Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Svibanj 2019. 19:49

Smiley fsh bi trebao biti veci od lh za najmanje 1.5. Idealno je 2, al moze biti prolazno i ako je 1.1 bitno da je veci od lh i da je u granicama.

Smiley
    07. Svibanj 2019. 19:56

LH 10.2 a FSH je 7.7
    Ginekologica je rekla da je to ok

Mallla
    07. Svibanj 2019. 20:28

Oooo Sofiii čestitke baš lijepe vijesti ❤️

url=https://lilypie.com]

sofi09
    07. Svibanj 2019. 20:42

25.3 sam dobila tableticu...napravila sam briseve i test na trombofiliju i hormone stitnjace...ginekolog mi je rekao da mozemo pocet ponovno radit na djetetu poslje 1 ciklusa...mene je bilo strah i planirali smo da sacekamo jos 1 ciklus pa onsa...poslje prvog spontanog smo cekali 6 mj prije nego smo poceli ponovno raditi na djetetu...tako da me  malo strah ali zelim biti pozitivna.... ne znam da li je rano jer svaki doktor ima svoju teoriju, netko kaze poslje 1 ciklusa, netko sacekati 3, netko 6...

vuky
    07. Svibanj 2019. 21:34

Grizli sretno sutra, želim ti da se bebica primi ❤️
    a sto se tiče progesterona je  0.478 ug/L... posto je to prvi dio ciklusa, valjda je ok? Ne kužim bas to sa hormonima, danas malo čitala nakon dugo ...

• bennny20
    08. Svibanj 2019. 00:12

Grizli mislimo na tebe! Sretnoooo

Smiley
    08. Svibanj 2019. 05:26

Sretno Grizli 

Angie1205
    08. Svibanj 2019. 07:07

Sofi cestitam od ❤️!!
    Grizli, drzim figice i mislim na tebe!! 👏

• marta07
    08. Svibanj 2019. 07:22

Grizli Sretno ,Sofie09  super. Daj bože da bude sve super 😍. Ja sam nakon spontanog tek sad procurila nakon 45 dana 🤪 bila sav već luda, osjećala sam se ko balon koji treba puknuti. Sofie  samo pozitivno znam jako puno zena koja je ostala nakon spontanog trudna. 

Raštika
    08. Svibanj 2019. 07:39

Bette

vuky

Meni došla M i neka čim prije i prođe da mogu dalje u akciju.
    Raštika meni se sa većinom ne priča o pokušajima, jer su moje manje vise sve valjda od pogleda zatrudnile … sad jel tako ili nije… tako da se tu malo požalim ☺️

Ako vas tješi, ja živim u istoj kući sa ženom koja je rodila šestero i zatrudnjela sa svih šestero ko od šale, žena mora pazit da joj se više ne zalomi 🙈😂

Uuuuuuuu. Nema dalje. Nemam ja sta kukati. 😂😂😂😂 divim ti se!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.