Pozdrav. Imala sam nezasticen odnos sa muzem 2 dana ciklusa zavrasio je u meni to jest 02.05 a ciklus je trajao do 07.05 e sad me zanima posto nemam redovne cikluse po nekad ni po 3_4 mjeseca dali postoji mogucnost da sam zatrudnila osjecam bol u donjem dijelu ledja i kod jajnika kao pred ciklus temp 36.7 do 37.1 . Inace imam 👦2 ipo god . Hvala vam
Sve i da jesi trudna, nema teoretske sanse da vec ista osjecas ili imas simptome, iako mislim da ne bi trebala biti trudna s obzirom na opisanu situaciju…pozz
Hvala puno 😗 i ja sam mislila tako al me ipak muce ovi simptomi
Opetttt ja drage moje.
Znaci 5 komada plus digitalni pozitivni s debelim plusem, a na danasnji jutarnji urin jaaako blijeeda druga crta na onom obicnom testu za 15 kn.ja se mucim i ne znam da sta mislim.pise po internetu kao da postoji linija isparavanja 😟 ne mogu vise.
Molim vas recite dal mogi ici privatno na vadenje krvi BETAHCG?jer cu poludjet od brige .
Tinika to ti je plus sigurno al naravno da mozes ici vadit betu! Zasto ne bi mogla??
Tinika plus je, probaj se opustiti, ako će te bas smiriti Odi u pon vaditi betu,, ali mislim da je bolje da se opustis. Pa ne možeš tako, morati ćeš čekati i prvi pregled da se čuje srce i sve. Znam da smo sve nestrpljive, ali ne mozes toliko sebe izluđivati. Kada te ginekolog naručio za pregled?
Tinika, ako te to toliko muci odi u pon privatno i izvadi betu. Ali moj savjet je da se prvo smiris. Ovo sto si trenutno radis nije nikako dobro ni za tebe ni za bebu... Test je pozitivan, ne treba ti jos sto njih... smiri se, uzivaj, pricekaj pon i onako ne mozes nista. Jel tako? Sta ces sikiranjem i panikom dobit? Nista dobro vjeruj mi.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zatojer mi kolegica kaze da je njoj 2 puta bio.pozitivan, a dosla joj je menstruacija, budem se narucila, al najvise me brine jer je dragi presretan kao i ja, da si ne unistimo veselje ako se razocaramo.
A jos vise me.muci, jer sam na gacicama imala svjetlorozi iscijedak.
Dal bi to bila implatacija ili mozda menga dolazi?😟
A gle, mozda ruzno zvuci ali ako ce ti menga doci onda ce doci. Sto popisanih testova je nece otjerati. Odi na hitnu i reci u cemu je problem. Da imas poz test i krvarenje. Krvaris cijelo vrijeme ili?
Ne znam di zivis al ak si u zagrebu odes na Merkur, prime te odmah, pregledaju i bit ces mirna. Ne znam da ista drugo mozes napraviti trenutno.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Tinika ne znam zašto 6 testova radiš samo sebe mučiš. Test dokazuje prisutnost hcg a dakle trudnoću. Svakako ti je čekanje cca 2tjedna do prvog pregleda na kojem ćeš čuti srce. Ovako se izluđuješ. Reci sebi trudna sam i živi u skladu s tim. Tvoje negativne misli mogu samo naštetiti. Zato promijeni ploču uživaj u ranoj trudnoći, ne slušaj i ne čitaj o biokemijskim i sl. Na to ne možeš utjecati.
url=https://lilypie.com]
Tinika slazem se sa curama. Imala pozitivne testove i prokrvarila ludjenje oko testova nece pomoci. Nazalost moraš prihvatiti cinjenicu da sad u ovoj fazi dr mogu malo toga napraviti. Implantacija jer ti se ona vec dogodila. Al ako ti se opet pojavi rozi ili krvav iscjedak odi kako ti je Rastika napisala ili ako nisi u Zg u trudnicku ambulantu koliko znam svako rodiliste ju ima i reci da si 5tt trudna i da krvaris pregledat ce te i izvaditi betu. Najbitnije ti je smiriti se u dusi draga. Znam da je panika nevidjena vidjet krv kod mokrenja al histeriziranjem si kozes samo odmoci. Jel imas kakve bolove neobicne ili neugode, jace?
Zatojer mi kolegica kaze da je njoj 2 puta bio.pozitivan, a dosla joj je menstruacija, budem se narucila, al najvise me brine jer je dragi presretan kao i ja, da si ne unistimo veselje ako se razocaramo.
A jos vise me.muci, jer sam na gacicama imala svjetlorozi iscijedak.
Dal bi to bila implatacija ili mozda menga dolazi?😟
Tinika fakat se probaj malo smiriti... ovo stanje će ti donijeti samo štetu... razumijem kako se osjecas jer iako ja imam pozitivan test i naručena sam za 20/5 opet strahujem od svega i svačega... ja sam odmah javila giniću da sam trudna (2 dana prije izostanka mjesečnice) i rekao mi je doslovno “nemojte si to raditi, to je još biokemijska trudnoca! I da nema smisla vaditi betu tako rano” ja sam ipak otišla u privatnu polikliniku i rekli su da je 27dc prerano...
probaj se opustiti, naruči se kod ginekologa i reci mu svoje strahove... na kraju bit će kako mora biti a nadam se samo najbolje!
Meni je frendica rekla “samo duboko udahni par puta pa ćeš se smiriti” i to radim kad mi dođe takav strah.
Po meni si trudna i sve će ići svojim tokom 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji