Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    08. Svibanj 2019. 07:43

Sofi cestitam!!!❤️❤️❤️ 
    Grizli, sve znas... vibre su poslane, fige su na polozaju... razvali to danas! Sretno!  🤞🏼❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Lalla
    08. Svibanj 2019. 08:12

Sofi super! Cestitam! I da bude školska 🤞🏻🤞🏻
    Meni je isto dosla... ah... 

Lalla
    08. Svibanj 2019. 08:14

Grizli puno sreće danas! Neka ti petica donese jednu malu, zdravu i veselu bebicu za 9 mj!

Raštika
    08. Svibanj 2019. 08:23

Lalla

Sofi super! Cestitam! I da bude školska 🤞🏻🤞🏻
    Meni je isto dosla… ah…

Eto na.... drz’se. Nece ona doci iduci put. 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    08. Svibanj 2019. 09:32

Smiley to je uredno po meni. Mala odsutpanja kroz mjesec su normalna.
    Lalla s steta da je dosla misa joj ljubim
    Sofi super! Inace su zene kazu naplodnije nakon spontanog. Moguce da ti je onda ovulacija bila ranije kad je uspjelo uz tako rane odnose. Sretno! I javi kad ides na pregled! Zelim ti happy end.

Grizli
    08. Svibanj 2019. 09:38

Vuky malo sam tražila jer nemam bas cesto u radovima progesteron izraten u ug/l. Al nasla sam napokon ovo Vrijednost za ovulaciju je 0,121-12,0, a za luteinsku fazu 1,83-23,9 ug/l. Prema tobe tebi bi ako je vadjen pocetkom ciklusa bio uredan jer od ovulacije tek raste. Jel ti na nalazu pisu referentne vrijednosti ili metoda kojom je odredivan?
    Hvala na zeljama, figama i svemu curke! Jedva cekam susret mene i mog frozena danas. 

vuky
    08. Svibanj 2019. 09:51

Grizli našla 0,2-1,5 folikularna faza, možda bi mogao biti malo visi, ali ok je! Barem bio pred 2god. Nisam još radila hormone, s obzirom da je ovo 3. ciklus da probavamo trudnoću. 
    Još jednom ti želim uspjeh danas i da nas skoro razveseliš plusicem.

miniii20
    08. Svibanj 2019. 10:03

Pozdrav cure ja tu i tamo leteći nešto napišem kad se nešto i događa. Čestitam svima na plusicima a ostalima čim prije. 
    Ja ne pratim inače ovulaciju Al evo zanima me kolika je vjerojatnost da dođe do implatancije par dana prije očekivane m točnije 6 (25 dan ciklusa). Ciklusi su mi 29-30. Meni ovo izgleda malo nemoguce Al čisto eto pitam. 

tinika
    08. Svibanj 2019. 11:33

Ee,, kasni.mi 2 dana iimambijeli iscjedak.dal je to znak da vjestica dolazi i dal kasni zbogduphastona? Prije6 dana sam prestala piti duphastone.hvala

Lalla
    08. Svibanj 2019. 13:26

Hvala Rastika i Grizli, a sta je tu je. Bila sam utucena kad sam je vidla, a sad sam vec bolje. Bar me ne pece vise savjest zbog one pive na prvi maj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.