Kad se sjetim da sam prije, mislila kako to ide puno puno lakse. Onda vidim ovdje koliko se trudite i kako svemu treba vremena ipak. Isto tako , oko mene neke cure/zene doslovno svako malo cujem evo "trudna opet". Naravno, svakome zelim koliko god puta to zeli da mu se i ostvari. Nego ovako kad procitam kako se neko dugo vremena trudi, dodje mi tesko. Ono kao-nije pravedno. A sta se mene tice, evo mi smo sad od ovog ciklusa tek i poceli , danas je 25-i dan , inace M dolazi 32-34, sad da li smo pogodili ili nismo, eee nemos znat. 🤔Ne osjecam nista jos , jako je rano za ista.
Tako je , mi sve samo pozitivno moramo mislit, kazu da je to pola puta .i bez stresa i nervoze mada se to nemoze uvijek izbjeci.
Citala sam negdje da je najbolje biti trudna u proljece i ljeto zbog sunca pa nam to svima i zelim.👍
Anymany kod mene bilo obrnuto,moj muz mene proganjo a ja nisam bas nesto reagirala ali jedan dan se nesto desilo i evo vec 14god zajedno,i jos nesto,posto sam se mlada udala to su odmah bile price eto sigurno trudna pa se moraju zenit itd...imale babe zanimaciju a sad ni nakon toliko godina ja nikak da se porodim pa su im sad muke zasto zbog cega tko je kriv,pa tu nebude srece,budu se razisli,nesto nestima cim nema djece itd....ma joj ljudi su prokleti,prosle godine sam bila sezonski u njemackoj na radu pa je vec bilo da se nebudem ni vratila,punjenje glave koje cime...ali mi se nedamo,bitno da se mi volimo postivamo i razumijemo a druge tko sisa.
Mala Tajna i Hrabrica, dobro nam došle, želim vam da što prije ugledate svoje plusice 🤗
Mene je moj muž dodao na facebook, ja ga nisam htjela prihvatiti za prijatelja jer ga nisam poznavala, al nakon par dana ga prihvatim i počeli se dopisivati, onda sam sa svojim curama dogovorila izlazak na koncert Zlatka Pejakovića i saznam da i on ide, ja kupila nove cipele za izlazak i haljinu, i tražila njega po disku da ga vidim, sjećam se da je bilo vanka nevrijeme, kiša, grmilo, munje, a u vanjskom dijelu diska gdje je on bio krov je propušta i nastala poplava, a on skupa sa konobarima metlu u ruke i izbacivaju vodu, ja taman prošla pored njega, a on kako je metlom zamahnio, sva voda po meni 😂 a prođe mi kroz glavu "eh koje mokro upoznavanje", znam da sam i prijateljici koja tu večer nije bila sa nama poslala poruku "vidila sam ga i nije mi nešto" 😂 sreća pa nisam vjerovala prvom dojmu, on je bio uporan da se normalno i na samo upoznamo, rodila se ljubav, auto mu je dugo bilo na popravku, al bi vozio po zimi, hladnoći i kiši na motoru da dođe do mene da me vidi, duša moja, kad bi imao od oca auto, starog golfa, grijanje u autu nije radilo, instrument tabla u vožnji je klapala ne bi mogli pričat, jer se ne bi čuli, znali bi do 3-4 sata ujutro sidit u autu i pričati, iako je on pocima radit u 7ipo, on bi ponio dekicu da nam nije hladno...Tako se naša ljubav razvijala, osvojio me svojom dobrotom i neizmjernom ljubavi, koju njegujemo svakodnevno.
I želim vam svima da vaša ljubav urodi plodom, najljepšim darom od Boga, da se uskoro sve radujemo i veselimo tome ❤❤❤❤❤🙏
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Evo nalazi TORCHA su mi stigli, molim pomoć oko tumačenja:
CMV IgG antitijela POZITIVAN (1:9695), IgM antitijela NEGATIVAN
TOXOPLASMA IgG NEGATIVAN, IgM NEGATIVAN
HSV 1 IgG POZITIVAN (1:9951), IgM NEGATIVAN
RUBELLA IgG POZITIVAN (184,5 iu/ML), IGM NEGATIVAN
JE LI OVO OK? NEKA SU POZITIVNA ANTITIJELA :(
Hej drage moje, pratim vas duze vrijeme i evo odlucila sam vam se pridruzit :) Dragi i ja planiramo bebicu i iduci tjedan nam je akcija :) Nadam se da cu iz prve vidjet plusic iduci mjesec. Svima zelim veliki pozdrav i da svima nama bude pozitivno proljece 😘😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Anavli – tipične babe, nemoj se zamarati. One uvijek imaju razlog da pričaju.
Kike – baš lijepo, po tvom pisanju baš se čini kao jedna dobra duša.
Svjesna – mislim da je to u redu nalaz ( http://www.cybermed.hr/forum/specijalizacije_medicina/ginekologija_i_opstetricija/torch_tumacenje_nalaza ) ali sačekaj da čuješ druge cure.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Evo nalazi TORCHA su mi stigli, molim pomoć oko tumačenja:
CMV IgG antitijela POZITIVAN (1:9695), IgM antitijela NEGATIVAN
TOXOPLASMA IgG NEGATIVAN, IgM NEGATIVAN
HSV 1 IgG POZITIVAN (1:9951), IgM NEGATIVAN
RUBELLA IgG POZITIVAN (184,5 iu/ML), IGM NEGATIVAN
JE LI OVO OK? NEKA SU POZITIVNA ANTITIJELA :(
Hej svugdje di su antitijela pozitivna znaci da imas imunitet. Bitno da igm nije pozitivan.
Hvala cure :) javljam vam sve...😙
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji