Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2019. 15:42

Grizli ako je tako onda odlicno, ja sam bila uvjerena da se sluz pojavljuje tek nakon sto pukne folikul! Znaci mozda ipak onda odbrojavam i ovaj mjesec 🤣
    Ana donna ❤❤❤ bas mi je drago da si se javila.. ti deckica čekaš ili? Neka daj Boze da prode sve u redu, javi se i dalje kad uhvatis vremena ❤ bas vas je lijepo cut, i vidit stickere curama koje su nekad s nama odbrojavale dane do nedolaska... dajete nam nadu 🤞

• misica35
    05. Svibanj 2019. 16:07

Ana Donna nemogu vjerovati da si već u 26.tjednu 😱🥰
    Nisam jos rodila, termin bio jucer, cekaam 🙈
    Grizli sretno 🙏🏻🙌🏻💙 Da bude peta sreća ❤️

Grizli
    05. Svibanj 2019. 16:44

Misica aaaaa onda ti otkucava sat do sretnog susreta! Da bude sto lakse i sto ljepše iskustvo!
    Ana dona ajme ti vec 26tt. Sretno dalje i da ostatak ne bude "tezak"  

Reni
    05. Svibanj 2019. 16:57

Rastika 🙈🙈🙈 kad opet pisas test 🤗🤗🤗
    Ajde cure navijam za vas,Grizli nek je sa srećom ❤️❤️❤️

Mallla
    05. Svibanj 2019. 16:58

Grizli ovih dana u tvojim postovima se i nasmijem i zamislim i zapravo guštam. Totalno se u njina vidi ono "kakvi njina njanja udri drito u sridu" meni se to osobno sviđa.. Želim ti da ti ovaj 5ti bude za 5.
    Piškilice javljajte rezultate mi tu čekimo plusiće. 

Pina šta tebi O malo odšetala? Ne mogu se sjetit jel ti inače tako bilo? Ja malo tučem po maci i vrkuti pa mi se čini da bi ranije mogla bit. Inače bude tako od 16 do 21dc.

Dalindas, ma dobro nije alarmantno da jedan mj izostane ali je svakako indikacija za pregled. Suludo mi je da te nije pregledala i kako će ti računati T ako je sve u redu? Baš me zanima. U svakom slučaju ti želim da je sve u redu. 

url=https://lilypie.com]

Reni
    05. Svibanj 2019. 17:09

Da vas pitam,mislim da sam vec nekad postavljala pitanje i dobila odgovore da je to normalno,koliko vam traje ciscenje,smeđarenje nakon menstruacije,meni evo treci dan kako je zavrsila i nekoliko puta u danu vidim smeđe do skroz tamno smeđe na papiru..sad zvucim totalno neupuceno kao tinejdžerka ali nekad nisam obracala paznju na to,sad me svaka sitnica plasi.

MalaTajna222
    05. Svibanj 2019. 17:40

Misica ja bila uvjerena da si rodila a ti cekas jos ;) sad ce beba svaki cas zelim ti sto laksi porod ❤i javi sve cim mognes
    Ana , ti jos malo i u 3.tromjesecje❤hvala ti na cestitkama.
    Ostale cure sretno svima saljem puno pozitive ❤❤

vuky
    05. Svibanj 2019. 18:22

Reni mislim da i meni često bude tako, 3 dana menstruacija i onda to smedarenje 2-3 dana ....

sofi09
    05. Svibanj 2019. 18:42

Cure koje ste imali spontani, da li vam se poslje istoga produzi/skratio ciklus? Ja sam poslje prvog spontanog dobila mengu nakon 28 dana i od tada je bila u dan tocna...ovaj put sam dobila prvu 36 dana nakon tabletice i sada ne znam kada da ocekujem drugu (danas mi je 32 dan od zadnje menge) vec tjedan dana osjecam koda cu ju dobiti i nista.Ovaj mjesec nismo radili na bebi (oducili smo pauzirati 2 ciklusa), imali smo 1 nezasticen spolni odnos i to odmah poslje menge a ostalo smo pazili...kada ne zelim da dodje,ona je tocna u dan,a sada kada ju iscekujem nikako😔
    Cestitam cure na plusicima!

sofi09
    05. Svibanj 2019. 18:43

Reni meni smeđarenje traje po 3-4 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.