aarauch saznat ćemo uskoro Al ko zna evo sad me krenilo nešto malo boluckat oko jajnika ko i prošli tjedan sta je bilo Al čisto sumnjam, sta kaže naša grizli?
Minii joj tesko je po simptomima znat tocno jer kod mene je bilo od 0 do 100 simptoma i bez trudnoce. Najbolje ti je pricekat bar jutro pa sa jutarnjim napraviti test. 🤞
Pozz curke, nije me dugo bilo.. ali evo me sad nazad, ponovo hvatam zeca kako to vi lijepo kazete.. citala sam unazad forum i vidim da nam GRIZLI napokon ima toliko zeljeni plusic, pa draga moja cestitke od srca, zasluzila si. Vidim da je tebi sretan broj 5, pa eto cisto da znas i meni je, a i rodjene smo na isti dan 14.5.😁
Ja sam upravo u 5.mjesecu ove godine napokon dobila stalni posao pa odlucila se bacit na onaj drugi posao, s jedne strane mozda bezobrazno od mene ali s deuge strane kad vidim koliko se zene muce da zatrudne, ne zelim gubit vrijeme vise uopce.. moji plodni prosli, akcije je bilo, pa cemo vidjeti dalje..
Svim ostalim curama koje su ugledale plus, takoder zelim sretnu i uspjesnu trudnocu, a onima koje cekaju svoj plus kao i ja, da nam sto prije dodje!🤗
Aarauchkad ćeš ti piškiti test?? ☺️☺️
U utorak, hocemo skupa?? Naravno ako M ne dodje...
Evo sad kad sam piskila i obrisala se,samo sluz ali sad pak neka roskasta...Nova koliko ti imas godina?
Jel imaju te sve neke promjene veze s godinama,mozda kad se predje 35 dolazi do nekog disbalansa ali sam ja zbilja zdrava,redovito kontrole itd...al eto
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch ja napunila ove godine 40... istina da se tijelo mjenja, ali meni ovo više zvuči kao implantacijska... držim palčeve da je to to!!
Ja ću piškiti u subotu 15.6. Ako ne dođe do tada.
Do sada mi nikada nije došlo nakon 35dc, a u subotu će biti tako pa ću biti smirenija...
Ali čekam tvoj plusic u utorak 🤞🏻🥰
Aarauchja napunila ove godine 40… istina da se tijelo mjenja, ali meni ovo više zvuči kao implantacijska… držim palčeve da je to to!!
Do sada mi nikada nije došlo nakon 35dc, a u subotu će biti tako pa ću biti smirenija…
Ok ajde ima nade jos i za mene onda hvala zenska,ma ako nije opet glava gore i idemo dalje hopa cupa
ajde mozda skupa pod stare dane udjemo u trudnocu hihi...ma mi smo u najboljim godinama,zar ne
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauchja napunila ove godine 40… istina da se tijelo mjenja, ali meni ovo više zvuči kao implantacijska… držim palčeve da je to to!!
Do sada mi nikada nije došlo nakon 35dc, a u subotu će biti tako pa ću biti smirenija…
Ok ajde ima nade jos i za mene ondahvala zenska,ma ako nije opet glava gore i idemo dalje hopa cupa
ajde mozda skupa pod stare dane udjemo u trudnocu hihi…ma mi smo u najboljim godinama,zar ne
Meni je uvijek bilo 40 dosta kasno za trudnoću, nadala sam se da ću do tada imati bar 2 djece, ali o tome ne odlučujemo mi i nemamo kontrolu... sada si mislim “i šta onda, tako je kako je i želim to dijete!”
A i izgleda da je sada in imati kasno djecu 😂😂🤞🏻🤞🏻🥰😘😘
Ok ajde ima nade jos i za mene ondahvala zenska,ma ako nije opet glava gore i idemo dalje hopa cupa
ajde mozda skupa pod stare dane udjemo u trudnocu hihi…ma mi smo u najboljim godinama,zar ne
Meni je uvijek bilo 40 dosta kasno za trudnoću, nadala sam se da ću do tada imati bar 2 djece, ali o tome ne odlučujemo mi i nemamo kontrolu… sada si mislim “i šta onda, tako je kako je i želim to dijete!”
A i izgleda da je sada in imati kasno djecu 😂😂🤞🏻🤞🏻🥰😘😘
Apsolutno se slazem s tobom,mozda je nekada to bilo kasno ali sve se to dosta pomaknulo i nema vise pravila,ja smatram dok god se zena osjeca i zapravo je zdrava,ima zelju i volju nema te neke dobne granice koja ju moze sprijeciti...npr.zene ,prvorotkinje ovdje u Svicarskoj su u prosjeku starije sve od 35.godina pa opet zenesu,iznesu urednu trudnocu i rode bez problema,imala sam bas temeljit razgovor sa svojom doktoricom oko te dobne granice,tako da draga opleti po muzu
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji