Aarauchdao Bog!! Ja sam prošli mjesec imala biokemijsku a radila test 27dc i rekla sam daj buduće neću tako rano da se opet ne razočaram i padnem u depru ☺️
Ali ako ne dođe do pon ozbiljno ću misliti da se nešto događa… treba preživjeti vikend 😄
Kada imaš prvi pregled??
Sad i ja jedva cekam da prodje taj vikend
Zenska prvi pregled ce biti ako sam trudna, a to tek onaj tjedan iza...jucer smo popili one antibiotike za klamidiju i ureaplazmu,4 tablete odjednom,da ti ne govorim koliko me zeludac rasturio i sad za 6 tjedana ponovno bris da se vidi da li je sve ok...doktorica mi rekla da napravim test u utorak (11.6.) a menga ne treba doci 14.6.pa ako sad nisam trudna napravit cemo pauzu da se organizam ocisti od tih bakterija...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch nažalost ja imala to sr… ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti…
Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije…
Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗
Nova19 jel mislis na ureaplasmu ili klamidiju? Ja imam sada ureaplasmu 10 na 3 sta mi gin kaze da nije strasno dala mi je samo dalacin kremu za rodnicu jer ne zeli da me sada u 6 tjednu trudnoce kljuka sa sumamedom
Pozdrav zene 🙋🏽
Ev meni menga gotova napokon. Pocela sam piti caj od marulje i zdravca, kapsule borazine i caj od sladica. Nabavila sam i maticnu od lokalnog pcelara pa cemo vidjeti... pokusavam dogovorit preglede da mi pasu uz posao al trenutno je to nemoguca misija. Ali eto, nema predaje. 💪🏼 Cure koje cekate plusice neka vam je sretno! 🤞🏼❤️
Grizli, di si ti? Kako si? Jel pregled u ponedjeljak?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav zene 🙋🏽
Ev meni menga gotova napokon. Pocela sam piti caj od marulje i zdravca, kapsule borazine i caj od sladica. Nabavila sam i maticnu od lokalnog pcelara pa cemo vidjeti… pokusavam dogovorit preglede da mi pasu uz posao al trenutno je to nemoguca misija. Ali eto, nema predaje. 💪🏼 Cure koje cekate plusice neka vam je sretno! 🤞🏼❤️
Grizli, di si ti? Kako si? Jel pregled u ponedjeljak?
Hvala Rastika...
Ti sad kad popijes taj koktel ostat ces trudna od samog pogledasamo naprijed hrabro,drzim fige da iduca akcija urodi plodom
a onda i meni salji te koktele
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Nova19 kod mene ista stvar jučer me bolilo kao pred M a treba doc u nedjelju danas petak isto me malo probode ali prođe brzo. Neznam sto mislit i koliko se opet nadat, svakako me boli jedan dan prije luđački pa sljedeci dođe a sad opet 3 dana prije lagano boli... Nadam se da neće doc 😭
Miniii20 pa sve zvuci super, samo trebamo biti strpljive. Samo
Meni je valjda ovo prvi put u zivotu da jedva cekam da prode vikend
Kad ce ta srijedaaaa, iako mislim da nema sanse da docekam srijedu bez ijednog napravljenog testa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji