Anymany haha to za muza mi poznato.. nekad mi se cini ko da nismo s istog planeta.. grizli.. i meni se cini da sam bezobrazno moram. Ja cak mislim da se necu ni udavat dotle dok nebudem trudna jer ak bi mi netko spomenuo "e sad je vrijeme za djecu" mislim da bi ga ubila.. i onda ga je*i onda moram u zatvor i nis od djece 😂 nista meni se cini da se ja vracam druzit tu k vama. Jer ste me razvedrile skroz. A mozda je to i do cokolade koju mi dragi kupio. 😁
Anymany tebi sigurno kazu pa imas vec djece zasto toliko tugujes sto nece trece.. a ti onako 😤😤😤😤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Bravo Grizli, poootpisivam posebno ovo tvoje zadnje, pogotovo nakon one objave, od dotične osobe, kojoj je jedini cilj udat se i rodit, i zabadat nos u tuđu privatnost,.jos onakvu objavu stavit na instagram.
Tako je, bas radi ovolike zelje i truda, to ce biti posebno dite, jer samo tko prolazi to iščekivanje, razumit ce 🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Grizli draga, tako si me sada nasmijala, bravooo 😂 tako treba, bas pozitivno! 😊 one dosadne odmah u startu ušutkat haha jos se smijem, odličan mi je tvoj post :)
Anymany haha to za muza mi poznato.. nekad mi se cini ko da nismo s istog planeta.. grizli.. i meni se cini da sam bezobrazno moram. Ja cak mislim da se necu ni udavat dotle dok nebudem trudna jer ak bi mi netko spomenuo "e sad je vrijeme za djecu" mislim da bi ga ubila.. i onda ga je*i onda moram u zatvor i nis od djece 😂 nista meni se cini da se ja vracam druzit tu k vama. Jer ste me razvedrile skroz. A mozda je to i do cokolade koju mi dragi kupio. 😁
Anymany tebi sigurno kazu pa imas vec djece zasto toliko tugujes sto nece trece.. a ti onako 😤😤😤😤
Druži se opet tu sa nama, vidis da nije lose 😉 samo pozitivno i hrabro naprijed, i cokoladaaa 👍
Ma ja nikom i ne govorim da želim još jedno, jer već znam reakcije, ali iskreno briga me. Ja živim u takvom gradu gdje posla nema, i nikad posla biti i neće, jer i ovo malo posla što i ima to se dobije preko veze. Jedino što sam ikada radila, bila sam konobarica, i to sada uz dvoje djece ne dolazi u obzir više. Ako već ne mogu raditi, i ako sam već doma, onda želim biti mama i uživati u tome. Mislim da i ako bude sreće, da neću nikome ni reći da sam trudna dok se ne bude vidjelo samo.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Pozzz svim mamama i onima koje ce to tek postati ❣
Evo ja sam nova , kako ovdje tako i u tome da dobijemo novoga clana u kuci :)
I ja trebam dobit taman za tjedan dana , vidim da vas ima u iscekivanju , tj.nadanju da se ista NECE pojavit , i to bas oko tog datuma!!!
Ajmo svi po ++++++++
😇
Malatajna drzimo fige za plus.
Anymany da nismo iz istog grada.. haha i vamo il preko veze il poslovi di se ne dobije plac.. nazalost na tezi nacin naucih... ili konobarit i trpit kojekakve budale. I ja sam rekla nikad vise.. iako da nije tog posla,nebi svog dragog upoznala... ajde ak ste za da pisemo kak smo upoznale decke zarucnike muzeve.. da se prisjetimo malo tih ljepih trenutaka.... 😉
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Malatajna dobrodosla,drzim fige i navijam za +++++,kako tebi tako i svim ostalim curama,samo pozitivno
Evo drage trudilice da se i ja konačno javim :) Nakon 7 mj pokušavanja, otkrivanja endometrioze, poprilično loše prognoze oko začeća, i 2 mj uzimanja Visanne tableta konačno smo dobili prve dobre nalaze!!! :)))) cista se smanjila na 1 cm i ako sve bude ok, za mjesec dana ponovo krećemo sa prirodnim pokušavanjem :))) Dobili smo svoj vjetar u leđa i sad opet u nove pobjede! Bit će! Mora! :)
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Malatajna dobro nam došla.
Wannababyso much - ja sam svog gospodina upoznala kad sam bila drugi srednje, u lokalnom disku. Sada imam 30 godina, pa eto iza nas je sve skupa 14 godina, od kojih smo 8 u braku :D
Sreli smo se onako bezveze, plesali, i eto..on se meni svidjeo toliko da sam ga doslovno proganjala dok nije konačno pao haha. Uglavnom lik nije imao mobitel, nisam ga mogla zvati ni slično. Pa sam šetala do njegovog sela (5 km dalje), šetkala se ispred kuće, onda je bilo igralište gdje su seljani igrali nogomet, pa bi ja tamo bila da ga vidim i sl. Uglavnom nakon par dana on je otišao u drugi grad na obuku, i ja sam otišla za njim vikendom. Nazvala sam njegove doma, i njegova mama mi je rekla gdje je on, i tako ja banula njemu na vrata. Nije tu bilo ništa, ali kad je završio obuku, vratio se u naš grad, nabavio je mobitel, i onda smo se krenuli dopisivat, pa vanka skupa, i sve je to bilo onako bez obaveze dok se nije pojavio plusić na testu. Ja sam konobarila, a on je radio u drugom gradu skroz kao zaštitar. Ja sam živjela kod svojih, on kod svojih. Doslovno para od nikuda jer je on imao jadnu plaću, a putovao je svaki dan do posla 90 kn, i nazad 90 kn, pa je i to malo išlo na gorivo. Ja sam bila kod svojih do 20tt, i onda sam imala serklažu, i kako sam trebala mirovati došla sa k njegovima. Bili smo u njegovoj sobi do poroda, i onda smo se preselili u kuću od njegovog djeda, i evo tu smo godinama :)
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Sortiraj odgovore
Najstariji