Smiley fsh bi trebao biti veci od lh za najmanje 1.5. Idealno je 2, al moze biti prolazno i ako je 1.1 bitno da je veci od lh i da je u granicama.
25.3 sam dobila tableticu...napravila sam briseve i test na trombofiliju i hormone stitnjace...ginekolog mi je rekao da mozemo pocet ponovno radit na djetetu poslje 1 ciklusa...mene je bilo strah i planirali smo da sacekamo jos 1 ciklus pa onsa...poslje prvog spontanog smo cekali 6 mj prije nego smo poceli ponovno raditi na djetetu...tako da me malo strah ali zelim biti pozitivna.... ne znam da li je rano jer svaki doktor ima svoju teoriju, netko kaze poslje 1 ciklusa, netko sacekati 3, netko 6...
Grizli sretno sutra, želim ti da se bebica primi ❤️
a sto se tiče progesterona je 0.478 ug/L... posto je to prvi dio ciklusa, valjda je ok? Ne kužim bas to sa hormonima, danas malo čitala nakon dugo ...
Grizli Sretno ,Sofie09 super. Daj bože da bude sve super 😍. Ja sam nakon spontanog tek sad procurila nakon 45 dana 🤪 bila sav već luda, osjećala sam se ko balon koji treba puknuti. Sofie samo pozitivno znam jako puno zena koja je ostala nakon spontanog trudna.
Meni došla M i neka čim prije i prođe da mogu dalje u akciju.
Raštika meni se sa većinom ne priča o pokušajima, jer su moje manje vise sve valjda od pogleda zatrudnile … sad jel tako ili nije… tako da se tu malo požalim ☺️
Ako vas tješi, ja živim u istoj kući sa ženom koja je rodila šestero i zatrudnjela sa svih šestero ko od šale, žena mora pazit da joj se više ne zalomi 🙈😂
Uuuuuuuu. Nema dalje. Nemam ja sta kukati. 😂😂😂😂 divim ti se!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji