Jutro cure, evo samo da se i ja prijavim.. ovaj mjesec sam krenila opet s trakicama, nisu tamnile pa sam digla ruke od pracenja O jer inače nemam simptoma da je znam prepoznat, sluz 0 bodova.
Međutim jucer me cijeli dan desni jajnik uzaaasno bolio da se nisam mogla uspraviti uopce, cak sam popila rapidol od 200mg. Navecer dosao decko , bilo je akcije, nakon toga odem u wc a sluzi ko u priči! Znaci one prave rastezljive, godinama je vec nisam prepoznala.. odmah smo se jutros opet bacili na posao 😂
Mallla da evo ocito je odsetala cak na 23dc, zadnji put na folikulometriji prije par ciklusa je bila na 19dc.. primjecujes li ti kakve promjene od svojih dodataka?
Aurora ❤❤❤❤
Aurora
Raštika, bas mi je zao sto je dosla. Vuky, mozda ipak ne dodje 🤞🏻 Kod mene jos nista za sad. Osjecala sam lagane grceve jucer ujutro prije dizanja i danas isto tako... nadam se da ipak nece doci 🤞🏻
Sinoc sam bas bila lose raspolozena, a jutros super... usprkos vremenu. Nekako je vani divan zrak i to mi se svidja
Pozdrav cure :)
(nova sam ovdje)
Ovako, imam dijete od godinu i osam mjeseci i suprug i ja smo se odlučili na novu bebicu. Ali evo već 3 mjeseca ništa :/ Odnosi su česti, pogotovo kada imam plodne dane :D Ovaj mjesec sam kupila i onaj clearblue test koji pokaže smajlić ako ću ovulirati, ali niti jednom nije pokazao smajlić :/
Onda sam išla kod ginekologa koji je ultrazvukom vidio da ovuliram na desnom jajniku tako da mi nije jasno...
Pijem čak i vrkutu, folnu kiselinu...
I evo, danas-sutra bi trebala dobiti m, nadam se da neću, ali osjećam one lagane grčiće koji dođu i prođu tako da mislim da ću dobiti... ali nikad ne znaš...
A sve mi je to tak čudno jer sam s prvim odmah zatrudnjela....
Lalla... mislim da bude, nikakve simptome nemam, samo osjećam povremeno trbuh ko kad imam, tako da samo sto ne krene. Bio bi test već pozitivan da je trudnoća.
Bette, sa prvom ste vjerojatno puno manje mislili o trudnoći ... A kad počnemo analizirati, ufff....
Pina,bit će curica definitivno 😍
Misica, drzim drzi da porod prodje što prije, javi kako je bilo i sretno, još malo i zaljubit ćeš se na prvi pogled 💓
Malatajna, kako si ti nakon poroda? Kod tebe je dečko?
Rastika kad radis test?
Ana i u mene je curica.❤
A ja sam dobro digod me zaboli ova rana od carskog,bas ono reze.onda prestane samo od sebe. Beba je dobro , dosta je zivahna ,kad je nosim voli glavicom sve istrazivat pa je uvik drzimo sa posebnim oprezom. Nekada oce puno nanati nekada bas i ne 🤣ali vise manje uspim sve napravit uz nju, ovo po kuci.
Pomalo vidit ces brzo , kao i sve nase cure ovde ❤
Ljubimo vas nas dvi i bacamo puno baby prasinice 🤗
Vuky, ja samo znam da u prosincu kad sam ostala trudna sam par dana cekala m jer me dole štrecalo. Sokirala sam se kaj nije dosla. A test koji sam radila na prvi dan kasnjenja je bio totalni minus. Sad bas citam i to grcenje bude od povisenog progesterona, bez obzira da li je trudnoca ili nije... tako da dok god ne dobijemo, ja drzim 🤞🏻 i nadam se
Hej haj, Pina kod mene su pd ovih dodataka buknile grudi i poboljšao se hop cup. Počela je tamnit trakica pa očekujem O prije nego inače, ali vidit ćemo. Izraženiji mi je i iscjedak prvo kremasti pa sad vodenasti.
Vidjet ćemo kako će zapravo dalje biti. Sad sam 12dc
url=https://lilypie.com]
Tnx Aurora. Ne bih dala ruku u vatru da sam imala grceve samo kad sam ostala trudna, al znam da sam ih imala, a da mi ponekad menga dodje da je uopce ne osjetim. Uglavnom, istina je da test govori svoje najbolje... treba biti strpljiv, pa ako ne dodje-testirati opet za 2 dana. Ili kak moj gin kaze, za tjedan dana. Lako je njemu.
Pozdrav cure, da s i ja malo javim. Čitam Vas stalno ali ne pišem puno jer nemam ništa za napisati. Menga opet stigla na vrijeme, tako da brojimo već godinu i pol pokušavanja bez uspjeha.
Kupila sam macu pa ću sada probati s njom. Ne znam dal da dam i mužu da pije.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji