Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    14. Svibanj 2019. 12:07

Grizli drzim fige za sutra :) cure vama isto, da ne dođu m :)

14. Svibanj 2019. 12:29

Hvala Vam svima na odgovrima... Oprostite ali moram pitati jesu grcevi poceli prije ili u vrijeme kad trebate dobiti? 

TinT
    14. Svibanj 2019. 12:40

Marija2909

Hvala Vam svima na odgovrima… Oprostite ali moram pitati jesu grcevi poceli prije ili u vrijeme kad trebate dobiti?

Meni prije - jedno tjedan dana, nakon sunčanog iscjetka odmah nakon ovulacije (i zaceca nadam se). i jajnik me jako bolio cijeli dan kada sam imala sunčani iscjedak prvi put u životu, nisam imala pojma što je sad pak to.. I ja se osjećam trudno jako ali dragom ne smijem ni spomenuti jer sam se tako osjećala pred svaku mengu unazad 5 mj - rekao mi je da sljedeći test ide kupiti u drugu ljekarnu  Tako da se jadam vama drage moje forumašice 

TinT
    14. Svibanj 2019. 12:42

Grizli

Miniii i Angie pa mislim da bude sutra ako se ne dignem ranom zorom za piskit pa zaboravim ili sam u polu snu pa mi je na pameti samo vratiti se u krevet . 😊 Nadam se da me nece probuditi ili bar da ce biti onako 6-7 pa da jednog popisuljam. Iako je to jos jako rano pa moram ostat i skulirana bez obzira na rezltat. Tako da me malo i panika hvatucka.

Sretno Grizli - držim fige  Ja ću piškiti nakon neočekivane menge ovaj put, po dogovoru. 

• baby
    14. Svibanj 2019. 12:52

Ja sam prosli ciklus u kalendar upisivala sve simptome koje imam od ovulacije do m tak da ak i pomislim da sam trudna sljedece cikluse, dodem u realnost i vidim da sam isto imala mjesec prije i da ne radim test prije nego kasni :) mozda pomogne

• atica
    14. Svibanj 2019. 12:54

baby

Ja sam prosli ciklus u kalendar upisivala sve simptome koje imam od ovulacije do m tak da ak i pomislim da sam trudna sljedece cikluse, dodem u realnost i vidim da sam isto imala mjesec prije i da ne radim test prije nego kasni :) mozda pomogne

Pametno :) napisala bih da cu i ja tako iduci mjesec ali stvarno se nadam da necu trebati :)

Mallla
    14. Svibanj 2019. 13:41

Grizli čekamo s tobom sutra  + 😊

url=https://lilypie.com]

14. Svibanj 2019. 14:00

Meni nakon dana kasnjenja s tim da mi je test bio pozitivan nakon 4 dana kasnjenja..

Ja piskim trakice, vec 5 dana isto pokazuju, a danas mi je 14dc. Prije 2mj kod ginica na 15dc je vidio da je O prosla pa se nadam da smo ispravno pokrili dane...

GRIZLI navijamo za sutra!:)

Hope89
    14. Svibanj 2019. 14:01

TinT, dobrodošla i srećno u iščekivanju. 
    Atica, tebi isto.
    Grizli, očekijemo sutra dobre vijesti. 
    Ja u petak idem raditi nalaz trombofilije. Danas ću otići po uputnicu. Nadam se da će nalazi biti dobri.

Nova19
    14. Svibanj 2019. 14:37

Grizli, sretno sutraaaaa 👏🏼👏🏼👏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.