Samo neznam hocu li morat ponovo vadit preoperativne nalaze,kks,urea,pregled anesteziologa?..sve sam to obavila u petak,valjda nece zastarit?
Hvala vam svima curke na odgovorima i što smo zajedno u svojim mukama :)
Nova19 pa mislila sam čekati do dana poslije kada budem trebala dobiti mengu - znači u sljedeći pon bi radila test ako ne dođe.
Mika111 još bolje vas našla :)
Grizli - hvala na tako dragocjenim informacijama, ja bi znači sada trebala očekivati nekakvo lagano krvarenje? Koji su tvoji simptomi? Što piješ? ja za sada Omegu3 i Novalac već 5 mj.
Želim nam svima sreću i jedan debeeeeeeli +. vidim da ste vi curke sve već toliko detaljno razradile, malo me sram jer ja u biti ništa ne znam
TinT bok bok :)
Ja neocekujem u petak, pa mozemo skupa neocekivat :)
Unatoc danasnjem negativnom testu ja se i dalje nadam, sto cu :)
Grizli, ti nam potakni novi val plusica :)
Novi problem,radila sam papa test prije skoro 2 mj,rezultati jos nisu bili stigli pa sam sad zvala direkt citologiju da pitam,kazu da je gotov ali da ginekologica nije dovoljno duboko uzela obrisak pape,kako vec,ovo sto su obradili je sve ok ali da vidim s njom hoce li ponovo vaditi ili ne..jao sta sad,jel to sigurno da ostane na ovome?
I jos nesto,AMH mi također nije gotov a prije mjesec dana ga vadila,neki dan su mi rekli da se bio zagubio i zato kasne s rezultatima,bit Ce navodno ovaj tjedan..uzas jedan kako su nesposobni postali, nevjerojatno 😫😫
TinT ma ne zamaraj sve sve smo mi jednom bile bez imalo znanja i daj boze da nikad ne dodjes u situaciju da sve moras to saznavat. Ne mora biti nikakvog krvarenja sada, to krvarenje implantacijsko se javlja u svega 10-20% trudnoca. Mozes imat neke grceve ili nesto al ni ne moras. Moze proc sve to skupa skroz neprimjetno. Pametno da radis test nakon sto izostane neces se muciti sa rezultatom da li je ili nije. Ja sam u postupku medicinski potpomognute pa pijem svasta od andola 100, decortina, progesterona do magnezija itd... Tako da nisam bas za usporedu. Al ovo sto piješ je super. Samo dobro bi bilo raditi pauze kod prenatala ako se dugo vremena piju i to po principu 3 mj pijenja 1 mj pauza ako ne dodje do trudnoce. Nadam se da ces ugledat plusic! Sretno!
Reni za papu najbolje da vidis sa gin sto ćete. Iskreno en znam dal to mjenja nalaz u konacnici. A ovo za izgubljeni uzorak no comment nevjerojatni su.
Helou curke! Dobro dosle nove mamice i sto prije ugledale plusice! 🥰
Grizli u srijedu vam saljem sliku uzv-a a ti ima da saljes popisanog kineza sa 2 crtice!! Dogovoreno?? 😉💪
Atica pozdrav i tebi - znači zajedno sa Grizliem NEočekujemo - jeeeee
Cure ja sam odmah prešla na Ti, nadam se da nije problem?
Grizli hvala još jednom na odgovoru i informacijama, želim Ti stvarno puno sreće jer znam da pogotovo vama nije lako, imam šogoricu koja je upravo u procesu... Držim palčeve! Ne želim kupovati test prije menge zbog tog užasnog osjećaja razocarenja, ne mogu to vise. A što se tiče tih ranih simptoma - nije me do sada nikada tako boljelo u donjem trbuhu, kao da ću dobiti svaki tren, ali kažem - ne zelim se previse nadati. Stvarno nam svima želim + i da to budu zdrave debele zimske bebe.
Reni - ja bi na tvom mjestu definitivno sve ponovila i očitala bukvicu toj ginekologici, samo radi nepotrebne troškove na ionako neučinkovito Zdravstveno. Ako imaš mogućnosti - odi privatniku, rezultati su za 3 dana svi gotovi. Ako ne, znam da postoji mogućnot da si sama odneseš uzorke na Javno zdravstvo - Štampar sa crvenim uputnicama, ja sam si nosila za ureaplazmu i mikoplazmu i bili su gotovi za 10 dana. Opet sam išla sama po njih, ali bolje nego čekati 2 mj. Treba provjeriti ako je to moguće za tvoje potrebne pretrage. Sretno!
Jos se moram vidjeti s njom pa valjda cemo se nekako dogovoriti..evo amh sam upravo preuzela,koliko vidim nije sjajan al nije ni toliko los. Ima li koja iskustva s ovim hormonom?
Sortiraj odgovore
Najstariji