Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želimbebicu
    08. Svibanj 2019. 15:27

Pozdrav, 
    Zanima me da li mozda znate sto bi moglo biti ovako kasni mi 3 dana i uopce vise nemam simptome da ću dobiti, ali imam danas neku smeđu sluz na gaćicama. Inaće ja i muž radimo na bebici vec 5 mj, i nazalost nista 😏, inače imam 22 godine. Radila sam test za trudnoću na prvi dan kašnjenja i negativan je, da li je moguće da sam ga prerano napravila? Pratim Vas duže vrijeme i vidim da ste iskusne u dosta situacija, ja nista ne znam o tome. Molim Vas pomoć i hvala!
    Sretno ostalima u isćekivanju plusića 😘

Smiley
    08. Svibanj 2019. 16:23

Hvala ti Grizli. 
    Danas mi je došao nalaz trombofilije i meni je sve to špansko selo. Tek drugu srijedu ću moći kod ginekologice da to vidi. Zna netko možda da li je ok nalaz. 

Grizli
    08. Svibanj 2019. 17:54

Lalla a drzi se! Sto pametnije da ti kazem!
    Vuky pa to je po meni sasvim uredan nalaz. Ne mora biti visi uopce jer on u folikularnoj fazi ne sluzi nicemu osim normalnom ciklusu. Vazno je da nije nizak ili previsok jer kad je previsok blokira O. Opusti se i uzivaj taj nalaz ti je ok.
    Miniii oprosgi ako sam krivo napisala ime... Implantacija se odvija 8 do 4 dana prije menstruacije tako da je moguce da je kod tebe implantacija u pitanju 6 dana prije menstuacije. To automatski znci da imas i kasnije ovulacije vjetojatno. 
    Zelimbebicu mozda si prerano radila ako je ovulacija bila kasnije. Jel pratis kad imas plodne dane ikako - temp, trakice, sluz nesto?
    Smiley imas mutaciju na trombofiliju mthfr sto znaci da ne mozes razgraditi u tijelu folnu kiselu vec moras koristiti aktivni oblik njen folat, 5-mthf, quatrefolic i sl su nazivi na pakiranjima. A to je vazno za u ranoj trudnoci. Moze dovesti do u najgorim slucajevima spontanih i cak razvoja ploda sa neutralnim defektom. Može dovodit do zgrusavanja krvi itd. Mnogi ginekolozi odmahuji rukom da to nije nista al ima zena kojima su za ovo uveli heparin iako u naravi ne treba i jedino tako su iznjele trudnocu. Inace se ne smatra jako teskim oblikom trombofilije.tako da ja bi ti savjetovala da pocnes pit andol 100 i ako pijes prenatale sa folnom kiselinom zamjeni ih sto prije sa aktivnim oblikom. 

Grizli
    08. Svibanj 2019. 17:55

Eto i da se javim i sa mojim dobrim vijestima! Iako mouda nisu neke pompozne meni su savršene! Transfer embrija uspjesno obavljen i sad se druzimo do daljnjeg i iskreno nadamo da cemo se nastaviti druziti ovaj put iducih 9 mjeseci. 

Smiley
    08. Svibanj 2019. 18:10

Super Grizli, drago mi je zbog tebe i želim da ovaj put upali. Šaljem dobre vibre. 🤞🍀

Mallla
    08. Svibanj 2019. 18:23

Op grizli, bila ti nama trudna idućih 10mj Dao Bog ❤️

url=https://lilypie.com]

miniii20
    08. Svibanj 2019. 18:54

Grizli dakle odnos je bio 6 dana prije očekivane odnosno jučer, danas imam lagane bolove u jajnicima eh sad ja predpostavljam da je to najava sljedeće m Al ne znam postoji li mogućnost kasne ovulacije i da me boli od ovulacije 😏 (sto ne vjerujem) i mogućnost da se sada uhvati. Neznam kakva su iskustva cura i tebe. I neznam kakav je to proces. 

Čestitam ti na transferu i sretno 🤞🏻

vuky
    08. Svibanj 2019. 19:06

Prestati ću tražiti greške u sebi stalno i probati se opustiti ....

Grizli drago mi je da je sve prošlo super! I nadam se da će za 9mj biti bebica ☺️ Sad probaj opušteno do bete, koliko možeš...

Grizli
    08. Svibanj 2019. 19:29

Malla kakvih 10 mj pa nisam kobila nego covjek pa ce mi dosta biti i 9mj. 😂
    Miniiii ako su ti ciklusi cca 29-30 dana znaci ti si imala odnos 23 dan ciklusa i mislis da sad odmah osjecas da si zatrudila?jesam dobro shvatila. Inace nama ovulacija traje max 24 sata u ciklusu obicno sredinom sta znaci kod tebe oko 15 dana je bila pretpostavljam. Moguce je zanjet ako imas kasniju ovulaciju al ne bi osjetila nista vjeruj mi dan odmah nakon odnosa. Nakon oplodnje embriju treba 6 do 12 dana da se implantira u maternicu i da nekim cudom krenes osjecat naj naj naj ranije simptome. Prije toga nemoguće. Pretpostavljam da je to najava menge a ne trudnoce kod tebe

Grizli
    08. Svibanj 2019. 19:30

Vuky ako budem ovako opustena kao sto sam danas do bete onda super ce biti, al beta  je tek krajem mjeseca i gliste cu dobiti do onda.
    Hvala na zeljama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.