Jutro curke!! Nisam vam se dugo javljala pa evo da me ne zaboravite! 😘
Ima novih plusica, kasnjenja, piskanja? Za koga drzimo figice da ga Djurdja zaobidje??
Kod mene, osim sto me hormoni i dalje soraju, dosao je red i na povecan apetit, kad se natrpam imam osjecaj kao da sam u 5.mj. trudnoce a ne u 7.tjednu 🙈
Lice mi je ko da su me bumbari ispikali, naoteceno i pristavo, cicke su narasle za broj i pol sto muzu najvise odgovara 😂
Nego…Grizliiiii, u kojoj smo fazi???
Hoce 5.mj biti taj mjesec!! Ajde imas fore do nedjelje da me na rockas obradujes!!
Ja sam u iščekivanju plusića, ako ne dobijem m do četvrtka, radim test. Ali nekako mislim da ću dobiti jer imam te male povremene grčiće, ali... tko zna 🤞
Lijepo je čitati tvoje slatke brige, divno ❤️
Ajde Bete ti se nemoj nadat a mi ćemo se za tebe nadat, 😁
Raštika neka sivizbacila iz sistema, ali drugi put im reci. Ako te nešto smeta reci im jer u suprotnom ćete se samo udaljiti.
Ono što ti mogu reći za žaljenje na djecu, doći ćeš i ti na to. Sigurna sam da će bebač doć pa i sve što ide u paketu. Kao što mi tu pucamo zbog sexa trakica hormona i testova, tako mame pucaju zbog prljave robe, neposluha, umora, nedostatka vremena. Ali to su samo trenutci. Ne vrijrdi izgubit prijateljstvo zbog toga.
Ti što planiraju točan datum sexa i poroda kažem blago vama al eto ja se bar mogu sexat do mile volje 😂 Znam koliko to može boliti ali humorom se izvučem.
Zaključak: nemoj izgubit prijateljstvo zato što nisi rekla što te smeta, radje reci. Čist račun duga ljubav.
Hvala ❤️
Meni došla M i neka čim prije i prođe da mogu dalje u akciju.
Raštika meni se sa većinom ne priča o pokušajima, jer su moje manje vise sve valjda od pogleda zatrudnile ... sad jel tako ili nije... tako da se tu malo požalim ☺️
Meni došla M i neka čim prije i prođe da mogu dalje u akciju.
Raštika meni se sa većinom ne priča o pokušajima, jer su moje manje vise sve valjda od pogleda zatrudnile … sad jel tako ili nije… tako da se tu malo požalim ☺️
Ako vas tješi, ja živim u istoj kući sa ženom koja je rodila šestero i zatrudnjela sa svih šestero ko od šale, žena mora pazit da joj se više ne zalomi 🙈😂
Jesi dobro napravila test? Javi se ginekologu.
Jesam sve je uradjeno kako treba i nista.
Bela ako imas redovite menge nakon 9 dana morao je test vec pokazat nesto ako je pravilno napravljen. Najbolje da se javis gin.
Rastika sto ja ne volim takve isplanirane. Nazalost cesto se onima koji previse planiraju planovi izjalove pa se nadam da ce toj tvojoj ipak biti happy end. A ti samo planiraj biti prisebna i majka doci ce i to onda.
Betta sretno sa testom!
Angie hehehe... Sutra imam transfer tako da za tboj rodjendan (ps i rodjendan moje seke) ce biti jos prerano za test, al vec 2 dana kasnije na moj bi mogla zveknut si jednog 😏
Grizli onda sutra posebno mislim na tebe a do slj.tjedna cemo se valjda strpit da nas obradujes lijepim vijestima!
Svima vama saljem puuunoooo trudnicke prasine, da mi se sto prije pridruzite na zimskim bebuskama pa da skupa odbrojavamo i da zakucamo jedan baby boom za kraj 2019. i pocetak 2020.!! 😘
Grizli, od srca puno srece na transferu sutra ❤🤞🤞🤞🤞🤞 drzim sve moguce fige
Naravno da budem Grizli!! Cak cu se i najest za tebe 😂
Samo neka sve prodje kako treba i sto lakse za tebe da se misic sto bolje moze ugnijezditi i rasti narednih 9 mjeseci 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji