Coco, dobrodosla! Bas si to lijepo napisala.
Hope, sretno... meni gin neda nikakve upitnice za to, kaze da obiteljska amneza nije dovoljna. Razmisljam mozda napraviti te testove privatno.
Tinika, ne znam dal sam vec mozda i napisala, al cestitam ti i samo hrabro
Nije problem otic privatno izvaditi to, al pretraga vam je cure jako skupa cca 1500 kn ako se ne varam za sve faktore koji se trebaju vaditi. Hope ja bi trazila soc gin dok god ne dobim uputnicu makar ih mjenjala ili isla u drugi grad. Ti imas u najuzoj obitelji anamnezu plucne embolije i na kojim god stranicama pogledas o trombofliji pise preporuka za one koji su u obitelji to imali. Tako da ne kuzim sto filozofiraju nije da si pitala na temelju babine sestrice nego na temelju majke cijih 23 kromosoma nosis i imas 50% sanse da si to naslijedila i da ti zapravo obican heparin moze spasit zivot. Vrlo neodgovorno rekla bi.
Grizli, već sam obavila poziv da vidim šta i kako jer ja inače idem privatno na pregled pa prvo bih se trebala registrirati kod nekoga u državnoj bolnici. Inace sam iz BiH. Svakako ću odraditi te nalaze. Bolje spriječiti nego liječiti, što se kaže. I mm se složio da odradim to odmah, da znamo na čemu smo.
Kada očekujemo tvoj testić?
Lalla, baš sam Grizli pisala maloprije. Neka njih i njihovih mišljenja. Ja ću to svakako odraditi jer se ipak radi o majci a ne nekom daljnjem rodu. Meni je majka umrla na porodu sa mnom zbog embolije pluća, tako da stvarno ne želim rizikovati. Iz tog razloga sam i pitala svog ginekologa i kako mi je rekla da nema potrebe, malo sam se smirila i evo od sinoć me to opet kopka.
Hope slazem se bolje sprijeciti! Sretno i da nadjes razumnog gin. A svakako bi bilo dobro imati soc gin ako zatrudnis ako je kao i kod nas u RH jer bez obzira na privatnog soc gin ti mora pisat uputnice i recepte. Pa provjeri ako je tako i kod vas. A moj testic e ne znam kad me popusti strpljenje. Mozda u srijedu - cetvrtak bi mogla. Ne zelim brzat a nestrpljiva da jesam, jesam jako!
Grizli, i ovdje je tako. Danas ću se već raspitati ko je dobar i kako da dođem do njega pa ću se registrirati i tražiti uputnice. Vjerujem da neće biti problem za uputnicu. Nisam obraćala pažnju na kožu i modrice ali da mi je kože osjetljiva, jeste. Jel se dugo čekaju ti nalazi? Sreća pa sam ovo saznala prije nego što sam ostala trudna.
Da si vidjela mene prvi mjesec kada smo se prestali čuvati. Umislila sam sve moguće simptome. Strašno I na kraju ništa. Valjda je to normalno u prvom mjesecu. Sad sam već totalno opuštena. Doduše, ipak je to do mm jer mi je "zabranio" da pravim pritisak i sebi i njemu.
Vjerujem da si nestrpljiva. I ja iščekujem s tobom i držim fige.
Hope sretno onda sa nalazenjem dr. Kod nas se nalazi razlicito cekaju ovisno o klinici di iz vadis. Ja sam npr morala na kbc rijeka i cekala sam 20-tak dana otprilike. Uuuu sve mi je to poznato tih tripjon i 200 000 simptoma koje sam imala od psihe i svega. S vremenom se naucis osluskivat tijelo bez dizanja frke, al i dan danas nakon toliko iskustva zateknem samu sebe kako se ponadam jer sam osjetila bas nesto posebno. Inace imala sam ja i hrpu simptoma prije nego sam ugledala plus, a dogodilo se da nisam imala niti jedan jedini a bila trudna tako da nema pravila.
Grizli, hvala. Vjerujem da neće biti nekih problema oko toga. Bar se nadam, a ako bude, radije ću privatno to odraditi nego toliko rizikovati.
Ma psiha je čudo. MM je umirao od smijeha a kada sam dobila, kaže:"Ma možda i nisi, možda će prestati" Sve mi mislimo da se to desi tako lako, iz prve, jer postoje ljudi kojima se eto "desilo". Ja se trenutno ne opterećujem jer nismo se nešto trudili i imali ciljane odnose, a sada mi je drago jer ću prvo izvaditi ove nalaze.
Pozdrav. Imala sam nezasticen odnos sa muzem 2 dana ciklusa zavrasio je u meni to jest 02.05 a ciklus je trajao do 07.05 e sad me zanima posto nemam redovne cikluse po nekad ni po 3_4 mjeseca dali postoji mogucnost da sam zatrudnila osjecam bol u donjem dijelu ledja i kod jajnika kao pred ciklus temp 36.7 do 37.1 . Inace imam 👦2 ipo god . Hvala vam
😮😯😓 meni nece niko odg 😢
Pozdrav. Imala sam nezasticen odnos sa muzem 2 dana ciklusa zavrasio je u meni to jest 02.05 a ciklus je trajao do 07.05 e sad me zanima posto nemam redovne cikluse po nekad ni po 3_4 mjeseca dali postoji mogucnost da sam zatrudnila osjecam bol u donjem dijelu ledja i kod jajnika kao pred ciklus temp 36.7 do 37.1 . Inace imam 👦2 ipo god . Hvala vam
Sve i da jesi trudna, nema teoretske sanse da vec ista osjecas ili imas simptome, iako mislim da ne bi trebala biti trudna s obzirom na opisanu situaciju...pozz
Sortiraj odgovore
Najstariji