Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 09:16

Mene zanima kada pocinju simptomi trudnoce? Jel odmah nakon oplodnje ili kada kasni M? Mene grudi bole tek 2,3 dana prije M pa me zanima jel u trudnoci budu i prije osjetljive ili?? 

Mallla
    14. Svibanj 2019. 09:26

Marija2909

Mene zanima kada pocinju simptomi trudnoce? Jel odmah nakon oplodnje ili kada kasni M? Mene grudi bole tek 2,3 dana prije M pa me zanima jel u trudnoci budu i prije osjetljive ili??

Nažalost nema nekog čarobnog znaka po kojem bi znali. Nekog bole nekog ne, netko osjeti odmah netko niti nakon kašnjenja. Baš zato i "umišljamo" često simptome jer nema jedinstvenih i 100% pozdanih. 

url=https://lilypie.com]

14. Svibanj 2019. 10:46

Marija2909

Ja sam imala simptome kao da cu svaki cas procuriti, cisti pms grcevi...

miniii20
    14. Svibanj 2019. 10:59

Grizli kakvo je stanje kod tebe, ide li test danas ili? 

TinT
    14. Svibanj 2019. 11:20

malina08

Marija2909

Ja sam imala simptome kao da cu svaki cas procuriti, cisti pms grcevi…

Ja imam isto te simptome, s tim da mi se jucer na vecer pojavilo neko lagano krvarenje, tj vise sukrvica u bijelom iscjetku i bas me maternica boli onako konstantno lagano.. 

sofi09
    14. Svibanj 2019. 11:33

Meni je danas dosao nalaz bete, 19502...a sutra cu ici ponovno vaditi da vidim da li se dupla pravilno...ne znam ni da li je to dobra vrijednost...gledam sve one tablice po internetu...

• atica
    14. Svibanj 2019. 11:34

TinT

malina08

Marija2909

Ja sam imala simptome kao da cu svaki cas procuriti, cisti pms grcevi…

Ja imam isto te simptome, s tim da mi se jucer na vecer pojavilo neko lagano krvarenje, tj vise sukrvica u bijelom iscjetku i bas me maternica boli onako konstantno lagano..

Meni do sada konstantan mljecni iscjedak s tim da mi je isto tako jucer bio roskasti s malo malo sukrvice malo punije grudi ali me ne bole

• atica
    14. Svibanj 2019. 11:35

A najgori "simptom" od svih mi je sto se osjecam trudno, nekako drukcije

Angie1205
    14. Svibanj 2019. 11:53

Sofi ova vrijednost bete ti je za cca7 tjedan trudnoce wuhuuuuu
    Grizli jel piskas danas il cekamo sutra??

Grizli
    14. Svibanj 2019. 12:05

Miniii i Angie pa mislim da bude sutra ako se ne dignem ranom zorom za piskit pa zaboravim ili sam u polu snu pa mi je na pameti samo vratiti se u krevet . 😊 Nadam se da me nece probuditi ili bar da ce biti onako 6-7 pa da jednog popisuljam. Iako je to jos jako rano pa moram ostat i skulirana bez obzira na rezltat. Tako da me malo i panika hvatucka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.