Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    07. Lipanj 2019. 11:48

Nova19

Aarauchdao Bog!! Ja sam prošli mjesec imala biokemijsku a radila test 27dc i rekla sam daj buduće neću tako rano da se opet ne razočaram i padnem u depru ☺️
    Ali ako ne dođe do pon ozbiljno ću misliti da se nešto događa… treba preživjeti vikend 😄
    Kada imaš prvi pregled??

Sad i ja jedva cekam da prodje taj vikend 
    Zenska prvi pregled ce biti ako sam trudna, a to tek onaj tjedan iza...jucer smo popili one antibiotike za klamidiju i ureaplazmu,4 tablete odjednom,da ti ne govorim koliko me zeludac rasturio i sad za 6 tjedana ponovno bris da se vidi da li je sve ok...doktorica mi rekla da napravim test u utorak (11.6.) a menga ne treba doci 14.6.pa ako sad nisam trudna napravit cemo pauzu da se organizam ocisti od tih bakterija...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Mangomum
    07. Lipanj 2019. 13:17

Nova19

Aarauch nažalost ja imala to sr… ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti…
    Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
    Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije…
    Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗

Nova19 jel mislis na ureaplasmu ili klamidiju? Ja imam sada ureaplasmu 10 na 3 sta mi gin kaze da nije strasno dala mi je samo dalacin kremu za rodnicu jer ne zeli da me sada u 6 tjednu trudnoce kljuka sa sumamedom

Raštika
    07. Lipanj 2019. 13:52

Pozdrav zene 🙋🏽
    Ev meni menga gotova napokon. Pocela sam piti caj od marulje i zdravca, kapsule borazine i caj od sladica. Nabavila sam i maticnu od lokalnog pcelara pa cemo vidjeti... pokusavam dogovorit preglede da mi pasu uz posao al trenutno je to nemoguca misija. Ali eto, nema predaje. 💪🏼 Cure koje cekate plusice neka vam je sretno! 🤞🏼❤️ 
    Grizli, di si ti? Kako si? Jel pregled u ponedjeljak?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

aarauch
    07. Lipanj 2019. 14:07

Raštika

Pozdrav zene 🙋🏽
    Ev meni menga gotova napokon. Pocela sam piti caj od marulje i zdravca, kapsule borazine i caj od sladica. Nabavila sam i maticnu od lokalnog pcelara pa cemo vidjeti… pokusavam dogovorit preglede da mi pasu uz posao al trenutno je to nemoguca misija. Ali eto, nema predaje. 💪🏼 Cure koje cekate plusice neka vam je sretno! 🤞🏼❤️
    Grizli, di si ti? Kako si? Jel pregled u ponedjeljak?

Hvala Rastika...
    Ti sad kad popijes taj koktel ostat ces trudna od samog pogledasamo naprijed hrabro,drzim fige da iduca akcija urodi plodoma onda i meni salji te koktele

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

miniii20
    07. Lipanj 2019. 14:28

Nova19 kod mene ista stvar jučer me bolilo kao pred M a treba doc u nedjelju danas petak isto me malo probode ali prođe brzo. Neznam sto mislit i koliko se opet nadat, svakako me boli jedan dan prije luđački pa sljedeci dođe a sad opet 3 dana prije lagano boli... Nadam se da neće doc 😭

• atica
    07. Lipanj 2019. 15:19

Miniii20 pa sve zvuci super, samo trebamo biti strpljive. Samo 
    Meni je valjda ovo prvi put u zivotu da jedva cekam da prode vikend 
    Kad ce ta srijedaaaa, iako mislim da nema sanse da docekam srijedu bez ijednog napravljenog testa 

miniii20
    07. Lipanj 2019. 15:34

Evo ja taman u bipe i gledam ocu uzet test ili ne ? 

• atica
    07. Lipanj 2019. 15:41

Ma uzmi ga!
    Ako bude - znat ces da si prerano napravila test :)

miniii20
    07. Lipanj 2019. 15:49

Hahaha triba se tješit 😂😂

• atica
    07. Lipanj 2019. 15:53

Tako si ja mantram 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.