Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anjuska007
    07. Lipanj 2019. 18:41

Nova19

Anjuska mislim da doktori ne vole raditi uzv prerano, i vode se po beti… to ništa ne znaci, samo znam da znaju svojim izjavama tjerat strah u kosti bezveze… samo pozitivno i dan po dan… ako je tu plus nije bez razloga! U ponedjeljak vadi betu i bit će sve ok 💕

Nadam se da je tako prolupat ću do ponedjeljka i onda opet do srijede dok i drugu izvadim

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 18:43

A imam pitanje ako netko zna dali beta mora baš duplo biti ili može i više od duplo biti za 2dana kada se opet vadi?

• da.da
    07. Lipanj 2019. 18:57

anjuska007

A imam pitanje ako netko zna dali beta mora baš duplo biti ili može i više od duplo biti za 2dana kada se opet vadi?

Vise od duplo je meni znacilo blizanceki :D na svakom nalazu bete imas sa strane referentne vrijednosti koje od najnize do najvise se razlikuju par stotina... Ako si vadila betu ovih dana, izracunaj do ponedjeljka kolika bi bila da se pravilno dupla... Ako je veca od toga znaci blizanci, ako je priblizna rezultatu onda je uredna jednoplodna trudnoca :*

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Mangomum
    07. Lipanj 2019. 19:36

anjuska007

Da te utjesim da nisi medija kojoj je test rano pokazao trudnocu 7 dana prije izostanka M mi je bio pozz radila betu dva dana prije izostanka i bola je super gin me nije trazila da ponovim betu napravila mi ke uz par dana nakon sta sam trebala dobit i cestitala na trudnoci a u ponedjeljak idem na prvi UZ i nadam se da je sve ok. Nemoj se zivcirat samo ti moze gore bit misli pozitivno i bit ce sve ok. Sretno

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 19:59

Hvala vam svima...nadam se da će sve biti u redu

• Bebalove
    07. Lipanj 2019. 20:21

Pozdrav curee imam pitanje da li znaci da je ovulacija proslava ako se ima dosta bas isjedka al onako bjelicast bez mirisa .Ovaj zadnji ciklus mi je "normalan" sa 36-38 dana se skratio na 29dc i bukvalno kad se krecem kao da se "pisnem" 😂 odem na WC a ono mokre gacice i bijeli taj iscjedak.Po kalendaru ovulacija je se završila  4.5-5.5 ..Nemam bolova s  nekih simptoma.Sem dva dana unazad imam kao treptanje jajnika.Bas ono zaigra i lijevi i desni.
    19dc mi je.

P.s svima koji su ugledali ➕ cestitam a posebno Grizli 👏👏

Bebalove

• Bebalove
    07. Lipanj 2019. 20:22

Prosla* a ne proslava 🙈

Bebalove

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 20:39

Bebalove

Pozdrav curee imam pitanje da li znaci da je ovulacija proslava ako se ima dosta bas isjedka al onako bjelicast bez mirisa .Ovaj zadnji ciklus mi je "normalan" sa 36-38 dana se skratio na 29dc i bukvalno kad se krecem kao da se "pisnem" 😂 odem na WC a ono mokre gacice i bijeli taj iscjedak.Po kalendaru ovulacija je se završila 4.5-5.5 ..Nemam bolova s nekih simptoma.Sem dva dana unazad imam kao treptanje jajnika.Bas ono zaigra i lijevi i desni.
    19dc mi je.

Ako ti je ovulacije završila 5.5.il 4.5. Onda si oko 18.il19.05 trebala i mengu dobiti,a kad ti je zadnja uopće bila?ako je bila tu negdje onda može biti da ti je i sad ovulacije...iscjedak u vrijeme ovulacije je više nalik bjelanjku od jajeta i ta sluz je rastezljiva

• Bebalove
    07. Lipanj 2019. 20:53

anjuska007

Bebalove

Pozdrav curee imam pitanje da li znaci da je ovulacija proslava ako se ima dosta bas isjedka al onako bjelicast bez mirisa .Ovaj zadnji ciklus mi je "normalan" sa 36-38 dana se skratio na 29dc i bukvalno kad se krecem kao da se "pisnem" 😂 odem na WC a ono mokre gacice i bijeli taj iscjedak.Po kalendaru ovulacija je se završila 4.5-5.5 ..Nemam bolova s nekih simptoma.Sem dva dana unazad imam kao treptanje jajnika.Bas ono zaigra i lijevi i desni.
    19dc mi je.

Ako ti je ovulacije završila 5.5.il 4.5. Onda si oko 18.il19.05 trebala i mengu dobiti,a kad ti je zadnja uopće bila?ako je bila tu negdje onda može biti da ti je i sad ovulacije…iscjedak u vrijeme ovulacije je više nalik bjelanjku od jajeta i ta sluz je rastezljiva

A jojjj greska...4.6-5.6 je ovulacija bila .Mob sve ispravlja 🙈 zadnja mens.mi je bila 20.5

Bebalove

• anjuska007
    07. Lipanj 2019. 21:06

Mislim da ti je za neke trudnicke simptome ful prerano dan dva nakon ovulacije..morat ćeš se strpiti još malo kao i mi sve ovdje koje cekamo svasta nesto😄držim ti palceve da bude sve u redu i da čim prije ugedas dvije crtice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.