Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Svibanj 2019. 07:53

Trebala bi svakako ponoviti prolaktin i tsh. Njih mozes vaditi bilo kada. Ponekad zenama tsh zna porasti u toku menge npr ako imaju jake menstrualne grceve i sl. Ako bi nalaz opet bio povise onda najbolje da se javis endokrinologu da ti da terapiju jer prolaktin povisen blokira zacece, a tsh utjece jako na kvalitetu jajnih stanica 

vuky
    12. Svibanj 2019. 08:08

Nova19 zao mi je. Da li si radila dodatne pretrage s obzirom da je već 2x bila takva situacija?

Baby sto se tsh tiče, kažu mora biti od 1,5-2,5 za uspješnu trudnoću. Tebi nije jako povišen, ali probaj malo ubaciti Selena i smanjiti svu industrijski obrađenu hranu te se sto vise opustiti, eliminirati stres sto vise možeš. Iako sam ja na eutiroxu 75 i jedva sam spustila sa 4,5 na 2. Tako da, sve je to bas individualno.

• bennny20
    12. Svibanj 2019. 08:14

Mika111

Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
    Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?

Ovaj mjesec fakat ne znam kad je bila ovulacija...nisam imala nesto simptoma ovulacijr tako da ne znan. Jucer navecer se pojavilo par kapi svijetlo crvene krvi i mislila sam da krece i sad se probudim i nema nista. Komadic neces smedjeg. E sad me opet oprao strah od biokemijske...samo kaj je onda bila drugacija situaciha...imala sam pozitivne testove. Zasto uvijek sve mora ici na kompliciraniji nacin?! 

• bennny20
    12. Svibanj 2019. 08:15

Mika111

Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
    Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?

Jel tebi stigla ili si u niskom startu za test?

Mika111
    12. Svibanj 2019. 08:30

Mene danas od jutra bas turbo boli trbuh i imala sam nesto svijetlo rozog iscjedka tako da danas sigurno stiže.....samo nek srigne vec jednom jer sam u petak naručena kod gin pa cemo vidjeti sto ona kaže.
    Benny nemoj odmah negativno misliti, moguce da ti se samo produzio ovaj ciklus za nekoliko dana, opusti se i kroz par dana ces znati sto se događa.

Grizli
    12. Svibanj 2019. 10:18

Angie1205 sretan rođendan! ❤️

Angie1205
    12. Svibanj 2019. 10:33

Hvala ti Grizli draga!! 🥰🥰
    Nego...ja skicam ima li sto novog kod vas ovih dana?? Tko NE ceka 👿?

Raštika
    12. Svibanj 2019. 14:08

Angie sretan ti dan kad si ispala van! 🥳🥳🥳 Tako smo mi ko klinci cestitali jedni drugima. 😂😂 Salu na stranu, sretan ti rodjendan! ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• baby
    12. Svibanj 2019. 15:04

Hvala cure..namjeravam ovaj tjedan prvom prilikom ginekologu pa cu vidjeti

miniii20
    12. Svibanj 2019. 15:36

Evo mene opet, čitam vas sve ali neman sta da vam napišem jer i nisam iskusna u ovome bas. Meni je moja M stigla tako da jedva čekam da prođe dana mi ne 2dan. Po izračunu ako je ciklus 28 dana O bi trebala biti 24.05. A po ciklusu 29 dana 25.05. 
    Koliko bi u pravilu dana trebalo pokriti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.