Lh je nesto veci i oba su prema gornjim granicama al je i dalje ti je to sve za dobru polodnost. Tako da ti zelim srecu da sve rijesis i ne brines o ovom nalazu.
A uvijek mora negdje zapeti. Nadam se da cu kroz mjesec dana obaviti tu laparo i napokon krenuti iznova. Tebi drzim fige i cekamo srijedu 🤗
Bila sam kod ginekologice. Oba jajnika su ok. Imam zuto tijelo na desnom. Radila mi je i ona test na trudnocu i negativan je. Rekla je da pricekam do petka i ako ne krene menga da dodjem opet k njoj pa da ce me slati vaditi betu. Ne znam kaj da mislim uopce.... menge nema i dalje...tu i tamo malo par kapi.
Meni je sada srce na mjestu jer sam konačno dobila bakteriološki nalaz i sve je uredno 🙏🏼 Znam da je ovaj put bila stvarno prirodna selekcija…
Grizli, ja pijem Elevit valjda već skoro 6 mjeseci bez prestanka… nisam znala da treba prekinuti pa opet uzimati… nisam prestala jer cijeli vrijeme radimo na bebi pa eto
Koje si to pretrage radila? Briseve na ureaplazmu/mikoplazmu? Ja sam nakon jedne zdrave trudnoce imala dva spontana u Danskoj i gore me nisu na nikakve pretrage slali.. cak ni na briseve.
Pokusala sam se naruciti sad u Hr dok sam dosla na par tjedana, al prvo doktorica bila na godisnjem pa sam onda dobila m, pa me onda nisu mogli naruciti na vrijeme.. i sad se vracam za koji dan nazad i pojma nemam hocu ista moci obaviti gore. Vec dugo se ne stitimo i nadamo jos jednoj trudnoci i nista.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
*jos jednoj ZDRAVOJ trudnoci...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta, da, napravila briseve za ureaplazmu i mikroplazmu, te bris za klamidiju...
Prije sam stalno vukla ta smeća, pa sam očekivala da ću i sada. Sva sreća pa sam se ugodno iznenadila i nekako dobila pozitivan vjetar u leđa 💕
Nova19 preporzcljivo je da raditi pauze sa folnom ako ne dodje do trudnoce jer nama dnevno treba 400 mg folne al ju unosimo i putem hrane. Iako se visak luci van kroz mokraću dobro je napraviti pauzu da se tijelo odmori od viska koji uzimamo dok na ne treba. Vazno je da ju nemamo u manjku a to se vec nakon par dana uzimanja popravlja. Super da je bris uredan. Sad sretno i da bude uskoro uspješno!
Nova19 preporzcljivo je da raditi pauze sa folnom ako ne dodje do trudnoce jer nama dnevno treba 400 mg folne al ju unosimo i putem hrane. Iako se visak luci van kroz mokraću dobro je napraviti pauzu da se tijelo odmori od viska koji uzimamo dok na ne treba. Vazno je da ju nemamo u manjku a to se vec nakon par dana uzimanja popravlja. Super da je bris uredan. Sad sretno i da bude uskoro uspješno!
Hvala Grizli, tako ću i učiniti 😉
A koliko tipa treba biti dugačka ta pauza s folnom? :)
1 ciklus menstrualni je dovoljno. Tako je meni gin rekla
1 ciklus menstrualni je dovoljno. Tako je meni gin rekla
Hvala! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji