Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    07. Svibanj 2019. 13:32

Ja sam nešto gledala nalaz pred 2 godine, meni je progesteron bio 0,478, to je nisko je tako? Ne kužim se bas u hormone puno....

Grizli
    07. Svibanj 2019. 13:35

Vuky ovisi kada si ga vadila? 
    Angie budem se ja vec naznjopala prike transfera to bar mogu. A i napiti svega i svačega jer na transfer moram imat pun mjehur pa svaki put molim boga da se dr ne popiskim na glavu jer joj je glava tocno u razini moje one stvari. 😂

vuky
    07. Svibanj 2019. 14:00

Kad sam dobila stvari, mislim da sam išla treći dan stvari .... 

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 14:02

Grizli al me nasmija 😂😂
    Sad cu cijeli dan zamisljat tu scenu hahahahaha

sofi09
    07. Svibanj 2019. 19:17

Ja sam danas napravila test i  pozitivan je :) :) bila sam uvjerena da mi se pobrkao ciklus od spontanog i kao bezveze idem napraviti test jer sam imala kuci jednog... bas sam sretna!!☺☺ Do sada smo ciljali plodne dane i trebalo mi je dosta da zatrudnim,a ovaj put smo pazili, osim 1x i to 3 dana poslje menge i eto ga...nikad ne znas :) :)

Grizli
    07. Svibanj 2019. 19:18

Vuky progesteron ti je odredjen u nmol ili nekom drugoj jedinici. 

Mika111
    07. Svibanj 2019. 19:27

Pozdrav curke, bila sam ovih dana u nekoj guzvi pa nisam stigla pisati.....ali sam vas čitala😊
    Nisam bas sigurna jesam dobro zapamtila sto ste sve pisale
    Sofi cestitam na plusicu.....moj ti je savjet da se odmah javis gin buduci iza sebe imas 2 spontana, mozda ce ti odmah uvesti neku terapiju, ipak treba biti oprezniji i drzim fige da ovaj puta bude sve super.
    Vuky, Raštika zao mi je sto je dosla m......sad nekoliko dana pauza pa ponovno u lov na zeca😂😂
    Pina ti upravo lovis zeca😀😀, sretno i da ovaj puta zeko bude ulovljen.
    Naša draga Grizli, zelim ti svu srecu sutra i da se nastavi ovako mirno i uspješno kao od pocetka ovoga ciklusa pa da nam za 10-ak dana javis najljepsu vijest.
    Kod mene danas 26dc., nemam nikakvih simptoma ni t ni nadolazece m....nadam se samo da nece jako kasniti jer sam 17.narucena kod gin😥

Grizli
    07. Svibanj 2019. 19:36

Sofi ljepa vijesti! Cestitam! Koliko ti je proslo od spontanog?
    Mika hvala! Nadam se da ces 17.vidit nesto sicusno na uzv a ne mengu. 

Smiley
    07. Svibanj 2019. 19:40

Grizli kakav mora biti omjer između fsh i lh? Danas su mi došli nalazi pa vidim da spominješ nešto za omjere

Mika111
    07. Svibanj 2019. 19:46

Aaaaa Grizli nisam ni razmisljala o tom scenariju, sto se mene tiče potpisujem😊😊, ali mislim da ce se nesto i zlocestu tetu m pitati o da ona jedva ceka umiješati se u te nase planove😤😤😤😤.....ako bi uspoređivala ovo s prijasnje dvije trudnoce onda def.nisam trudna jer nemam ni jednog simptoma......jos malo pa cu sigurno znati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.