Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    13. Svibanj 2019. 14:25

Jedva sam ga izvukla u laboratoriju,tek im je stigo pa sam trebala sacekat do sutra da administracija odradi svoje al nisam htjela,trazila sam odmah.

pticatrkacica
    13. Svibanj 2019. 15:21

Ja samo da vas sve po redu pozdravim i zazelim dobrodoslicu i da se fino popiskite i ugledate plusice.
    Evo drzim vam fige,posebno Grizli.
    Mi smo u fazi smirivanja emocija malo smo na dosli pa cemo vidjeti sta i kako dalje. Trenutno pijem Euthyrox pa cu za mjesec dana ponovno vaditi nalaze a i mm ce ponovit spermiogram da bude sigurni da je to to. Citam vas redovno <3

pticatrkacica
    13. Svibanj 2019. 15:22

I da,trebam dobiti za dva dana. I onako se zamislim kao neki simpotimi i onda sama sebi kazem,ajde bleso i kad znas da ne mozes bit trudna opet si umisljas. Al,eto

• bennny20
    13. Svibanj 2019. 16:05

Mika111

Angiesretan rodendan s malim zakašnjenjem. 😊
    Bettezao mi je zbog biokemijske, uzmi si malo vremena za tugu i onda probajte ponovno.
    Lallasvi imamo pravo na tugu, žene koje nisu doživjele gubitak ne mogu to razumjeti…..i ja se često uhvatim kako razmisljam koliko bi mi sada bila beba da je prva trudnoća uspješna, a sad bi vec rodila i da je druga bila uspješna…..ne smijem ni razmisljati o tom jer me uhvati ogromna tuga samo se nadam da nas uskoro čeka treća sreća koja ce mi pomoći da se lakse nosim s ovim gubitkom.
    Benny kakvo je stanje? Jesi ponavljala test?
    Grizli kad ces raditi test?

Jesam..jucer ujutro... minus...krvarenja vise nema nego ima..malo tu i tamo...od 5 puta na wcu nema nista pa onda bude..
    Mislim da bi ooet biokemijska mogla biti u igri... buduci da mi ne 32 dan danas a meni fakat nikad ne kasni. Zovem gin.al ih ne mogu dobiti na telefon. 

Nova19
    13. Svibanj 2019. 17:26

Meni je sada srce na mjestu jer sam konačno dobila bakteriološki nalaz i sve je uredno 🙏🏼 Znam da je ovaj put bila stvarno prirodna selekcija...
    Grizli, ja pijem Elevit valjda već skoro 6 mjeseci bez prestanka... nisam znala da treba prekinuti pa opet uzimati... nisam prestala jer cijeli vrijeme radimo na bebi pa eto

Mallla
    13. Svibanj 2019. 17:30

Pticatrkačica drago mi je da si nam tu ❤️
    Ostale cure dobrodošle. 
    Reni pa zadovoljavajuća plodnost ako dobro vidim. Kolilo ono imaš god?

url=https://lilypie.com]

Reni
    13. Svibanj 2019. 18:11

29 god imam evo za koji dan..da,stoji zadovoljavajuća plodnost ali ipak blizu smanjene..a ne znam,valjda je to solidno.

Grizli
    13. Svibanj 2019. 18:14

Reni plodnost ti je zaodvoljavajuca tako da ne moras brinut to sto je prema nizoj granici. Koliki su ti fsh i lh? 

Reni
    13. Svibanj 2019. 18:23

Grizli

Reni plodnost ti je zaodvoljavajuca tako da ne moras brinut to sto je prema nizoj granici. Koliki su ti fsh i lh?

Fsh 8.4,,,LH 9.0 malo odskacu..aj ajde nek nije lose

Grizli
    13. Svibanj 2019. 19:52

Lh je nesto veci i oba su prema gornjim granicama al je i dalje ti je to sve za dobru polodnost. Tako da ti zelim srecu da sve rijesis i ne brines o ovom nalazu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.