Meni je danas dosao nalaz bete, 19502…a sutra cu ici ponovno vaditi da vidim da li se dupla pravilno…ne znam ni da li je to dobra vrijednost…gledam sve one tablice po internetu…
Jedna cura je imala isto takvu slicnu betu..otkrila da nosi blizance☺sretno
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Grizli, drzim fige za sutra da bude plusic, dvostruka crta, sta god samo da je pozitivan! 🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure dal vi tu kaj vidite? To je test s ebaya.
Ja vidim drugu crticu!!!! Koliko ti kasni?
To je problem, ne kasni mi. Sutra bi trebala dobiti, s tim da mi se ta crtica pojavila nakon minute. Nemojte mi još čestitati. Ima tu puno faktora koji mi govore da ovo možda nije trudnoća. Tsh mi je bio prije 3 tjedna 6.20. Ne vjerujem ja u ovo.
Minnie ovaj plusic dobro izgleda svakako 😉
Meni je ovako blijeda crtica bila 3 dana prije izostanka M, tako da...razmisljaj pozitivno 🥰
Skoro zaboravih 🙈
GRIZLI SRETAN ROČKAS!! Zelim ti da sutra ugledas najveci moguci ➕!!
🥰🎉🤗
Minnie ovaj plusic dobro izgleda svakako 😉
Meni je ovako blijeda crtica bila 3 dana prije izostanka M, tako da…razmisljaj pozitivno 🥰
Hvala ti, ali bojim se razočarenja. Jer želimo dijete i strah me uopće nadati se. Budem kroz par dana napravila još jedan pa budemo vidjeli. Pokušat ću biti pozitivna. Inače ovo sam doslovno radila samo zato da si velim, ne glupačo nisi trudna to te štitnjača zeza. I sad ovo, s tim da je ovo popodnevni urin. I jedino kaj osjećam su grčevi, glavobolja i vrtoglavica. Klasičan pms.
Sortiraj odgovore
Najstariji