Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskra💞
    06. Svibanj 2019. 16:22

Nellchi

Pozdrav cure, da s i ja malo javim. Čitam Vas stalno ali ne pišem puno jer nemam ništa za napisati. Menga opet stigla na vrijeme, tako da brojimo već godinu i pol pokušavanja bez uspjeha.
    Kupila sam macu pa ću sada probati s njom. Ne znam dal da dam i mužu da pije.

Pozzz Nellchi dali ste radili koje nalaze ti i muž( spermiogram),ja sam isto tako čekala 2 god dok sam krenula dalje u traganje što i kako napraviti ( krenula po dr.). I ispostavilo se da imamo problem.
    Ne želim te strašit ali ukoliko je prošla godina dana od nezaštićenih odnosa moje mišljenje je da je vrijeme krenuti u traženje uzroka.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Grizli
    06. Svibanj 2019. 18:02

Nellchi dobro ti kaze Iskra dosta dugo vam to traje ako ste imali redovite odnose i nisi mladja od 25. Savjetujem ti da se javis gin za to

Leli91
    06. Svibanj 2019. 20:23

Da, slažem se sa vama, nismo radili ništa od pretraga osim ja uobičajeno papu i ultrazvuk, ali ništa detaljnije. Znam da moramo krenuti, ali dati ćemo si još vremena ovo ljeto, a onda krećemo na pretrage u 9 mjesecu. Imamo 27 godina i krenuli smo u to neopterećeno kad bude bude ali nekako se to previše odužilo, a vrijeme leti. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• bela88
    06. Svibanj 2019. 21:06

Pozdrav! Nova sam ovde, ali pratim vas neko vreme. Ja i moj muzic vec neko vreme radimo ne bebi, ali bezuspesno. M je uvek redovna +/- 2 dana. A sada kasni 9 dana. Imam bolove u stomaku kao za vreme menstruacije. Jutros sam radila test i negativan je. Moze li mi neko pomoci sta dalje?

Lalla
    07. Svibanj 2019. 07:34

Jesi dobro napravila test? Javi se ginekologu.

Raštika
    07. Svibanj 2019. 07:47

Jutro 🙋🏽🌞 
    Joj, brkam nickove strasno. Sorry 🤪🤪 nisam nista pametnija ni sa ljudima u stvarnom zivotu. 😂😂😂
    Da vidimo, kome nije jos stigla menga? 
    Ja jedva cekam da zavrsi moja. 🤦🏻‍♀️ Moram priznat da mi se cini normalna nakon nekog vremena. Nije bilo smedjarenja ni bolova, boja kak treba. 🤷🏼‍♂️
    Mogu li se malko izjadat? Samo da bacim koju recenicu da izbacim to iz sistema. Znate sta mene ispaljuje? Imam te dvije neke kao frendice koje imaju djecu, znaju od prvog dana da pokusavam... i nije mi jasno da imaju obraza meni se javljati i zaliti se na djecu, na manjak vlastitog vremena... ali to su s njihove strane cak i dosta puta nepotrebna zaljenja. Ja to svaki put kad citam poruke mislim si: a blago ti se! A neki dan me jedna toliko izbacila iz sistema a mislila sam da sam pomirena s tim kad mi je isla objasnjavat kad je isplanirala drugo dijete. Pa ajde jebem mu presuti mi nekad nesto. Ja nekad stvarno i previse pazim da nekoga ne uvrijedim, da se ne osjeca glup ili sta vec i onda od drugog dozivis to da nema ni malo takta. 🤷🏼‍♂️ Imam frendicu koja nema sex odnose s deckom zbog bolesti pa ne pricam njoj kak se ja sexam jer mi je bed. Ovoj sto je isplanirala tocan datum drugog mi je doalo da napisem: imam i ja plan. Eno ga ostao je u 5.mjesecu prosle godine. Jos se nije ispunio. Al nisam smece pa sam samo napisala sretno. Sta drugo... eto! Morala sam to izbacit iz sebe. 🤦🏻‍♀️😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Bette
    07. Svibanj 2019. 08:00

Raštika

Jutro 🙋🏽🌞
    Joj, brkam nickove strasno. Sorry 🤪🤪 nisam nista pametnija ni sa ljudima u stvarnom zivotu. 😂😂😂
    Da vidimo, kome nije jos stigla menga?
    Ja jedva cekam da zavrsi moja. 🤦🏻‍♀️ Moram priznat da mi se cini normalna nakon nekog vremena. Nije bilo smedjarenja ni bolova, boja kak treba. 🤷🏼‍♂️
    Mogu li se malko izjadat? Samo da bacim koju recenicu da izbacim to iz sistema. Znate sta mene ispaljuje? Imam te dvije neke kao frendice koje imaju djecu, znaju od prvog dana da pokusavam… i nije mi jasno da imaju obraza meni se javljati i zaliti se na djecu, na manjak vlastitog vremena… ali to su s njihove strane cak i dosta puta nepotrebna zaljenja. Ja to svaki put kad citam poruke mislim si: a blago ti se! A neki dan me jedna toliko izbacila iz sistema a mislila sam da sam pomirena s tim kad mi je isla objasnjavat kad je isplanirala drugo dijete. Pa ajde jebem mu presuti mi nekad nesto. Ja nekad stvarno i previse pazim da nekoga ne uvrijedim, da se ne osjeca glup ili sta vec i onda od drugog dozivis to da nema ni malo takta. 🤷🏼‍♂️ Imam frendicu koja nema sex odnose s deckom zbog bolesti pa ne pricam njoj kak se ja sexam jer mi je bed. Ovoj sto je isplanirala tocan datum drugog mi je doalo da napisem: imam i ja plan. Eno ga ostao je u 5.mjesecu prosle godine. Jos se nije ispunio. Al nisam smece pa sam samo napisala sretno. Sta drugo… eto! Morala sam to izbacit iz sebe. 🤦🏻‍♀️😂😂😂

Meni bi danas trebala doći, ali nadam se da neće :P
    Dva dana prije sam osjećala lagane grčiće i danas ih više ne osjećam 🤷
    A kaj se tiče ovog drugog- suosjećam, ali znaš kakvi su ljudi, uzimaju stvari zdravo za gotovo, sebični su... ali fakat ne kužim zakaj to tebi pričaju, to je baš zločesto :/

Bette
    07. Svibanj 2019. 09:06

Ujutro sam si mjerila temperaturu i bila je 37,1... ali nekako ne znam, ne nadam se previše :/

Mallla
    07. Svibanj 2019. 09:20

Ajde Bete ti se nemoj nadat a mi ćemo se za tebe nadat, 😁
    Raštika neka sivizbacila iz sistema, ali drugi put im reci. Ako te nešto smeta reci im jer u suprotnom ćete se samo udaljiti. 
    Ono što ti mogu reći za žaljenje na djecu, doći ćeš i ti na to. Sigurna sam da će bebač doć pa i sve što ide u paketu. Kao što mi tu pucamo zbog sexa trakica hormona i testova, tako mame pucaju zbog prljave robe, neposluha, umora, nedostatka vremena. Ali to su samo trenutci. Ne vrijrdi izgubit prijateljstvo zbog toga. 
    Ti što planiraju točan datum sexa i poroda kažem blago vama al eto ja se bar mogu sexat do mile volje 😂 Znam koliko to može boliti ali humorom se izvučem. 
    Zaključak: nemoj izgubit prijateljstvo zato što nisi rekla što te smeta, radje reci. Čist račun duga ljubav. 

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    07. Svibanj 2019. 09:28

Jutro curke!! Nisam vam se dugo javljala pa evo da me ne zaboravite! 😘
    Ima novih plusica, kasnjenja, piskanja? Za koga drzimo figice da ga Djurdja zaobidje??
    Kod mene, osim sto me hormoni i dalje soraju, dosao je red i na povecan apetit, kad se natrpam imam osjecaj kao da sam u 5.mj. trudnoce a ne u 7.tjednu 🙈
    Lice mi je ko da su me bumbari ispikali, naoteceno i pristavo, cicke su narasle za broj i pol sto muzu najvise odgovara 😂

Nego...Grizliiiii, u kojoj smo fazi???
    Hoce 5.mj biti taj mjesec!! Ajde imas fore do nedjelje da me na rockas obradujes!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.