Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?
Danas bi bilo 5 tjedana, jako rano, 4. Trudnoca ali samo prva uspješna…
Znam točno kada je bila ovulaciju, implantacije i sve, ali eto, biokemijska trudnoca izgleda.
Test bio pozitivan prošli petak, danas 35dc i gotovo… opet kažem, bolje u startu, znaci da nešto nije išlo kako treba, ali već treći put pa sve teze to proživljavam… i još navršila 40 pa pritisak… moram definitivno sebe prvo srediti (psihički) pa šta bude bude…
Meni se dogodila danas ista stvar tako da suosjećam, žao mi je :( ❤️
Žao mi je 😔😔 brzo ćemo mi podići glave i idemo dalje 💪🏼💪🏼😉😉
Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?
Danas bi bilo 5 tjedana, jako rano, 4. Trudnoca ali samo prva uspješna…
Znam točno kada je bila ovulaciju, implantacije i sve, ali eto, biokemijska trudnoca izgleda.
Test bio pozitivan prošli petak, danas 35dc i gotovo… opet kažem, bolje u startu, znaci da nešto nije išlo kako treba, ali već treći put pa sve teze to proživljavam… i još navršila 40 pa pritisak… moram definitivno sebe prvo srediti (psihički) pa šta bude bude…
Meni se dogodila danas ista stvar tako da suosjećam, žao mi je :( ❤️
Žao mi je 😔😔 brzo ćemo mi podići glave i idemo dalje 💪🏼💪🏼😉😉
😊
Cure, moj deckic ce uskoro 2 godine. Za 3-4 mj je trebao postati veliki bracek. Bas mi je žao
Kod mene uvjerljivi minus, unatoc svim "simptomima" :(
Atica žao mi je 😔 neka vještica brzo dođe i prođe pa opet u akciju 💪🏼💪🏼🤗🤗
Cure, moj deckic ce uskoro 2 godine. Za 3-4 mj je trebao postati veliki bracek. Bas mi je žao
Lalla žao mi je, ali nemoj se tako mučiti... meni je kćer trebala postati 2x starija seka (da ne brojim ovaj zadnji) ali tako valjda mora biti... znam da nije neka utjeha ali za sve postoji razlog... bit će tvoj sinčić uskoro stariji braco ne brini, kada treba doći će 🥰😘
Lalla neka si ti iznjela van sto ti je na dusi. Bitno da je tebi lakse. Ako ti netko i zamjeri nemoj osjecat da se moras isprivat to sto ti imas dijete ne znaci da je tvoja bol manja. Svaku od nas boli neuspjeh, a jos jace gubitak trudnoce. Ja i dan danas se uhvatim da mi dodje za plakati na svaki datum na kojem sam trebala postat mama i na svaki na koji sam ostala bez te titule. To je normalno i moramo znat zivjet s time.
Cure,kako se izboriti s niskim tlakom u trudnoci?koliko povremena jaca kava moze nasteti plodu?
Koliko se sjecam iz prve trudnoce da su mi rekli da je jedna kava na dan okej, pretpostavljam da je sve u normalnim kolicinama u redu ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji