Drage moje,nisam se javljala neko vrijeme jer mi je bio potreban odmor od svega iskreno. A danas,nakon skoro godinu dana pokušavanja,došao je red da se i ja pohvalimmm 🤗🤗🤗😃😃
Drage moje,nisam se javljala neko vrijeme jer mi je bio potreban odmor od svega iskreno. A danas,nakon skoro godinu dana pokušavanja,došao je red da se i ja pohvalimmm 🤗🤗🤗😃😃
Cestitam, neka ti je sretna i skolska trudnoca 😊😊
Ajoooj prediiivno! trudilice27 cestitam!!! Kakav je osjecaj vidjeti pozitivan test?
Minii20 dosla nedjelja!! Jel imas kakve simptome? Hoces raditi test?
Trudilica čestitke od srca!!!! Uživaj u svakom trenutku i školsku i urednu trudnoću ti želim 💕
Curke oprostite ne pripadam po temi vise tu, al volim poprati sto se s vama dogadja posebno ovim mojim curkama s kojima sam se dugo dopisivala.
Rastika samo jedna napomena ako maticnu uzimas istovremeno sa drugim pripravcima umanjujes joj ucinkovitost. Najbolji ucinak ima kad se pije iskljucivo ona sama. Pa mozda da prvo zdrmas nju kroz mjesec dana i onda pauza od nje a ostalo uzimas. Isto tako ona dize imunitet jako kao i dosta toga sto si navela pa moze i tvoj imunitet sprijeciti implantaciju, al ces zato jako nabildat jajne stanice pa ce biti izvrsan rezultat kad prestanes koristiti te podizace imuniteta.
Miniii kako je kod tebe danas?
Petra zao mi je da ti je menga dosla.
Aarauch ako sam dobro shvatila tebi je ovulacija bila prije nekih 8-9 dana sto se poklapa sa vremenom kad bi koglo doc do implantacije. Tako da mozda imas zbog toga iscjedak on moze trajati i neko vrijeme. A moze biti i dokaz da imas nagli pad progesterona u tijelu. Jesi vadila kad progesteron 7 dana od ovulacije? Druga mogucnost je da ovulacije nije bilo vec da je folikul prerastao u cistu pa samo u tome slucaju je moguce da M urani. Drzim fige da je implantacija.
Trudilica mi cemo se druzit na temi zima 😊
Lorija ja sve radil al ne odmaram na poslu bas puno radim stojim i to.sve pa me tako zaboli stomak da me.bude strah neko presjecanje uzas sinoc u pola noci se budim stomak boli to presjecanje caj popila i tako malo se plasim toga al pokusavam ostati pozitivna i ne misliti lose al tesko sve se nadam da je to normalno
Trudilice cestitke na plusicu
Grizli puno hvala na opsirnom objasnjenju,ukoliko menga sad dodje onda idem vaditi taj progesteron...smedji iscjedak se smanjio jedino kad se obrisem ali imam pritisak dolje kao da ce mi trbuh eksplodirati
Mini jel imas pripremljen testic?
Nova19 kakva je situacija kod tebe???
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Hvala curke na ohrabrenju, nadajmo se iduci mj plusicima ja i one koje su isto dobile M. Moze pitanje. Citam tu neke od vas koriste maticnjak, kad se krene pit i kolko se pije? Do ovulacije ili citav mjesec? Moze malo nesto o tome i ja bi mozda probala, unaprijed hvala
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
Mangomumjesam pronasla sam raspitala se ali nisam jos otisla kod gin mislim da je prerano opet nez
Ja sam sutra na prvome UZ bit cu 6 +1 tt po zadnjoj M pa javim sta kaze gin. Drzi mi fige
Sortiraj odgovore
Najstariji