Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miniii20
    07. Lipanj 2019. 15:58

2 dana prije sljedec minus ko kuća ni s od sjene da je iti mogu umislit a sta rec, neznam bili se smijala ili bi plakala 

aarauch
    07. Lipanj 2019. 16:06

miniii20

2 dana prije sljedec minus ko kuća ni s od sjene da je iti mogu umislit a sta rec, neznam bili se smijala ili bi plakala

Ali draga Miniii...M jos nije stigla,sve dok ne procurimo moramo biti optimisticne a ako i dodje obda pak moramo biti zahvalne jer smo zdrave i plusic ce sigurno doci kada treba...eto tako ja razmisljam i malo se tjesim inace bi popizdila...stoga go girl

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 17:07

miniii20

Draga..samo budi optimistična.. doći će plusic svaki cas😘

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 17:12

Cure moje..ja bila kod doktorice,totalno me izbacila iz takta🤔nije mi radila ni uzv ni ništa samo je rekla da joj je čudno to što je test pozitivan bio 9dana prije menstruacije i da u ponedjeljak hitno izvadim betu..ja sva u suzama opet pisnula sad doma test i plus ko kuca u par sekundi s tim da tek u utorak moram dobit vjesticu..jel imao tko iskustva s tako ranim pozitivnim testom?ja sam sva izbedirana zašto nije barem uzv mi napravila

• Zuta_tratincica
    07. Lipanj 2019. 17:36

anjuska007

Cure moje..ja bila kod doktorice,totalno me izbacila iz takta🤔nije mi radila ni uzv ni ništa samo je rekla da joj je čudno to što je test pozitivan bio 9dana prije menstruacije i da u ponedjeljak hitno izvadim betu..ja sva u suzama opet pisnula sad doma test i plus ko kuca u par sekundi s tim da tek u utorak moram dobit vjesticu..jel imao tko iskustva s tako ranim pozitivnim testom?ja sam sva izbedirana zašto nije barem uzv mi napravila

Postoji li kod tebe mogucnost rane ovulacije? Koliko sam pratila, kod tebe je prvo bila blijeda crtica i sad imas jaki plus? Meni to baca na porast hcga. Moguce da je ranija ovulacija dovela do ranije oplodnje i ranijeg rasta beta hcga? U svakom slucaju bez panike i optimisticno misliti 😘

• marta07
    07. Lipanj 2019. 17:41

anjuska007

Anjuska007 nemoj se sekirati, vidjet ćeš u pon kad izvadiš betu, glavu gore, misli pozitivno... Pretpostavljam da je to još rano jer nije ti prošlo mj dana od zadnje menge. 
    Kad izvadiš betu ako je beta pozitivna onda će ti radit ultrazvuk. Meni je moja radila ultrazvuk tek poslje izvadjene pozitivne bete. Sretno 👶

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 17:59

Hvala cure na podrsci..ovulacije mi je bila 26.27.05,da u ponedjeljak već je bila blijeda crta a sada jaka znači da raste...samo me strah vanmaternicne opet tada mi je beta savršeno rasla prvi nekoliko puta tek kada je dostigla 500 je imala mali rast i onda opet skok na 900,i na prvu je izgledalo ko super trudnoca al zbog krvarenja smo dalje pratili betu i tek iz 5,6 puta se vidjelo da ipak nije dobro,a sad već i od svega toga niti me više leđa ne bole niti mi je mučno niti ništa već mislim da sve umisljam i da lagano ludim pa svako malo gledam test dal je još plus na njemu😄

Nova19
    07. Lipanj 2019. 18:23

aarauch

Nova19

Aarauchdao Bog!! Ja sam prošli mjesec imala biokemijsku a radila test 27dc i rekla sam daj buduće neću tako rano da se opet ne razočaram i padnem u depru ☺️
    Ali ako ne dođe do pon ozbiljno ću misliti da se nešto događa… treba preživjeti vikend 😄
    Kada imaš prvi pregled??

Sad i ja jedva cekam da prodje taj vikend
    Zenska prvi pregled ce biti ako sam trudna, a to tek onaj tjedan iza…jucer smo popili one antibiotike za klamidiju i ureaplazmu,4 tablete odjednom,da ti ne govorim koliko me zeludac rasturio i sad za 6 tjedana ponovno bris da se vidi da li je sve ok…doktorica mi rekla da napravim test u utorak (11.6.) a menga ne treba doci 14.6.pa ako sad nisam trudna napravit cemo pauzu da se organizam ocisti od tih bakterija…

Joj znam da je meni bilo koma u želucu od tableta, a inače nisam uopće osjetljiva !!
    Brzo se ti toga rješi i bebica će doći... čekamo testić u utorak 👌🏼🤞🏻

Nova19
    07. Lipanj 2019. 18:27

Mangomum

Nova19

Aarauch nažalost ja imala to sr… ako nisi sada T nemojte raditi na bebici dok vam nalazi ne budu cisti…
    Nažalost ja izgubila bebu prije 2 god od te beštije, ali izljecila ju dosta brzo jer mi je ginic dao udarnu dozu.
    Ja sam sigurno to pokupila nakon kiretaze godinu prije…
    Iskorijeni to i dalje hopsajte po bebicu!! 🤗

Nova19 jel mislis na ureaplasmu ili klamidiju? Ja imam sada ureaplasmu 10 na 3 sta mi gin kaze da nije strasno dala mi je samo dalacin kremu za rodnicu jer ne zeli da me sada u 6 tjednu trudnoce kljuka sa sumamedom

Jedan gin kaže da sam izgubila bebu radi klamidije, drugi radi E.coli koju sam izljecila i dobila enterococcus fecalea... ma glupe sve te beštije... a kako sam zadobila nemam pojma i ne zanima me više, sada je to iza mene i nadam se da će tako ostati!!👌🏼

Nova19
    07. Lipanj 2019. 18:34

Anjuska mislim da doktori ne vole raditi uzv prerano, i vode se po beti... to ništa ne znaci, samo znam da znaju svojim izjavama tjerat strah u kosti bezveze... samo pozitivno i dan po dan... ako je tu plus nije bez razloga! U ponedjeljak vadi betu i bit će sve ok 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.