Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    13. Svibanj 2019. 20:14

Grizli

Lh je nesto veci i oba su prema gornjim granicama al je i dalje ti je to sve za dobru polodnost. Tako da ti zelim srecu da sve rijesis i ne brines o ovom nalazu.

A  uvijek mora negdje zapeti. Nadam se da cu kroz mjesec dana obaviti tu laparo i napokon krenuti iznova. Tebi drzim fige i cekamo srijedu 🤗

• bennny20
    13. Svibanj 2019. 22:28

Bila sam kod ginekologice. Oba jajnika su ok. Imam zuto tijelo na desnom. Radila mi je i ona test na trudnocu i negativan je. Rekla je da pricekam do petka i ako ne krene menga da dodjem opet k njoj pa da ce me slati vaditi betu. Ne znam kaj da mislim uopce.... menge nema i dalje...tu i tamo malo par kapi. 

Omerta
    13. Svibanj 2019. 23:18

Nova19

Meni je sada srce na mjestu jer sam konačno dobila bakteriološki nalaz i sve je uredno 🙏🏼 Znam da je ovaj put bila stvarno prirodna selekcija…
    Grizli, ja pijem Elevit valjda već skoro 6 mjeseci bez prestanka… nisam znala da treba prekinuti pa opet uzimati… nisam prestala jer cijeli vrijeme radimo na bebi pa eto

Koje si to pretrage radila? Briseve na ureaplazmu/mikoplazmu? Ja sam nakon jedne zdrave trudnoce imala dva spontana u Danskoj i gore me nisu na nikakve pretrage slali.. cak ni na briseve. 
    Pokusala sam se naruciti sad u Hr dok sam dosla na par tjedana, al prvo doktorica bila na godisnjem pa sam onda dobila m, pa me onda nisu mogli naruciti na vrijeme.. i sad se vracam za koji dan nazad i pojma nemam hocu ista moci obaviti gore. Vec dugo se ne stitimo i nadamo jos jednoj trudnoci i nista.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    13. Svibanj 2019. 23:19

*jos jednoj ZDRAVOJ trudnoci...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nova19
    13. Svibanj 2019. 23:35

Omerta, da, napravila briseve za ureaplazmu i mikroplazmu, te bris za klamidiju...
    Prije sam stalno vukla ta smeća, pa sam očekivala da ću i sada. Sva sreća pa sam se ugodno iznenadila i nekako dobila pozitivan vjetar u leđa 💕

Grizli
    14. Svibanj 2019. 06:22

Nova19 preporzcljivo je da raditi pauze sa folnom ako ne dodje do trudnoce jer nama dnevno treba 400 mg folne al ju unosimo i putem hrane. Iako se visak luci van kroz mokraću dobro je napraviti pauzu da se tijelo odmori od viska koji uzimamo dok na ne treba. Vazno je da ju nemamo u manjku a to se vec nakon par dana uzimanja popravlja. Super da je bris uredan. Sad sretno i da bude uskoro uspješno! 

Nova19
    14. Svibanj 2019. 07:36

Grizli

Nova19 preporzcljivo je da raditi pauze sa folnom ako ne dodje do trudnoce jer nama dnevno treba 400 mg folne al ju unosimo i putem hrane. Iako se visak luci van kroz mokraću dobro je napraviti pauzu da se tijelo odmori od viska koji uzimamo dok na ne treba. Vazno je da ju nemamo u manjku a to se vec nakon par dana uzimanja popravlja. Super da je bris uredan. Sad sretno i da bude uskoro uspješno!

Hvala Grizli, tako ću i učiniti 😉

Bette
    14. Svibanj 2019. 08:10

Grizli

A koliko tipa treba biti dugačka ta pauza s folnom? :)

Grizli
    14. Svibanj 2019. 08:13

Bette

Grizli

1 ciklus menstrualni je dovoljno. Tako je meni gin rekla

Bette
    14. Svibanj 2019. 08:43

Grizli

Bette

Grizli

1 ciklus menstrualni je dovoljno. Tako je meni gin rekla

Hvala! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.