Nova žao mi je baš, ali da, na žalost su te biokemijske trudnoce stvarno česte......sad odtuguj, daj si vremena i onda kod doktorice po savjet, odraditi pretrage koje ti propiše i u nove pokušaje.....sretno
Nova žao mi je baš, ali da, na žalost su te biokemijske trudnoce stvarno česte……sad odtuguj, daj si vremena i onda kod doktorice po savjet, odraditi pretrage koje ti propiše i u nove pokušaje…..sretno
Hvala Mika, tako ću i napraviti... probat ću provesti opušteno ljeto pa opet u nove pobjede... ali jedno je sigurno, nema više piškanja testova prije debelog kašnjenja 🙃🤗
Nova žao mi je, suosjećam. Neznam što ti reći pametno osim ovog što si i sama rekla. Drži se, i dalje dignute glave. Tvoje malo srce će doći jednom ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, bila sam na drugoj temi, jer sam pisala lh trakice..ali citam vas..vadila sam hormone 3. dan ciklusa pa molim ak mi netko moze objasniti dal je dobar omjer lh-tsh i kako ovaj prolaktin smanjiti
Nova žao mi je, suosjećam. Neznam što ti reći pametno osim ovog što si i sama rekla. Drži se, i dalje dignute glave. Tvoje malo srce će doći jednom ❤️
Hvala svima ❤️💕❤️ Doći ćemo sve do cilja, ne sumnjam 🥰
Nova drzi se. ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav cure, bila sam na drugoj temi, jer sam pisala lh trakice..ali citam vas..vadila sam hormone 3. dan ciklusa pa molim ak mi netko moze objasniti dal je dobar omjer lh-tsh i kako ovaj prolaktin smanjiti
Baby prije svega dal si prije vadjenja bila smirena, odmorila 30 minuta i obavila vadjenje krvi unuat 4 h od budenja? Prolaktin koze biti povisen samo ako si malo pod stresom zadnjih dana npr. Zato je najbolje ga ponoviti sa iducim ciklusom kako bi se provjerilo, ako ne potrebno je pronac uzrok. A smanjuje se najcesce lijekovima. Fsh: lh je dobra omjer koliko vidim oko 1.3:1 to je ok, al za trudnocu ti je povisen tsh hormon stitnjace. Iako je u granicama nije pozenjan jer ni trebao biti ispod 2.5 a tebi je 3.43! To moze sve ukazivat da si pod stersom pa će se samo od sebe smanjiti vec kod idućeg vadjenja, al za smanjih tsh dobro je uzimat selen i jod.
Vadila sam krv oko sat i pol nakon buđenja, sjedila sam prije vađenja i više od pola sata, inače se ne bojim vađenja krvi ni igle..proslu god mi je tsh bio 2,5
Sortiraj odgovore
Najstariji