Raštika ti si se bas dobro naoruzala
Bome jesam. 😂😂😂😂 pola place ostavila na preparate. Uzas. Ja pijem trenutno: cink, omega, folna, kelp, magnezij, borazina. Ujutro na taste maticna mlijec a od cajeva: marulja i zdravav skupa i odvojeno sladic. Decko isto sve samo ne borazinu i kelp. E i jedemo svaki dan po dva brazilska orascica. Pa cemo vidit 🤷🏼♂️ I potpuno smo izbacili sve slatkise. Sopamo se vocem i orasastim plodovima. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mangomum jesam pronasla sam raspitala se ali nisam jos otisla kod gin mislim da je prerano opet nez
Lorija ista je situacija i kod mene, kontala sam otic u pon kod gin da me naruci bit ce mi 6+3 ali opet msm da je rano pa cu mozda cekat 7 tt da odem kad si ti planirala
Aarauchako se ne pojača, onda ti je implantacija po meni… ili ti je ciklus kraći ovaj put 🤔 javi svakako kako ti ide dalje i nadamo se pozitivi 🤞🏻💕
Hvala ti Nova19 ali mi nije jasno kako da je ciklus kraci,29.5.bila na uzv i doktorica potvrdila da ovulacija nastupa i da iduca 3 dana imam odnose,znaci nema logike da je kraci ili se ja u to uopce ne razumijem...sad sam promijenila dnevni ulozak i dalje curka tamno smedje sluzavo
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Raštika bas si me nasmijala haha ti si potrosila jednu vecu platu na te sve preparate hehe, ovaj mj ima da ugledas plus i da budes sa nama na zimskim bebicama
I svim curkama to zelimmm
Minii20 drzim fige da ne dodje nikakoo
Lorija ista je situacija i kod mene, kontala sam otic u pon kod gin da me naruci bit ce mi 6+3 ali opet msm da je rano pa cu mozda cekat 7 tt da odem kad si ti planirala
Mislim tamo u 8tt ili 9tt. Ne zuri mi se zaista,proslu sam pozurila bila s pregledom pa sam si rekla Iducu trudnocu neces tako vise 😁 sjedi lezi i miruj 😁
Kako se ti osjecas? Ja sam umorna 24h,ne znam jel do vremena ili stanja 😨. Osjecas li ti ikakva probadanja u dijelu jajnika?
Cestitam na plusicima!
Evo da se i ja malo javim, kasni M 4 dana, ali nista novo, zadnji put 16 dana, bole jajnici vec 6 dana kao da ce doc a nista, cak i sad dok pisem, al u srijedu mi je rodendan, pa mi mozda dode kao poklon
Ipak nije za rodendan, sad dosla.
Petra,zato ti zelim da iduci rodjendan provedes sa svojom bebicom u narucju...zato glavu gore,dalje hopa cupa i eto bebice
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji