Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    08. Svibanj 2019. 19:37

Pozdrav, sutra vadim spolne hormone, na uputnici mi pise uz ostale hormone i PTL pa me zanima koji je to

• Želimbebicu
    08. Svibanj 2019. 19:55

Grizli cestitam!
    Pratim i gledam da imamo odnose tada,  meni je menstruacija svaki mjesec tocna ciklus 28 dana a plodni su mi 12 dan, jednom sam provjeravala sa trakicama i tako mi je tocno. Ne znam imam smedi iscjedak cijeli dan al po malo, a nikako il da dobijem il da svw prode. Nemam uopce simptome menge... 

Grizli
    08. Svibanj 2019. 19:56

baby

Pozdrav, sutra vadim spolne hormone, na uputnici mi pise uz ostale hormone i PTL pa me zanima koji je to

Ptl su trombociti ukupan broj a ne hormon. 

Grizli
    08. Svibanj 2019. 20:01

Želimbebicu

Grizli cestitam!
    Pratim i gledam da imamo odnose tada, meni je menstruacija svaki mjesec tocna ciklus 28 dana a plodni su mi 12 dan, jednom sam provjeravala sa trakicama i tako mi je tocno. Ne znam imam smedi iscjedak cijeli dan al po malo, a nikako il da dobijem il da svw prode. Nemam uopce simptome menge…

Ako si 100% sigurna da si imala ovulaciju 12 dc onda bi uredna trudnoca vec trebala pokazat plus a i kasno je za implantacijsko. Dal postoji mogucnost da nisi imala ovulaciju pa da je ciklus anovulacijski? 

miniii20

Grizli ne ne krivo smo se razumjeli, ja predpostavljam da je to od nadolazeće M, a kažem da čisto sumnjam da je ovulacija kasnila tako da ne vjerujem da će doći do implatancije u narednih nekoliko dana jer ću vjerojatno dobit. Uz to kažem da ako kasni ovulacija da me boli ovulacije a ne implatacija 😂Znam da to ne ide bas tako brzo.  

• baby

Grizli

baby

Ptl su trombociti ukupan broj a ne hormon.

Hvala

• baby
    08. Svibanj 2019. 20:05

Plt svugdje pise, a ptl nisam uopce jos vidla

08. Svibanj 2019. 20:08

Bok cure, citam vas i pratim no tiha sam :) u 11.mj imala sam spontani i sad se bacamo opet u posao. :) nadam se da ce i meni svibanj biti dobitan!:D

Idem na sistematski koji placa firma, plan mi je nekako iskamciti dodatnu pretragu na trombofiliju, koju pretragu tocno da trazim? Na stranicama od poliklinike sunce ne vidim nista povezano s trombofilijom...

• Želimbebicu
    08. Svibanj 2019. 20:21

Grizli

Želimbebicu

Grizli cestitam!
    Pratim i gledam da imamo odnose tada, meni je menstruacija svaki mjesec tocna ciklus 28 dana a plodni su mi 12 dan, jednom sam provjeravala sa trakicama i tako mi je tocno. Ne znam imam smedi iscjedak cijeli dan al po malo, a nikako il da dobijem il da svw prode. Nemam uopce simptome menge…

Ako si 100% sigurna da si imala ovulaciju 12 dc onda bi uredna trudnoca vec trebala pokazat plus a i kasno je za implantacijsko. Dal postoji mogucnost da nisi imala ovulaciju pa da je ciklus anovulacijski?

Ovaj mjesec nisam iapratila ovulaciju samo pretpostavljam da mi je i dalje isto kao i prosli mjesec. Moguce je da, nisam imala nikakve naznake da je bila. Neznam tocno, bojim ss opet i napraviti test ne zelim se opet razočarati 😑

• misica35
    08. Svibanj 2019. 20:59

Drage moje, samo da javim da nam je jutros stigao naš veliki mali div, s 5270g i 56cm! 
    Sve je moguce, pa tako i ovo 😃
    Grizli sretno, 5.mj je evo bio moj i nadam se da ce biti i tvoj!
    Tata, Mala tajna, Mini cooper, Angie, Aurora, Ana Donna i ostale, sreeetno svima! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.