TiNa tako morate i vi bit pozitivni i vjerovat ❣❣❣
Potrudit cu se inace sam pesimista pa... Drago mi je dok imam ljude oko sebe koji me "podizu" kao sto su svi ovdje 🤗zahvalna sam na tome
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Anameri svi ti upucujemo pozitivne vibre...sretnooooooo
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
E cure? Jel simptom ako nema simptoma ja sam 5 dana do menge i nema niiicega, znaci ni onog iscjetka pred mengu niceg niceg...
E cure? Jel simptom ako nema simptomaja sam 5 dana do menge i nema niiicega, znaci ni onog iscjetka pred mengu niceg niceg…
Ja u prvoj trudnoci niti jednog jedinog simptoma tek kad mi je menga kasnila koja nikad ne kasni sam primijetila i nakon toga su krenuli svi simptomi,a sad pak imam sve simptome a 8 dana do menge
Tako da tebi drzim fige su ti tvoji nesimptomi zapravo simptomi
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Nova19 kakva je situacija kod tebe,jel imas jos meskoljenja po trbuhu?
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch dalje osjećam ljevi jajnik, ali nešto manje, i dalje me zna peć u želucu nakon hrane, imam neki iscjedak ali dalje grudi ispuhane znaci skroz! A trebala bi dobiti sutra ili prekosutra i to mi je baš čudno!
U zadnje vrijeme imam baš veliku želju za jogurtom, ali ga volim pa nije čudno... ne znam šta da mislim...
E da, imala sam prije dan-dva bolove kao pred M ali koji su ubrzo prestali... inače nakon toga dolazi M ali za sada ništa... ako ne dođe do ponedjeljak teško da se neću jako nadati ali se sve suzdržavam 💆🏼♀️
Aarauch dalje osjećam ljevi jajnik, ali nešto manje, i dalje me zna peć u želucu nakon hrane, imam neki iscjedak ali dalje grudi ispuhane znaci skroz! A trebala bi dobiti sutra ili prekosutra i to mi je baš čudno!
U zadnje vrijeme imam baš veliku želju za jogurtom, ali ga volim pa nije čudno… ne znam šta da mislim…
E da, imala sam prije dan-dva bolove kao pred M ali koji su ubrzo prestali… inače nakon toga dolazi M ali za sada ništa… ako ne dođe do ponedjeljak teško da se neću jako nadati ali se sve suzdržavam 💆🏼♀️
Uf svaka ti cast sto mozes izdrzati a da ne napravis test...ja ti zbilja drzim fige da ne dodje,meni to sve ide na plusic jer ti se simptomi razlikuju od pms...meni su sipmtomi isti jedino sto sad vec predugo to traje...
Idemo skupa u trudnocu
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Aarauch dao Bog!! Ja sam prošli mjesec imala biokemijsku a radila test 27dc i rekla sam daj buduće neću tako rano da se opet ne razočaram i padnem u depru ☺️
Ali ako ne dođe do pon ozbiljno ću misliti da se nešto događa... treba preživjeti vikend 😄
Kada imaš prvi pregled??
Nova19 ti opisujes moje simptome koji su bile prije nego sam saznala da je + a i jasamisto.mislilq ma.nista od ovog stomqk zabolio.kao pred M samo sto nije dosla cice mi se ispuhale ali mene su opet pocele bolit al lagano skroz, nesto sam sigurna da je to to
Sortiraj odgovore
Najstariji