Pina samo se ti pocasti veceras. Sluz aluzi da olaksa sjemenu da dodje do js u pravo vrijeme. 🤞Sretno
Mallla znas sta dosta mi je tih nekih uljepsavanja i okolisanja. Radje kažem ljudim najgoru opciju pa da se razvesele kad ispadne super nego da im prodajem sve kroz ruzicaste naocale i onda se razocaraju. Vise volim veselje nego plac, al se nadam da se nece zene uvrijediti jer sve je to dobronamjerno i nije izmisljotina nego realna cinjenica. Drzim fige da ti onda ovulacija bude uspjesna ovaj mjesec.
Reni smedjarenje nakon ciklusa je normalna pojava, ponekad rijetko moze ukazivati na poremecaj spolnih hormona i bakterije, al ako ti je duze vrijeme tako bakterije ne vjerujem da jesu. A ne znam dal si vadila spolne.
Sofi nije neobicno da nakon spontanih se ciklusu poremete. I do 6 mj nakon spontanog mogu setat kasniti ili uraniti. Meni je bilo nakon svakog spontanog drukcije.
Aurora lijepe vjesti za bebolina. Samo nek bude sve savrseno do kraja. A to sto te boli moze biti i samo da ti beba radi mjesta pa se kosti promicu, al svakako bolje da obavis preglede nego da poslije se sto zakomplicira. Javi sto tu kažu nadam se da je samo jedna od neveselih trudnickih tegobica.
Sjeti me jel ti estradiol ili lh nizak. Od toga znaju cure imat smedjarenja nakon menge
Sjeti me jel ti estradiol ili lh nizak. Od toga znaju cure imat smedjarenja nakon menge
Reni sad vidim da ti je omjer fsh lh nepovoljan. Imas pcos? Vjerojatno sam te vec pitala to al ne mogu se sjetiti. Ako imas pcos to moze biti sasvim jasno zasto imas smedje nakon menge
Cure koje ste imali spontani, da li vam se poslje istoga produzi/skratio ciklus? Ja sam poslje prvog spontanog dobila mengu nakon 28 dana i od tada je bila u dan tocna…ovaj put sam dobila prvu 36 dana nakon tabletice i sada ne znam kada da ocekujem drugu (danas mi je 32 dan od zadnje menge) vec tjedan dana osjecam koda cu ju dobiti i nista.Ovaj mjesec nismo radili na bebi (oducili smo pauzirati 2 ciklusa), imali smo 1 nezasticen spolni odnos i to odmah poslje menge a ostalo smo pazili…kada ne zelim da dodje,ona je tocna u dan,a sada kada ju iscekujem nikako😔
Cestitam cure na plusicima!
Sofi09 ja sam prvi put nakon spontanog dobila normalno od kiretaze mj dana i redovito su mi bili svaki 28dana točno u dan doslovno. A sad nakon drugog spontanog procurila sam nakon 45 dana pa ću sad vidjeti kako će mi biti. Al mislim da treba 2 ciklusa proci da se to ne stabilizira. Ma i mm se nepazimo,kak bude bit će.
Opusti se jer ako sto vise razmišljaš i što ja kazem gledam u gaće 😂😂 jesam dobila ili ne,vjeruj mi psiha ti punooo igra ulogu u svemu tome.
Reni sad vidim da ti je omjer fsh lh nepovoljan. Imas pcos? Vjerojatno sam te vec pitala to al ne mogu se sjetiti. Ako imas pcos to moze biti sasvim jasno zasto imas smedje nakon menge
A nemam pcos,imam nekakvu cistu i hidrosalpinks u jajovodima,sutra idem na konzultacije za laparo..rece mi dr za hormone kao dobro je ovo nije lose..amh jos cekam,nikako da ga posalju.
Pina,bit će curica definitivno 😍
Misica, drzim drzi da porod prodje što prije, javi kako je bilo i sretno, još malo i zaljubit ćeš se na prvi pogled 💓
Malatajna, kako si ti nakon poroda? Kod tebe je dečko?
Rastika kad radis test?
Jutro 🌞
Dosao ponedjeljak i dosla i moja menga jutros.
Tjesi me sto nema smedjarenja, krenula je odmah i trbuh me tek sinoc poceo boliti. A sta je tu je, samo nek brzo prodje pa da ja nastavim po starome. 😉
Aurora, ajooooj zavidim ti ovo ljeto. Kupanac,sloboda i jos curica. 🤘🏻 Imas li spremno ime?
Uzivajte obje ovo ljeto, zasluzila si. 😉
Vuky, Lalla..:: cekam vas sa dobrim vijestima. 🤞🏼🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro...zao mi ne Raštika, prvo sam pomislila, valjda će cure imati dobre vijesti! Nije krenula m, no svaki tren će sigurno, osjetim od jučer! Test je negativan! Ovi mjesec pauza, pa ćemo probati u 6mj... pa ako ne bude idemo raditi sve dodatne pretrage! ( pauza prisilna, nećemo biti zajedno u te dane vjerojatno)
Sortiraj odgovore
Najstariji