I pusti molim te price sto se desilo kolegicama, mamama, tetinim prijateljicama, susjedinoj rodjakinji... Mi smo svaka jedinka za sebe! Ja sam bila bez i 1 simptoma trudna imala menstruaciju normalno da nisam ni znala da sam trudna. Na kraju zavrsilo lose, al da sam imala odgovarajuću terapiju mozda bi bilo uspjesno. Najgore je to sto ja cim sam mengu dobila nisam radila test si pa nisam znala. Cak i kad sam malo pocela krvariti nisam reagirala nego tek nakon sto sam krvarila 6 dana otisla sam na hitnu i bio spontani. Odmah su mi rekli da sma ranije dosla mozda bi se sto moglo onako je ostalo samo cekati da se ocisti. Tako da nemoj se zamarat pricama drugih ima 101 situacija koja ce te podsjeat na tvoju a ima los ishod, al s druge strane ima 1000001 sa sretnim samo mi ludace te sretne ne vidimo nego odmah po negativi picimo. Ako bi jace imala krvarenje ili bolove javi se dr, do tada smireno. Ako sam ista naucila u moji iskustvima to je da dizanje frke ne pomaze nikako.
Hvala vam cure punooo na.ovim rijecima, ma ne krvarim,nego samo jaaaaako svjetlicrveni iscijeeak bio na.gacicama malii, a kad se obrisem nista.....
Ok,trudna sam!!:) smirit cu se,hvala Vam! Ulijevate.mi samo pozitivuuuu...i odmah sam.smirenija..💋💋💋💋💋
Tinika to je normalni u ranim trudnocama ti kao sluzavi rozi iscjedci. Dok nema svjeze krvi crvene sve je u redu. Jel ti dala dr neki duphaston mozda?
Okej hvala.ma.nije,jer nije potvrdila trudnocu nego me narucila za 2 tj.. 😢
Tinika samo se opusti i daj vremena i tijelu da se navikne na novo stanje...ovako ne stigne jer je stalno zabrinuto zbig mozga koji radi sto a sat! Ak ih je 5 bilo pozitivno obda ne znam zasto te 1 brine. A lagani iscjedak je kazu normalan. Zato polagano...
Cure sad ja trebam savjet....danas mi ne 30ti dan ciklusa...uvijek dobijem jli 28.ili 29i dan.
Znaci jucer i prekjucer me bolio desni jajnik da je to bilo cudooo...bila uvjerena menga stize..no nje nema i dalje... radila sam naravno test jucer navecer-negativan i jutros i negativan je.
Zbunjena sam i zabrinuta...dal da radim i dalje testove svaki dan ako ne dodje slijedecih par dana ili kaj? Inace mi je fakat tocna skoro pa u dan. Uvijek 28 ili 29 dan ciklusa.
Meni jutros krenula sukrvica, hitno išla vaditi betu i sada čekam nalaz... u panici sam i mislim na najgore, opet... ovo čekanje me ubija, a opet se nadam da je nešto drugo posrijedi 😔
Eto, za mene se nažalost završilo... u ponedjeljak idem opet vaditi betu, ali za sada je preniska i točka.
Ali ne odustajem, mijenjam ginića, ići ću opet na sve moguće pretrage koje treba pa da vidimo u ćemu je stvar.
Vama ostalim plusićima želim školske trudnoće i da brzo držite vaše bebice 💕
Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako........jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?
Nova, zaboravila sam koliko bi ti sad trebala biti trudna? Jel ti ovo prva trudnoće?
Benny i ja sam danas 29dc i dalje cekam mengu, trbuh boli već 3 dana i samo cekam da stigne a nikako……..jel imaš nekih simptoma da misliš da si t? Jel znas kad ti je bila o?
Danas bi bilo 5 tjedana, jako rano, 4. Trudnoca ali samo prva uspješna...
Znam točno kada je bila ovulaciju, implantacije i sve, ali eto, biokemijska trudnoca izgleda.
Test bio pozitivan prošli petak, danas 35dc i gotovo... opet kažem, bolje u startu, znaci da nešto nije išlo kako treba, ali već treći put pa sve teze to proživljavam... i još navršila 40 pa pritisak... moram definitivno sebe prvo srediti (psihički) pa šta bude bude...
Sortiraj odgovore
Najstariji