Curke oprostite ne pripadam po temi vise tu, al volim poprati sto se s vama dogadja posebno ovim mojim curkama s kojima sam se dugo dopisivala.
Rastika samo jedna napomena ako maticnu uzimas istovremeno sa drugim pripravcima umanjujes joj ucinkovitost. Najbolji ucinak ima kad se pije iskljucivo ona sama. Pa mozda da prvo zdrmas nju kroz mjesec dana i onda pauza od nje a ostalo uzimas. Isto tako ona dize imunitet jako kao i dosta toga sto si navela pa moze i tvoj imunitet sprijeciti implantaciju, al ces zato jako nabildat jajne stanice pa ce biti izvrsan rezultat kad prestanes koristiti te podizace imuniteta.
Miniii kako je kod tebe danas?
Petra zao mi je da ti je menga dosla.
Aarauch ako sam dobro shvatila tebi je ovulacija bila prije nekih 8-9 dana sto se poklapa sa vremenom kad bi koglo doc do implantacije. Tako da mozda imas zbog toga iscjedak on moze trajati i neko vrijeme. A moze biti i dokaz da imas nagli pad progesterona u tijelu. Jesi vadila kad progesteron 7 dana od ovulacije? Druga mogucnost je da ovulacije nije bilo vec da je folikul prerastao u cistu pa samo u tome slucaju je moguce da M urani. Drzim fige da je implantacija.
Trudilica mi cemo se druzit na temi zima 😊
Vidis nisam razmisljala u tom smjeru. Hvala na info, budem onda tako. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lorijaja sve radil al ne odmaram na poslu bas puno radim stojim i to.sve pa me tako zaboli stomak da me.bude strah neko presjecanje uzas sinoc u pola noci se budim stomak boli to presjecanje caj popila i tako malo se plasim toga al pokusavam ostati pozitivna i ne misliti lose al tesko sve se nadam da je to normalno
I mene s vremena na vrijeme presjece,mislim da tako treba biti,valjda. Samo pozitivno. Ti nemoj samo dizati tesko,ne znam sta tocno radis ali nadji vremena malo i za sebe. 😁
Mangomum sretno drzim ti fige javi cim dodjes sa pregleda kako je proslo
Lorija super ako.tako treba, ma nije nista bas toliko tesko al sam na nogama
Grizli i aarauch evo nije mi još došla danas je trebala tako da računam da mi kasni, prije 2 dana sam radila test popodne i minus tako da danas nisam radila, sve mislim da će mi doc danas sutra Al evo nema ni bolova ko inače. Znate da su mi ciklusi uredni 28,29 dana Al evo nema ništa pa valjda neće ni doc. Test imam jedan doma a ako ne dođe sutra ili preksutra Napravit ću ga, obično kako to bude kad se nadaš da kasni jer si T onda dođe 😂 pa evo ja se još nadam koji dan. S tim da mislim i da sam T da bi bila neka blijeda crtica prije 2 dana. Neznam kakva su vama iskustva Tj ima li nade po vašem mišljenju?
Moram samo još spomenit da bolova u stomaku vise nema samo su mi bradavice osjetljive užasno ne Pamtim kad su bile ovakve kad ih taknem ko iglice.
Moram samo još spomenit da bolova u stomaku vise nema samo su mi bradavice osjetljive užasno ne Pamtim kad su bile ovakve kad ih taknem ko iglice.
Miniii meni ovo mirisi na trudnocu 🤗divim ti se kako možeš izdržati da ne radis testic opet..držim palceve za veliki plusic
anjsuka007 napravila sam do sada 4 test tako da nije bas da sam uspila izdržat. Al evo već kad kasni ili će doc ili za koju dan ako bude i dalje kasnila Radit ću test.
Aarauch kod mene standard... nema naznake M za sada... ponekad imam neke bolove u trbuhu i mislim si “evo sada će me zaboliti i doći će M” međutim to tako kratko traje i ne dolazi do M 🤔 osjećam probadanje u jajniku i peče ne redovito želudac... ali grudi dalje ispuhane. Prije 2 dana mi bile baš teške (ali nisu bile osjetljive nego neka čudna težina)...
I dalje neki žuti iscjedak, mislim si da će postati smeđi ali za sada ne... Vidjet ćemo još koji dan... 🤷♀️☺️
Grizli i aarauchevo nije mi još došla danas je trebala tako da računam da mi kasni, prije 2 dana sam radila test popodne i minus tako da danas nisam radila, sve mislim da će mi doc danas sutra Al evo nema ni bolova ko inače. Znate da su mi ciklusi uredni 28,29 dana Al evo nema ništa pa valjda neće ni doc. Test imam jedan doma a ako ne dođe sutra ili preksutra Napravit ću ga, obično kako to bude kad se nadaš da kasni jer si T onda dođe 😂 pa evo ja se još nadam koji dan. S tim da mislim i da sam T da bi bila neka blijeda crtica prije 2 dana. Neznam kakva su vama iskustva Tj ima li nade po vašem mišljenju?
Po meni bilo kakva crtica koja je ocitana u predvidjenom vremenu je plus...uostalom kasni ti i nemas klasicne simp pms-a...i ja sam uvjerena da si ti blazena draga
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch kod mene standard… nema naznake M za sada… ponekad imam neke bolove u trbuhu i mislim si “evo sada će me zaboliti i doći će M” međutim to tako kratko traje i ne dolazi do M 🤔 osjećam probadanje u jajniku i peče ne redovito želudac… ali grudi dalje ispuhane. Prije 2 dana mi bile baš teške (ali nisu bile osjetljive nego neka čudna težina)…
I dalje neki žuti iscjedak, mislim si da će postati smeđi ali za sada ne… Vidjet ćemo još koji dan… 🤷♀️☺️
Zenska ajde stisni jos malo i javi se sa plusicem
I moje cice su kao dvije one tortilje,tak su se nekak objesile i mlitave...totalno smijesno
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji