Imas pravo Nova… samo sam se malo pozalila… sorry cure.
Normalno da se požališ i vjeruj mi, znam kako ti je... samo te želim malo ohrabriti (a tako i sebe) da će na kraju doći braco/seka baš kada treba... kako kaže Grizli, nemoj slučajno misliti da se trebaš ispričavati ili opravdavati bilo kome... svaki gubitak boli, bilo koji da je i iz bilo kojeg razloga... zato postoji ova stranica i postojimo mi da si uzajamno pomažemo... vjeruj mi, doći će bebica baš kad treba 💙💕❤️😘🥰
Curke nova sam i svaka vam čast na iskustvima koje dijelite na forumu - puno ste mi pomogle u ovih par mjeseci kako vas čitam i kako mi pokušavamo.. Još se nisam ufurala u sve kratice ali nadam se da budem :) Uglavnom - meni je danas 7 dana nakon ovulacije, imala sam simptome baš izraženu bol u 1 jajniku i maternici dan nakon i obilni jarko žuti iscjedak, sad osjećam kao nekakvo kuhanje u jajnicima i imam žgaravicu povremenu.. Menga mi treba doći u nedjelju, stvarno se nadam da je to to ovaj mjesec nakon svih dosadašnjih "umišljenih simptoma".. Nitko ne zna za moje muke pa evo da se bar sa nekim savjetujem i da mi pomogne u išćekivanjima :)
Angie sretan rodendan s malim zakašnjenjem. 😊
Bette zao mi je zbog biokemijske, uzmi si malo vremena za tugu i onda probajte ponovno.
Lalla svi imamo pravo na tugu, žene koje nisu doživjele gubitak ne mogu to razumjeti.....i ja se često uhvatim kako razmisljam koliko bi mi sada bila beba da je prva trudnoća uspješna, a sad bi vec rodila i da je druga bila uspješna.....ne smijem ni razmisljati o tom jer me uhvati ogromna tuga samo se nadam da nas uskoro čeka treća sreća koja ce mi pomoći da se lakse nosim s ovim gubitkom.
Benny kakvo je stanje? Jesi ponavljala test?
Grizli kad ces raditi test?
TinT dobro došla, nadam se da ćeš brzo ugledati svoj plusić... misliš čekati do nedjelje za testić? 👏🏼👏🏼
Ej curke,ja vas pratim al nemam sta pametno pisat. Trebala danas na laparoskopiju pa odgodili do iza menstruacije koju ocekujem tek krajem mjeseca,nekakva guzva u bolnici ovaj tjedan,a sljedeci nema doktora,a ja nisam hitan slucaj tako da opet cekanje i cekanje,nikako nesto rijesit,sad cu tek izludit.
TinT dobrodosla u ovu ludi skupinu za koju se nadam da ce uskoro se svima zelje ostvariti. Ako ti je O bila prije 7 dana onda bi sad trebala biti u fazi implantacijskog prozora odnosno perioda kad moze doc do gnjezdenja embija ako je doslo do oplodnje. Pa se nadam da je to to kod tebe. Sretno!
Mika i Reni da da za sad je plan kresnut jednog kineza u srijedu. Nadam se najboljem i to je to nema mi druge. Reni zao mi je da su odgodili ti laparo al ocito je tako sudjeno i bolje. Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji