pri naglim pokretima jer nekada i zaboravim 😣 😒 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.