Angie ja iscekujem plus. Evo nek i to kazem jednom a ne da cekam mengu. Ne ne i ne ne cekam ju i ne zelim ju, a bolje joj je da mi ne dolazi na oci.
Minii kad neznas kad su ond aizracunas da od najduljeg oduzmes 11, a od najkraceg 18 to izmedju si plodni. Znaci kod tebe bi bili od 10 do 17 dana ciklusa
Curke, koje su sanse za trudnocu ako su odnosi stalno bili takvi da sam ja bila gore? :D
Malina sanse za trudnocu su iste u svim polozajima i pozama bez obzira sto mi mislili i fabtazirali
Nova19 zao mi je. Da li si radila dodatne pretrage s obzirom da je već 2x bila takva situacija?
Baby stose tsh tiče, kažu mora biti od 1,5-2,5 za uspješnu trudnoću. Tebi nije jako povišen, ali probaj malo ubaciti Selena i smanjiti svu industrijski obrađenu hranu te se sto vise opustiti, eliminirati stres sto vise možeš. Iako sam ja na eutiroxu 75 i jedva sam spustila sa 4,5 na 2. Tako da, sve je to bas individualno.
Ovo mi je prva biokemijska, a nadam se i zadnja... prošle pute se nije razvijala posteljica, drugi put su bakterije ubile plod...
Sada mijenjam ginekologa pa idem na sve pretrage od početka... iako još čekam od svog ginica bakteriološki nalaz, koji vjerujem da je pozitivan, pa da izliječim šta treba i idem dalje... 💪🏼
Tako i ja nekako mislim! Javim rezultat krajem svibnja.😊
Malina sanse za trudnocu su iste u svim polozajima i pozama bez obzira sto mi mislili i fabtazirali
Pozdrav curke
I ja vas vec duuugo pratim i navijam za vas kao i za sebe...sutra je taj dan(iako 4 dana do menge) ali ne mogu vise izdrzat i moram napraviti test pa sto bude :) nisam nikome rekla da sumnjam na trudnocu pa sam se odlucila za ovaj kutak interneta da ne budem sama u tom iscekivanju :) sretno nam svima ;)
Pozdrav curke
I ja vas vec duuugo pratim i navijam za vas kao i za sebe…sutra je taj dan(iako 4 dana do menge) ali ne mogu vise izdrzat i moram napraviti test pa sto bude :) nisam nikome rekla da sumnjam na trudnocu pa sam se odlucila za ovaj kutak interneta da ne budem sama u tom iscekivanju :) sretno nam svima ;)
Sretno tebi i svakako javi rezultat!!! Neka bude veliki ➕👏🏼👏🏼👏🏼
Pozdrav curke
I ja vas vec duuugo pratim i navijam za vas kao i za sebe…sutra je taj dan(iako 4 dana do menge) ali ne mogu vise izdrzat i moram napraviti test pa sto bude :) nisam nikome rekla da sumnjam na trudnocu pa sam se odlucila za ovaj kutak interneta da ne budem sama u tom iscekivanju :) sretno nam svima ;)
Sretno tebi i svakako javi rezultat!!! Neka bude veliki ➕👏🏼👏🏼👏🏼
Hvalaaa :)
Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?
Danas bi bilo 5 tjedana, jako rano, 4. Trudnoca ali samo prva uspješna…
Znam točno kada je bila ovulaciju, implantacije i sve, ali eto, biokemijska trudnoca izgleda.
Test bio pozitivan prošli petak, danas 35dc i gotovo… opet kažem, bolje u startu, znaci da nešto nije išlo kako treba, ali već treći put pa sve teze to proživljavam… i još navršila 40 pa pritisak… moram definitivno sebe prvo srediti (psihički) pa šta bude bude…
Meni se dogodila danas ista stvar tako da suosjećam, žao mi je :( ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji